60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ne eti koyun eti daha geç pişer her düdüklüye göre değişr dana eti ise daha çabuk pişer üstünü geçsin 2 parmak fln benm düdüklüm suyu çok harcamaz o ndan neredeyse koyduğum kadarıyla kalır sennki nasıl bilemicem. benmki 25 dk da pişirr ama sende bi dene istersen 20-25 dk. sonra açar bakarsın olmazsa bi 10-15 dk daha pişirrsin.

ayy bende tam tersine beyazlara esmerliği hiç yakıştrmıorum yaw çok hoşuma gidio böle esmer olnalar yanınca çok ttalı oluolar ben kendime hiç yakıştrmam ama eşimde dio sana yakışıo yanınca çok seksü oluon deyooo:69::69::69::69::69:
haftaya soyulmaya başlarsın cnm rahatlarsın

fambığım biz 50 lira ya koyduk senelik. bu sene tammuzda yeniliycez kirayı inş..çok rahat oluo kasa hem eşim hem benm üstüme ortak ben istersem gidip alıorum alacağımı takıorum sonra koyuorum bazende eşim alıp getirio. iyi oluo içim rahat en azından

dana eti canım 25 dakika pişireyim inş.
çok teşekkür ederim tarif için:16::16::16::16::16:
bu arada hangi bankada seninki ben 150 lira veriyom yıllık kazıklanıyom mu yoksaa:53::53::53::53:

hee şimdi ben yazınca hatırladın:63::63::63::63:
unuttun işte beni unuttun :43::43::43: öyle hemmen affetmem eccük naz edicem :63::63:
küstüm işte küstüm.:63::63::63::63:
şarkı değil şarkıcı. dalida nın dogum ismi. yolanda hıh:63::63::63::63:

hatun tatilden geldi hala harcıyo:53:
kız ben kredi kartlarımı nasıl ödicem diye kara kara düşünüyorum bea... bugün birini daa kapadım çok olmaya başlamışlardı. ayol bundan sonra kartla bişi alırsam. bu ne yahuu. bataciiz :1::1::1::1:

bende geçen fön çektirdim
aynısını dedi:53:
saçlarını mı taradın:60:
öküz bu erkekler yaa:60:
sanki normalde delikız gibi saçlarımızı taramadan geziyoruz:60::60:
:53::53:

tek benim eşim değilmiş demekki iyi bari içime su serpildi heeee,bir insan hiç mi saçdan baştan anlamaz ya o derece yanii.
yada kadınların saç merakını hiç mi duymamış bilmşiyorum ki,bi günde su saç sana gitmiş billemm topuz sana daha çok yakışıyo falan de,tık yok adamada:31:

kız aldığım pantolanlar sanki 100 liralık pantalon 25-35 arası alıyorum,indirimden alıyorum genelde,çünkü seneye inşallah bu pantalonlarında bol geleceğini hayal ediyorumm.
çok kaliteli değil aldıklarım bu yaz idare edecek kadar işte
ya unutmuşum kusura bakma,o kdarda dikkat ettim ama atlamışımmm:44:

afiyet olsun balımm yarasın sizee ( nügücük yok ben balım diyim baareeeeee :27::27:)

ne bilem bi baktım fambuk sen nügü gitmşşşşşşşşş.. :50::50:küsüyodum bendee.:53: hamile deelim ama reglolucam. çok duygusalım nen :86::86:

ay ne tuhaf ecrin yaa. anlatıyorsun ya dürttüler filan. kızım o kadar hissediyo mu o daa et parçası gibi minicik bişi değil mi.ne anlıyor nasıl anlıyo dürtüldüünü. ay ben acaiyp tırsardım heralde içinde bişi var kızımmmm .. yani sen çok istiyorsun ya çocuk ona güvenerek paylaştım. ben dehşete kapılıyorum bazen. ama istiyorumda çocuk :31::31::31:

erkek adam dürtülmez valla :27:
aynı eşim gibi konuştun eminim oda böle derdi benim karnımda bişi olsa onu dürtseler hani birde erkekse filan hahahhahha :60::60::60:

bilmem ki. şortlu bi hatun aradım nette güzel vicutluuu. bu çıktı. senin avatardaki kim ? bliyonnu ki. sanki ceyda düvencinin eski hali gibi geldi bana

buraya gelen dostluklardan kopamaz. bende ellidokuz kg yum ama hala burdayım. gerçi haftasonları hala altmışları görüyorum ama görmesem bile kopmam.
ay bende sizi seviyorummm. fikir ayrılıkları olsa da önemli değil. kızkardeşlerim benimmmm sanal kızkardeşlerim... :70::70::70::70: ben hugocuumu tanıyorum o beni dargınlık kırgınlık yok olmazda.. :1:

hee şimdi ben yazınca hatırladın:63::63::63::63:
unuttun işte beni unuttun :43::43::43: öyle hemmen affetmem eccük naz edicem :63::63:
küstüm işte küstüm.:63::63::63::63:
şarkı değil şarkıcı. dalida nın dogum ismi. yolanda hıh:63::63::63::63:

hatun tatilden geldi hala harcıyo:53:
kız ben kredi kartlarımı nasıl ödicem diye kara kara düşünüyorum bea... bugün birini daa kapadım çok olmaya başlamışlardı. ayol bundan sonra kartla bişi alırsam. bu ne yahuu. bataciiz :1::1::1::1:

kalançocum beyaz tenli isen siyah saç harika olur. neden siyah olması dert olsun ki. benim saçlarım seyrek olmasa bende kendi renginde kalırdım. ama işte koyu kaldırmıyo. bende şimdi irandan gelirken yılan yagı aldım iki üç hafta sık sık sürdüm yattım sabah yıkadım resmen kalınlaşıyo saçlarım. ama bu ara çok sıcak sürüp yatamıyorum da. off yine düzenli yapmam lazım. bide içine sarmısak dogruyoruö bi gece bekletip yıkıyorum. bepanten- evigen - bemiks ampulde kırıyorum. düzenli olsa daha çok fayda görürdüm. benim saçları açıcı ile açıyorlar bide dip boyamda bile uçlarına bulaştırıyorlar bende salak gibi itiraz etmedim. geçen sefer saçlarımı mahvettiler dipleri zaten açık bide saçlarımı yaktılar resmen kel gibi olmuştum.moralim çok bozulmuştu neruşumlada paylaşmıştım resmen saç ektirmeyi düşünmüştüm ama allahtanşimdi saçlarım diplerden uzadıkça kalınlaştıkça şimdi düzeldi. ama bi daa o salak kuafore gitmem. bide bana açıcı değil bu diyorlardı. kavga çıkmasın diye bişi demedim ama artyık gitmem onlara beni kaybettiler. :63::63::63: internetten dogal boya alıp boyatmak istiyorum planlarım arasında buda var ama bu yaglar çok işe yarıyo. düzenli olarak yaparasan
benim kocişte kısa saç seviyo ama ben sevmiyorum artık. saçlarım zayıf diye hep orta uzunluktaydı şimdi bu bakımlar çok işe yaradı uzatıcam nen. zaten zayıfladım kıskaniiyii bide sarışınsın hepten dikkat çekiyon diyo :60::60::60::60:

ayyyy canım bende sizi seviyorum valla. neruş msn bozuk mu kız niye girmiin. :34:

bende geçen fön çektirdim
aynısını dedi:53:
saçlarını mı taradın:60:
öküz bu erkekler yaa:60:
sanki normalde delikız gibi saçlarımızı taramadan geziyoruz:60::60:

wuuuuuuuuu yeeecale süper kız. pıt pıt atıyor mu bacaklar bende başlicim platesee. ellileri görmeyi bekliyordum ama hala başlıyamadım. birzda o ebru şallı ile yapmak istemediim için yapmadım. ama başka alternatiflerde buldum. netten indirdim bi kaç pilates vidyosu oleeeey. torrent ten anlayan varsa linklerini atabilirim:27:

beyaz tenliyim evet cnm da ne biliim hep saçlarım kahve tonlarıydı bi arada sarıydı hiç böle koyu olmamıştı ondan galiba tuhafıma gtti.
bende biraz bakım yapayım kuzenmin verdiği badem yağıyla evigen yaptım bugün. onlar bitince aktrdan alıyım bende bişiler araştryım internettende.
ben de yoliiicmm işte yıpranmasın saçlarım die yaptrmayacam bişi. neyle açılırsa açılsın yıpranıo saçlar cnm ya peritroller fln mahvedio. ben hiç açtrmadım da yapılanlardan biliorum şimdidlk böle kullanıyım bakalım. zaten bu ara çok dökülü hiç bi işlem yaptramam.:50:
ay benm kocişim pek anlar öle saçdan kıyafetten hemen farkeder valla. :34:ama fambığa çok güldüm ya sanada demek taradınmı demişş:1::1::1:

dana eti canım 25 dakika pişireyim inş.
çok teşekkür ederim tarif için:16::16::16::16::16:
bu arada hangi bankada seninki ben 150 lira veriyom yıllık kazıklanıyom mu yoksaa:53::53::53::53:
rica ederim cnm.
tatlım eşimn çalıştığı banka adını vermiim istersen özelden atarım deiştrmek istersen yani ama eşim çalıştığı için personel indirimimi yaptılarki?:44:
bilmiorum valla:44:

beyaz tenliyim evet cnm da ne biliim hep saçlarım kahve tonlarıydı bi arada sarıydı hiç böle koyu olmamıştı ondan galiba tuhafıma gtti.
bende biraz bakım yapayım kuzenmin verdiği badem yağıyla evigen yaptım bugün. onlar bitince aktrdan alıyım bende bişiler araştryım internettende.
ben de yoliiicmm işte yıpranmasın saçlarım die yaptrmayacam bişi. neyle açılırsa açılsın yıpranıo saçlar cnm ya peritroller fln mahvedio. ben hiç açtrmadım da yapılanlardan biliorum şimdidlk böle kullanıyım bakalım. zaten bu ara çok dökülü hiç bi işlem yaptramam.:50:
ay benm kocişim pek anlar öle saçdan kıyafetten hemen farkeder valla. :34:ama fambığa çok güldüm ya sanada demek taradınmı demişş:1::1::1:

rica ederim cnm.
tatlım eşimn çalıştığı banka adını vermiim istersen özelden atarım deiştrmek istersen yani ama eşim çalıştığı için personel indirimimi yaptılarki?:44:
bilmiorum valla:44:

özel mesaj atarsan çok sevinirim canım:49::49::49:

öğle yemeğim

koca bir tabak ( 2 borcam kapağı gelir heralde:1:) salata
ton balığı
2 dilim ekmek

anaaamm felaket doydumm vallah çok şükür elhamdülillah:56:

nugiciiimm ben canan tanın çoğu kitabını okudum okumadığım 1-2 tane var. ayşe kulin in de bütün kitaplarını okudum nermin bezmeninde öle. canan tan ı sevdyisen ayşe kulin ve nermin bezmen i seversin mutlaka oku.şiddetle tavsiye ederim.:34:

ben yavaştan ütüme başlıyımm size doyum olmaz pcim de soğusun acık. dönerim size tekrar öpüldünüzzz:16::16::16::16::16::16::16::16::54::54::54:

internet gitti geldi msn de açılmıyo :97:size bide benden hiç duymadığınız bişey diyem uykumda var:60: geçmişi okuyuverem bi

altın hesabını tavsiye etmem benim vardı her para yatırmamda çaktırmadan para kesmişler 40 lira 50 lira filan. sonra kızdık gittik hepsini çektik tam 200 llira paramızı kestiler işlem ücreti
kasa olayı tamam orda durur altınlar iyi ama altıh hesabı filan çok kazıklıyorlar

bende seni seviom ama küsüm sana:63::63::63::63::63::63::63::63:o kadar msj attım cep ten özel hayrlı olsun işin didim bana hiç bişi dimedin burdan da bişi dimedin msndende dimedinn çok kırdın beniii:95::95::95::95::95::95::95:

canım eti biraz yağda çevir düdüklüde kahveye dönüşünce üzerine su ekle üzerini gwçsin biraz sonra tuz at kapat pişsin.
sebzeli yapmak istersen et düüdklüde haşlandıktan sonra tavada sebzleri yap eti de üzerine dök karıştr karabiber koy süper olur. tabi ben kuşbaşı için sölüorum sende öle yapıcan demi?

canım normal krem boya deil şu yeni çıkan köpük boya varya onla boyadım ondan heralde akıo valla. saçımı yıkarken köpük beyaz deilde hafif grimsi akıo ondan dedim yanii .altta çikolata kahve var evet aynada baktım az önce ya boyarken her yerine eşit dağılmadı yada aktığı içinmi bilmiorum ara ara kahveler çıkmış:44:
bi süre kullancam evet hemen bişi yaptrrsam çok yazık olur saçlarıma diorum hatta 1 yıl kullanıyım eşimn yanına gelince sarıya döncem zatii yıl içinde de belki ara ara açtrmayı denerim hemen hemen deilde biraz zman koyarak araya:34:

haaa bide fambımmm şu kaşıntı olayı bende de vardı tatilden geldiğimz ilk hafta hele her gün sırtımı kaşıtıodum eşime:60:ben çok beyazım demiştim ya 50+ faktörlü krem çok da sık sürdüm ama sırtım çok yanmıştı gelkten sonra 3-4 gün yüz üstü yattım:59:şimdi duştan çıktım baktım soyuluo deriler sende rahatlarsın yakında:16::16::16:

kuliiiimmmmmmmmmmmm kuzuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm aldım mesajını ve sana da cevap yazdım ama nasıl san ulaşmazzzz:53::53::53:hatta yoliye de didim kuli bana mesaj atmış didimmm sonra da attığın günü akşamı sana cevap yazdım çok duygulandım çok teşekkür ederim canım benim diyeee:59::59::59:yaa bak çok üzüldüm şimdi eğer bendne kaynaklıysa çok özür dilerim ama anlamadım neden gitmedi sana lütfen beni affettttttt seni çok seviiimmmm datlım gıymatlımmmmm narin böcüüümmmm benimmmmm:16::16::16::69::69::69::78::78::78: msni zaten burda pek kullanamıyorum ama işte mesaja cevap yazınca tekrar bişey demedim senden de ses çıkmayınca aldın diye düşündüm ama çok üzüldüm bak şimdiii tekrar diyim bari canım benim çok teşekkür ederimmm inşallah hepimizin sağlıklı mutlu huzurlu işli paralı bolluk bereket içinde uzuun bir ömrü olurrr:16::16::nazar:

bilmiyorum ki arkadaşım doktor ölçüm yapmıyo ama ben 50 kğ da 38 giyiyodum şşimdi 40 sandım ama 42 beden bile çoğunda zor oluyo du dün moralim çokj bozuldu ya

ayşecik bi hata var bunda. bak bakalım dogru mu anladım
boy 168 cm
kilo 60 cm ve sana 40 beden bile olmuyor öyle mi !

benim boy 165 kiloda 59-60 civarı. 38 beden giyiyorum bazı markalarda 36 beden bile giyiyorum. hatta geçen ay ikitane 36 beden elbise aldım bu ayda bitane 38 beden etek aldım bol geliyor. bi markadan da 36 beden etek aldım tam oturuyor. anlamadım ben. ölçülerini yazsana ? mesela benim
gögüs : 85 cm
bel : 69 cm
kalça : 97 cm
son bir ayda kg vermedim ama toplamda iki cm incelmişim. demek ki yag gidiyo belki de kas geliyo. ama yetmiyor daha da vermem lazım biliyrum

Daha da çılgın.. İkizler benim oğlum... Bildiğin deli..

anoooooov ikizler mi
allah sabır versin
bide değişken olur onlar. bi üzgün bi mutlu . ikisi de uçlarda.. bebekken de öyleler mi

pıt pıtın ötesinde valla.. bide işe geç kaldı diye 10 dakika da koştum.. iyice bitti bacaklar...
at linkleri süper olar...

canım bu torrent linki. utorrent diye minik bi program var onu indirmen ve bu linkteki minik anahtarcıkları ( torrent dosyalarını ) o programla açman lazım işte . yeni başlayanlar için pilates.

Pilates For Dummies Torrent - btjunkie

tek benim eşim değilmiş demekki iyi bari içime su serpildi heeee,bir insan hiç mi saçdan baştan anlamaz ya o derece yanii.
yada kadınların saç merakını hiç mi duymamış bilmşiyorum ki,bi günde su saç sana gitmiş billemm topuz sana daha çok yakışıyo falan de,tık yok adamada:31:

kız aldığım pantolanlar sanki 100 liralık pantalon 25-35 arası alıyorum,indirimden alıyorum genelde,çünkü seneye inşallah bu pantalonlarında bol geleceğini hayal ediyorumm.
çok kaliteli değil aldıklarım bu yaz idare edecek kadar işte
ya unutmuşum kusura bakma,o kdarda dikkat ettim ama atlamışımmm:44:

benim koca farkeder yaa . ama işte fönü filan bilmiyo erkek olduundan .. taradınmı diyo. bence farketmemelerinin sebebi anlamadıkları için yoksa karılarını çok seviyor onlar . ben çok mecbur kalmadıkça ve 36 beden olmadıkça bişi almıyorum. 36 a girersem onu alıyorum ama 38 almıyorum. seneye iskartaya çıkmasınlar diye

yaa senin kocanın çok kızkardeşi var sanırım. bizim kocalar kadın şeylerinden anlamadıklarıdan böle diyorlar. yoksa farkediyor benim eşim. hele bu ara her hafta gelişince çok g verdin sen incelmişsin diyip duruyor. oysaki hala aynı kg dayım. bide bi kıskançlaştı sorma. konuşmaya çalışıyorum ama en son itiraf ediyor işte. kıskanıyorum napim diyo. sanırım izmirde olmasının da etkisi var. merak ediyor adam beni:9: bi gitti izmire ben 16 kg verdim ee adam haklı kıskanmakta :27::27::27::nazar::nazar::nazar::kkk::kkk:

anoooooov ikizler mi
allah sabır versin
bide değişken olur onlar. bi üzgün bi mutlu . ikisi de uçlarda.. bebekken de öyleler mi

canım bu torrent linki. utorrent diye minik bi program var onu indirmen ve bu linkteki minik anahtarcıkları ( torrent dosyalarını ) o programla açman lazım işte . yeni başlayanlar için pilates.

Pilates For Dummies Torrent - btjunkie

Bebekken de aynılar valla Yoli.. Ağlarken gülmeye, gülerken ağlamaya başlıyor mannak...

Sağol canım link için.. utorrent var olması lazım evdeki pc de..

üst komuşuya hırsız girmişşş:53::53::53:
ben şu setimi hemen satayım bari,evde kaydadeğer bir o varrr onuda kaybetmeyelimmm

altın olsa dert olmasa dert.. bende de var bilezikler falan birkaç takı. ordan oraya taşımaya sinir oldum. bu sefer gelirken evde bıraktım daha doğrusu resmen ortada unuttum geldim. bir yere de saklamadım. eşim şu an evde görevden gelmiş. bana çok kızdı haklı olarak tabii :50: napiyim yaa çantada taşıyordum sıkıldım artık. bizim orda da hırsızlar geziyor. kasa işini bizde düşünüyoruz.

öğle yemeğinde sadece 4 kepçe mercimek çorbası içtim
ardından şekersiz türk kahvesi ve 1 ,5 hurma
sade soda
pilatesimi yaptım şimdi bergamotlu yeşil çayımı içcem:68:
bişy sorucam şincik ben 2 hurma yedim ara öğünde kahveyle birlikte daha sonraki ara öğünümde incir ve kayısıda yiyebilirmiyim yoıksam limitimi hurmayla doldurdummu?:26:

ana kucağı alcektim ama eşim onu ben alcem dedi :97:
annem 100 lira vermişti ama eşim öğrendi ağzımdan kaçırdım :97: hemen şimdi ver bana arabanın vergisini yatırayım sonra verim ben dedi :97: gitti paracıklarım :97:

Back
X