uzun bir aradan sonra gene burdayım...rapor bitti arkasındanda yıllık izin kullandım.memleketim elezığa gittim.gerçi ordada sürekli uyudum.yürüyemiyordum azıcık yürüsem sancım oluyordu.kısaca benim de tatilim bu oldu...iş yerinde dekanım bir geçmiş olsun dahi demedi benim sahte rapor aldığımı düşünüyor.ne düşündüğü o kadarda önemli değil sonuçta ben ve allah en önemlisi biliyorya...
arkadaşlar yaklaşık 15 gün hiç kalkmadan yattım ve sürekli serum takılıydı ayrıca yedim içtim yattım azda yesem hareketsiz kaldığım için kiloda aldım.65 kilo oldum anlayacağınız.4 ayda 4 kilo almış oldum...
bugünde oruçta tuttum allah yardımcım olur herhalde.denerim en azından dayanamazsam tutmam artık sonuçta bebişim daha önemli...günler çok uzun birde urfa cayır cayır yanyor her ne kadar hava durumlarında 42 derece deselerde buralrda termometreler 55 dereceyi gösteriyor...
günaydın cimcimecik.sen de hosgeldın oyleyse.ama bu sıcaklarda keşke oruc tutup eziyet etmeseydin kendine,zaten zor bir hamilelik geçiriyormussun ya ondan diyorum