60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet öyle hhakkatenn,şölee dolu dolu geçirelin inaşlahhh,bir dahakine kavuşmak ya mümkün olur ya olmazzz Allah korusunn ,enerjimizi ibadete harcamak lazımm

annem bana hamileyken sıcaklarda oruç tutmuş
bende çok istedim dua ettim ramazanda tutayım hamile kalayım diye. hamile kaldım şimdi çok tutmak istiyorum ama su olayı korkutuyo beni. susuzluktan bayılıverecek gibi oluyorum çok su içiyorum bazı günler daha az istiyorum ama dünden beri yine su içme isteğim çok arttı. napıcam bilmiyorum doktora yarın sorucam sakıncası yoksa en azından tutabildiğim kadar tutayım diyorum

günaydınnn kızlarrrrrrrrr

sabah kahvaltıda:

2 dilim lorlu börek
10 tane zeytin
bir büyük domatesin yarısını yedim
1 fincan cay içtim

sonrada sekersiz meyve sularından içtimmm. börek kalorili oldu eccük emmee 2 dilim yedigim içünn kendimi affettim:27::27::27: zaten loru yufkadan fazldaydıı :60::60::60:

pazartesi de oruc baslıyomusss.. tutacaklara simdidenn sabırrrlar diliyorumm.. aclık tamam da susuzluk nasıl olucak bilmiyorum.. yazık kocişimde kavrulcakk tombul kurbaaaam:1::1::1: bende garanti 1 ay daha denize giremicem demektir bu.. bayramda kayınvalidem için edirneye gidicezz.. zaten sonrada su sogumaya baslarr bu yazımda rezil bitiyo:59::59::59::59::59::59::59::59: yaa sen gelme ben su aqua park a gideyim bari kızlardan birini alıpp didimm.. 2 kız havuza mı gidilir didi:63::63::63:

deprsssyondaımmmm göbügümmleee bi basınayımmmmm:24::24::24::24::24::24::24::24::24:
iyice evee kapandımmm sıkıntılardayımmmm:24::24::24::24::24::24::24::24::24:
kimseyee kızamadımmmm, kocişeee küsemedimmmm:24::24::24::24::24::24::24:
sonunda yine koltugaa yapıstımmm,, sonundaaa yine kapandımm odayaaaa:24::24::24::24:

halbukiiiiiiiiiii

ben bu yazzzz bronzlasmaaaaakkkkk:24::24::24::24::24:
kendimleee uzlasmakkk :24::24:
yer yerr yozlasmakkk, uzaklasmaaaakkkk:24::24::24::24:
istiyodummmmmmmmmm:44::44::44::44::44::44:

eee anne olmak kolay değil :52:
kız nasıl kayfaltı buu hani yumurtan pekmezin heee
çok yaramazsın çoook
yav ben jinekologdayken konuşuyodu doktor birine denize girme mikrop kapabilirsin şansa bırakmamak lazım hamileler girmesin diyodu. havuza sakın girme bak famirin kızı bile havuzdan mikrop kapmış kulağı sancımış bütün gece.
benim arkadaşımda kulak mantarı olmuştu havuzda devamlı olur olmadık zamanda kulağı kanardı bazen toplum içinde hemde

annem bana hamileyken sıcaklarda oruç tutmuş
bende çok istedim dua ettim ramazanda tutayım hamile kalayım diye. hamile kaldım şimdi çok tutmak istiyorum ama su olayı korkutuyo beni. susuzluktan bayılıverecek gibi oluyorum çok su içiyorum bazı günler daha az istiyorum ama dünden beri yine su içme isteğim çok arttı. napıcam bilmiyorum doktora yarın sorucam sakıncası yoksa en azından tutabildiğim kadar tutayım diyorum

bndee cok susuyorummm:52::52::52::52: zaten doktor da gün boyu 3 lt diyo. tutulmaz yani cnm bence :44::44::44:

eccrinn senin bebik oldu olalı hep hamurişi yiyosun karbonhidrata düştün
benimde öyle ama tutuyorum kendimi :97: yoksam pide canım istiyo şöyle kuşbaşılı kaşarlıı :56:

hugom tavuklu salata güzel oluyo benim burda dışarıdan yemek söylemem gerekiyo ya tavuk şiş köz biber domates falan söyleyip yanında da ayran içiyorum ya da tavuklu-ton balıklı salata söylüyorum yine yanında ayran içiyorum yani ızgara tavuk göğüs oluyo salatanın üzerinde salatanın içinde de kırmızı lahana havuç roka ve göbek var çok az da z.yağı oluyo oldukça büyük bir tabak burda maalesef borcam kapaaa yo:60::60::60:k eksikliğini hissediyorum tabii ama idare ediyorum plastik salata tabağıyla:82::82: yani güzel işte doyuyorum çok şükür yanımda da yine yoordum sütüm kuur meyvem de var öğleden sonra aramda onlardan yer içerim artık

eee anne olmak kolay değil :52:
kız nasıl kayfaltı buu hani yumurtan pekmezin heee
çok yaramazsın çoook
yav ben jinekologdayken konuşuyodu doktor birine denize girme mikrop kapabilirsin şansa bırakmamak lazım hamileler girmesin diyodu. havuza sakın girme bak famirin kızı bile havuzdan mikrop kapmış kulağı sancımış bütün gece.
benim arkadaşımda kulak mantarı olmuştu havuzda devamlı olur olmadık zamanda kulağı kanardı bazen toplum içinde hemde

yok havuzu sevmemm ben zatenn.. yav en ii spor yüzmek dio doktor.. emmme daha ayagımı suya sokamadım.. denize otobüsle gidemicegim içinn havuza gideyim didimdi bendee tabe kocişin bana bu cevabı vericiini de biliodum:97::97: ölsem kalsamm gözüm acık gitcek yaa 2 senedir denize hasretimm yaaa:84::84::84::84::84::84: pekmezi gün içinde yutuyorum bi kasık. yumurtayı da bi dolu bi boss yapıyorumm.. cnm hiçbişi istemiyo cünkümm. neyse ben cıkıyorumm simdilikk ikili test sonucu cıkmıss bi kosu hastahaneye gidiim de geliyimmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hugom tavuklu salata güzel oluyo benim burda dışarıdan yemek söylemem gerekiyo ya tavuk şiş köz biber domates falan söyleyip yanında da ayran içiyorum ya da tavuklu-ton balıklı salata söylüyorum yine yanında ayran içiyorum yani ızgara tavuk göğüs oluyo salatanın üzerinde salatanın içinde de kırmızı lahana havuç roka ve göbek var çok az da z.yağı oluyo oldukça büyük bir tabak burda maalesef borcam kapaaa yo:60::60::60:k eksikliğini hissediyorum tabii ama idare ediyorum plastik salata tabağıyla:82::82: yani güzel işte doyuyorum çok şükür yanımda da yine yoordum sütüm kuur meyvem de var öğleden sonra aramda onlardan yer içerim artık

afferim sana bilinçli akıllı sıpam :52: :52: :52: :52: :52: :52:

eccrinn senin bebik oldu olalı hep hamurişi yiyosun karbonhidrata düştün
benimde öyle ama tutuyorum kendimi :97: yoksam pide canım istiyo şöyle kuşbaşılı kaşarlıı :56:

yok yaff cenaze dolaysıyla düstükkk.. midem bulandı börekten artıkkk:1::1::1::1: dün misafire yaptım yaa az yafğ boll süt sürdümm bol bol da lor koydum fırında pişirdimm.. dünkü hakkımı bugüne attım.. bakliyat yemiorum ama hergünn dengelemeye calısıorum yanii.. ama makarnaya düstüm bi ara resmenn.. 4_5 gün her öglen makarna yedimm yemesemm ölcem sandım kendinmi:60::60::60::60: pisbogaz ecrinn:56::56::56::56::56::56: pideyide cenazeninn iki günü paso yedikk ondan da igrindimm.. simdi cnmm balık istiyo ilk kezz.. ama keyif gibi istiyorum kıyıya bi yere gidelimm sakin sessizz balıkla yesil salata yiyim bende..:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
öğlen yemeğimi yedim 1 dilim çok tahıllı ekmekle tavuk sote :56:
akşam içinde kıymalı patlıcan yemeği yapıyorum

Afiyet olsun...

bulgurlu yeşil mercimek yemeğim var 1 kepçe kadar onu yicem öğlene.
230 ml ayranımı içtim bile.
ekmeğim yine yokk,evde kepek ekmeğim kalmamışş,alışveriş yapmak lazımm:44:

Benimde bugün canım istedi bulgurlu mercimekten...
Kayınvaldem gelse de yapsa..

yok havuzu sevmemm ben zatenn.. yav en ii spor yüzmek dio doktor.. emmme daha ayagımı suya sokamadım.. denize otobüsle gidemicegim içinn havuza gideyim didimdi bendee tabe kocişin bana bu cevabı vericiini de biliodum:97::97: ölsem kalsamm gözüm acık gitcek yaa 2 senedir denize hasretimm yaaa:84::84::84::84::84::84: pekmezi gün içinde yutuyorum bi kasık. yumurtayı da bi dolu bi boss yapıyorumm.. cnm hiçbişi istemiyo cünkümm. neyse ben cıkıyorumm simdilikk ikili test sonucu cıkmıss bi kosu hastahaneye gidiim de geliyimmm:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

hadi bakem hayırlı haberlerle dön kuzucuk :9:

afferim sana bilinçli akıllı sıpam :52: :52: :52: :52: :52: :52:

hee bıyrınnnnn benimmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:valla işte hugom mutfak falan var aslında ama henüz evden yapıp getirme düzenim olamıyo bir de seçme şansım olduğundan ve yemekleri şirket söylediğinden ben de dışarıdan istemeyi tercih ediyorum nasılsa söylemesem parasını vermiycekler bari söyliyim bir de evden yemek taşımıyım diyorum ben de:1::1::1: ama işte ara öğün için süt-yoğurt-kuru meyve getiriyorum. su burda 2-2,5lt içiyorum evde de yatana kadar 3lt ye tamamlıyorum ivettt akıllı sıpayımmm yaneeeee:52::52::52::nazar::nazar:

Herkese afiyet olsun...

Öğle yemeğim
1 domates
1 kırmızı biber
1 çarliston
3 yk patlıcan salatası
2 biber dolması
1 dilim denge ekmek..

ne çok yemişim ya..
ama sanki bide ayran olsaymış süper olarmış gibi hissettim.. neyse artık..
Spora da gitmedim, gidemedim..
bacaklarım tutulmuş resmen.. üst ön bacak ve alt arka bacak..
yürüyemedim ve de gidemedim..
işte benden haberler böyle..

kalktigimda

1 avuc maydonoz ve dereotu
1 tatli kasigi bal ve pekmez
1 yumurta,domates ve salata
1 dilim vitaminli kepek ekmek
3 nektarin,ceviz ve kuru kayisi
4 tane kuru uzum

Son düzenleme:
aramı yaptım
3 kuru kayısı 2 antep fıstığı
öğle yimeğinde bişiy yok mecburen karpuz peynir yicem
oğlanın biri uyudu biri uyumadı daha sporumu yapamdım çokk uykum var çoook :97::97:
bişiy sorucam :97:siz hergün hurma yimusunuz?ben çok seviyorum hemen hmen hergün 2 ,3 hurma yiyorum.fazlamı:97:
bide nescafenin bu yeni çıkan light probiyotikli olanları var onlardamı yasakkk:61:

Back
X