hoşgeldin cnm boyunu yaşıı hedef kilonu yaz bakalım tanışalımm:)
benm de baştan beri öleydi cnm hafta sonu eşim evde olunca geç kalkıoruz dışarı çıkıoruz derken bazen 2 ana öğün 39000 ara öğün bile oluotmamen bırakma ama atıştr sen yinede çok da bırakma kendini fuar da da olsan
hoşgeldin cnm sende yaz boy kilo yaş?
ayyy canım çok geçmiş olsun.nazarmı değdi fambık nugii?noldu kızlar?Allah tüm hastalara şifa versin sen azimli güçlü bi kadınsın bu kiloları sabırla inatla veren hastalığıda Allah ı izniyle yenersn boşver herşeyi kafayı takma at arkana gtsin demesi kolay biliorum ama herkesin dönem dönem hayatında böle sıkıntılar rahatsızlıklar yaşaması doğal.
afiyet olsun cnm.saralleyide görmedim sanma
ayyy inanmıorum yaaa. bi daha şikayet etseydin ne anladık biz demi?şikayet ettin düzeldi derken şimdi yine ...hay Allahh..ben de olsam çok sinr olurdum.neyse bakalım bi daha ne zman gtceksn?
ben pilatese geçiorum kızlar başlamak üzere hazırlıklarımı yapayımm![]()
canım kadının gunahını almak ıstemıyorum, sekreterıne cıkarken haftaya aynı saatte gelegım demıstım yazmamıs kadında randevu lıstesıne bakmıs adım olmayınca cıkmıs.eger boyleyse sucu yok ne dıyım.ama personellerden sorumlu olan bırıyle gorustum bagırdım cagırdım bu ne sorumsuzluk dıye.ısten ızın alıyorum gobegım catlıy gelene kadar dıye.bınbır ozur.ordakı sekreterde bı afra bı tafra benı dınlememıs bellı kı.neyse olan oldu cumartesı gıdıcem artık.ızın problem oluyor ısten