60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

uzun bir aradan sonra gene burdayım...rapor bitti arkasındanda yıllık izin kullandım.memleketim elezığa gittim.gerçi ordada sürekli uyudum.yürüyemiyordum azıcık yürüsem sancım oluyordu.kısaca benim de tatilim bu oldu...iş yerinde dekanım bir geçmiş olsun dahi demedi benim sahte rapor aldığımı düşünüyor.ne düşündüğü o kadarda önemli değil sonuçta ben ve allah en önemlisi biliyorya...
arkadaşlar yaklaşık 15 gün hiç kalkmadan yattım ve sürekli serum takılıydı ayrıca yedim içtim yattım azda yesem hareketsiz kaldığım için kiloda aldım.65 kilo oldum anlayacağınız.4 ayda 4 kilo almış oldum...
bugünde oruçta tuttum allah yardımcım olur herhalde.denerim en azından dayanamazsam tutmam artık sonuçta bebişim daha önemli...günler çok uzun birde urfa cayır cayır yanyor her ne kadar hava durumlarında 42 derece deselerde buralrda termometreler 55 dereceyi gösteriyor...

günaydın cimcimecik.sen de hosgeldın oyleyse.ama bu sıcaklarda keşke oruc tutup eziyet etmeseydin kendine,zaten zor bir hamilelik geçiriyormussun ya ondan diyorum

günaydın canım yazıp yazmamak sana kalmış ama sabahtan akşama kadar arkadaşlarımız burda aç duracaklar ister istemez canları bişey çekebilir bizede saygı duyup menülerimizi yazmamak düşer diye düşündüm.benim kararım bu ben yazmıyacağım ama kaçamak yapıldığı zaman kaçamak yaptık diyebiliriz sana kalmış bişey ama ben menülerimi bir ay boyunca yazmıyacağım

ama bu topiğin öncelikli amacı belli.işyerlerinde ya da dışarda heryerde görüpte canları çekebilir ki yani bu durum muhakkak yaşanır.mesela benimde yiyemediğim şeylerden buraya yazılanlardan canımın çok çektiği olmuştur.senin kararına saygı duyarım ama ben üstü kapalı yazıcam.tabi ki ballandıra ballandıra anlatmak da nahoş kaçar.benim durumumu az çok biliyor herkes umarım saygısızlık olarak algılanmaz.:93:

Son düzenleme:
bozduracağımm altınla lazer yaptırmaya eşimi ikna ettim ,daha doğrusu istediğini yap napimm didi:9:
şimdi sıra iyi bir yer bulmak ve kışı beklemek :97:

evet kışı bekle bayan bana 2 gün güneş görmeyecek dedi dün misafirlerle denize gittik ormanlık alanda oturduk ama ağaçların aralarından güneş geliyodu annemden uzun kollu penye buluiz almıştım onu giydim bende gün boyunca :61: o değilde ben kollarımda yaptırdım ilk jiletle aldı şimdi bunlar çıkınca gür diken ddiken olacak dökülene kadar nasıl saklayacam ben biraz uzun kollu birşeyler giymem lazım:44:antalyanın sıcağında bide :97:

ben geldiiimmmm:3:
geçmişi okuyayım dedim ama çok uzun yaw yemek yapcem daha.
sabah erken kalktım kahvaltı yaptım karpuz peyirle.

soooona pazara gttim taze yeşillkler sebze meyveler adım.

sooooona kuzenimle dışarlardaydık hep. taziyeye fln gttik sooona eve geldim. accık nefeslenyim. fıırnda kızartma yapcam. üstüne de sos yapcam tava da 1 yk yağ ile domates sarımsak soğan:56:

sona yeni bi soooouk çorba öğrendim onu yapıcam ayran bir nevi aslında ma lezzeyi negfis. hemn tarifi veriorum mutlaka deneyin kuzenm yaptı muhteşem oldu bu sıcak yaz gününde serinletici bir tat valla.

yecalae yemeği neruş yemeği varda kalonçoooo çorbası nie olmasın demüü ammaa:1::1::1:
şimdik yooort ayran kıvamına getirilir. içine haşlanmış buğday( yada bulgur da olabilr ) konur sonra haşlanmış mısır taneleri konur taze nane doğranır (ben yeşil soğan da koycam)
tuz eklenir karıştrılır afiyet olsun hepsi bu.
böööle anlatınca pek hoş gelmio ama lezzeti süper deneyin ve görün hatta içine buz parçalarıda konabilrmiş.

akaşm menüm bunlar olcek.öğlen kebabçıya gttik ayıptr sölmesi ızgara yedim ama ekmek çok yemedim ama etlerde nçok yedim sanırsam bide çiğ köfte yiince şiştim valla hala acıkmadım.

şimdi 1 şişe maden suyu içtim. böle işte geçmişi okuyabilseyd,m size bişiler yazardım ama okuyamdım malesef arzucum diyetsyene gtimiş merak ettim nolmuş.
bide fambık kızıyla ağlaşmış onu okuyabildim.

hepinizi öptüm akşam eşim erken uyursa girerim yoksam pazartesi görüşmek üzereeeeee hepiniziiiöptüüüümmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

iftar menümün çorbası belli olduuu:28:
kukimin damak tadına güvenerekten denicimm
ben bunun sıcak olanını yapıyorum zati,ama pişmemiş hali nasıl olacak merak ettim doğrusu,2-3 kaselik denenebilir,
sağol canımmmm:16:

dayanırsın canım bende kıllar birde çok ve kalındır sende öyle değilse zaten acımaz ama şuda var markadan markaya değişiyormuş mesela benimkinin derecesini 3 le yaptı burda bir arkadaşım başka yere gidiyo onun markası değişik oda benimkini 45 derecede yaptı diyo yani farklı markaların farklı derecesi oluyo demek.ama onunkininde acımıyomuş pek

iyiymiş o zaman.kışa fırsat bulursam ben de yaptırırım,bıktım kıl tüy işleriyle ugrasmaktan,bir de çıkarken kaşınıyorya o mahvediyor beni

ama bu topiğin öncelikli amacı belli.işyerlerinde ya da dışarda heryerde görüpte canları çekebilir ki yani bu durum muhakkak yaşanır.mesela benimde yiyemediğim şeylerden buraya yazılanlardan canımın çok çektiği olmuştur.senin kararına saygı duyarım ama ben üstü kapalı yazıcam.tabi ki ballandıra ballandıra anlatmak da nahoş kaçar.benim durumumu az çok biliyor herkes umarım saygısızlık olarak algılanmaz.:93:

arkadaşlar kendi adıma rahatsızlık duymadığımı belirtmek isterimm,herkes gönül rahatlığı ile paylaşabilir,sonuçta bizde sahurumuzu ve iftarımızı yazıcizzz,bu durumda biz de mi yazmayalımm:44:
özellikle ramazan çok kilo aldığım bir dönem kendimi kontrol amaçlı yazmak istiyorum

günaydın bacımm sagol,mazeretim vardı asabiydim kaçtım valla,ama gizli gizli okudum sizi arada vakit buldukça ,asagı yukarı kim napiy biliyim yani:34:beni soracak olursan ancak tatil dönüşü kendime geldim ve 3 haftada 4 kilo verdim,bakalım ramazanda napcaz(bide taşınma işimiz var bu arada)ama ramazandan sonra tam gaz devam ederim kilo vermeye diye düsünüyorum,inş. öyle olur:97:

tebrik ederim canım aramızda görünmezken bile iyi kilo vermişsin :8::16:

evet kışı bekle bayan bana 2 gün güneş görmeyecek dedi dün misafirlerle denize gittik ormanlık alanda oturduk ama ağaçların aralarından güneş geliyodu annemden uzun kollu penye buluiz almıştım onu giydim bende gün boyunca :61: o değilde ben kollarımda yaptırdım ilk jiletle aldı şimdi bunlar çıkınca gür diken ddiken olacak dökülene kadar nasıl saklayacam ben biraz uzun kollu birşeyler giymem lazım:44:antalyanın sıcağında bide :97:

jiletle alınmasının mantığı nedir acaba:44:
bide bunu yaptrdınya ne kadar süre gitmeeyeceksin,kaç ay sonra gidip tekrrar yaptıracaksın ve bu ne kladar daha sürecek acabüüüüüüü,tamamen bitene kadar mı,tamamen bitecek mi yada :44:

aha

canım kendini sıkma,menü yazmakla kimsenin canı yiyecek çekmez heralde,çekse bile nolacak,(oruc tutanlar daha cok yemek muhabbeti yapmaz mı kendi aralarında:1:)nugi ve ycl zariflik yapıyorlar,belki de kendilerini kötü hissedecekler yazınca,ondan yazmıyorlar.ama diyet yapanlar yazmalı bencede ,hiçbir sorun yok,bizde faydalanırız

yok canım saygısızlık olarak algılanmaz sonuçta seninde dediğin gibi topiğin amacı belli isteyen yazar istemeyen yazmaz herkez burda birbirine saygılı olmak zorunda .dedimya kişiye kalmış bişey sen yazmak istiyosun bende yazmak istemiyorum bu durumda birbirimize saygı duyucaz tabikide :16:

aha

canım kendini sıkma,menü yazmakla kimsenin canı yiyecek çekmez heralde,çekse bile nolacak,(oruc tutanlar daha cok yemek muhabbeti yapmaz mı kendi aralarında:1:)nugi ve ycl zariflik yapıyorlar,belki de kendilerini kötü hissedecekler yazınca,ondan yazmıyorlar.ama diyet yapanlar yazmalı bencede ,hiçbir sorun yok,bizde faydalanırız

:9:iyide bu baştaki "aha" ne oluyorrrr :60::60::60::60:
ivit bencede ben öğleye doğru yemek sitelerine girmeye başlarım zati akşama ne pişirsem diye:9:

yok canım saygısızlık olarak algılanmaz sonuçta seninde dediğin gibi topiğin amacı belli isteyen yazar istemeyen yazmaz herkez burda birbirine saygılı olmak zorunda .dedimya kişiye kalmış bişey sen yazmak istiyosun bende yazmak istemiyorum bu durumda birbirimize saygı duyucaz tabikide :16:

hem saygılı,hem kılsız hemüde seksüü :21::21::21:tam benimm aradığımm tipp:27::27::27:

günaydın cimcimecik.sen de hosgeldın oyleyse.ama bu sıcaklarda keşke oruc tutup eziyet etmeseydin kendine,zaten zor bir hamilelik geçiriyormussun ya ondan diyorum
teşekkür ederim canım benim en azından denemek istedim tutamazsam zorlamayacağım zaten...
hoşgeldin canımmm...
malesef bu tür durumlarda kurunun yaında yaş da ynıyorrr,genelde hamileliği mazreteler geçiren okadar çok insan var ki amirlerde herkesi aynı zannediyor sanırımm.
gerçekten rahatsız olanlara yazık oluyor gerçekten,Allah yardımcın olsunn,bir an önce atlat bu sıkıntılı dönemini inşallahhh.
bende her ay 1 kilo almıştım ve 9 kilo fazlalıkla birimiştim hamilleiğimii,hala kontrol senin elinde,daha fazla almamaya dikkat et canımmm.
orucunuda Allah kabul etsin,Allah kolaylık versin,hamile halinle tutabiliyorun ya ne mutlu sana
canım benim teşekkür ederim.bizim burda zaten kimse pek rapor almaz maaşlarda kesinti oluyor diye.yani 2 gereksiz insanın yanlış anlatması üzerine mağdur oldum.gerçi arkadaşlarda kendileri gibi sanıyorlar oh diyiyorlar rapor bahanesiyle iyi tatil yaptın dediler.hiçbirine cevap dahi vermedim.ne düşündükleri benim için hiç önemli değil...
inşallah ilerleyen aylardada 1 kilo alarak 9 kiloyla tamamlarım kızımdada 9 kilo almıştım.buda o şekil olursa süper olacak ...

kız nugii koltuk altınıda mıu jiletle alıpp sonra dökülmesini bekleyeceksinnn:53::53::53:
amanin eğer öyle ise bu kötü haber,hleki yaz günü pek kötüüüü

ivit bencede ben öğleye doğru yemek sitelerine girmeye başlarım zati akşama ne pişirsem diye:9:

:60:yaw arada bir kayıyor yazdıklarım oraya buraya uçusuyor birkaç harf,bu da öle olmus,dikkate alınmasın pls:1:

akşama ben de soguk bir corba ve sebze yemeği düşünüyorum bakalım,büyüklerimiz agır yemekler yemeyin iftarda diyor:34:

jiletle alınmasının mantığı nedir acaba:44:
bide bunu yaptrdınya ne kadar süre gitmeeyeceksin,kaç ay sonra gidip tekrrar yaptıracaksın ve bu ne kladar daha sürecek acabüüüüüüü,tamamen bitene kadar mı,tamamen bitecek mi yada :44:

şimdi fambıkçım olay şöyle oluyo :1: jiletle alındığı zaman hemen çıkıp uzuyoya bide mesela bazen kökler görünmüyo yada batık oluyo bunların hemen çıkması ve batık olmaması için galiba.ben şimdi cumartesi günü gittim 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi bana bu gideceğimde hiç almadan gidecem laze nereleri görmüş görmemiş bakacaklar ama sonraki günlerde çıkan yerlerden kılları jiletle temizleyebilecem ama zaten çoğu dökülüyo tek tük çıkıyo burdaki arkadaşlarımdan da gördüm çok ve birçok arkadaşım zaten ilk seansta çoğunluğu dökülüyo demişlerdi.ne kadar sürecek dersen lazerden hiç kılları biteni duymadım ben vardır belkide ama yinede tek tük çıkıyomuş öyle duydum benim gittiğim yer anlaşmam bitene kadar gidecem ama benim için iyi olan tarafı ben çok kıllıyım canım ve gü rbendeki kıllar bitmese bile tek tük çıkmasına bile razıyım ben :34: başka sorun varsa alabilerim :1:

kız nugii koltuk altınıda mıu jiletle alıpp sonra dökülmesini bekleyeceksinnn:53::53::53:
amanin eğer öyle ise bu kötü haber,hleki yaz günü pek kötüüüü

fambık ben yüz kollar koltuk altı bacaklar göbek popo ve paket hepsi için gidiyorum.jiletle canım evet yaz günü kötü ama dedimya ilk yapışta çoğunluğu gidiyomuş

arkadaşlar kendi adıma rahatsızlık duymadığımı belirtmek isterimm,herkes gönül rahatlığı ile paylaşabilir,sonuçta bizde sahurumuzu ve iftarımızı yazıcizzz,bu durumda biz de mi yazmayalımm:44:
özellikle ramazan çok kilo aldığım bir dönem kendimi kontrol amaçlı yazmak istiyorum

aha

teşekkürler kızlar bunları duymadan yazamazdım yine de :78: bence yazılması gerek.buraya yazmak başka oluyor kendini iyi kontrolde tutabiliyorsun.loxandra doğru tespit oruç tutulurken akıl hep yemekte içmekte oluyor doğru :1:
bu ara midem pek iyi değil benim keyfim yok bugün:97: iştahsızımda son günlerde hiç keyifle yemiyorum aç olduğumdan yiyorum:93:

tamam canım sorun yok o halde :16:

:1::1:

Son düzenleme:

ben bu akşam eltime iftara davetliyim yemek derdim bu gün yok yani...dün gece eşim işteydi aç aç tuttu orucunu.bende gerçi fazla yiyemedim sahurda 1 dilim karpuz bu zaten şişirdi.3 tane minik közlenmiş biber 1 tatlı kaşığı peynir 2 adette zeytin yedim.1 el kadarda tırnaklı ekmak.1 litrede su içtim.

Back
X