60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kalanchoe cok tesekkurler:71:besiktas bana cok uygun..ozele yazarsan yerini cok sevinirim..
komposto yaptigini okuyunca bende dolaptan cikardim simdi kayniyor:)icine seker koymayacagim nektarinle tatliydi baya.kendi tadi yeter diye dusunuyorum umarim yanilmam:82:
esimin cani kac zamandir pilav istiyor bugun yapayim dedim dunden tavuk suyumda vardi.yarim kupayla yapacam..yanina da mantar ve salata oldu bittii..

sen calıstıgın içinn düskündürr babasına cnm onu daha cok görüosa oyun arkadası gibi olmusturr.. ama bu da gecici birazz büyüncee ihtiyaclarına paralell sana geri döner.. herseyi babasıyla konusamazz onu cok sever ama ssenle daha cok vakit gecirirr.. annemin kızı da en cok babasını görüo annem calıstıgından.. simdii görmüorum ama 9 yasında hala ben babamla evlencem diodu:60::60::60: ama gece de annesiz yatamıoo .. tepki gibi yani kendine göree

benimkide öyle yawwww,akşamda kolumu sevmeden uyumuyo o da.:69:omzumun biraz altını öpüp duruyoo,eğer soğuksa daha bir hoşun agidiyo,sarılıp ısıtınca bırakıyo kolumu sonra:9:
ayy inşallah dediğin gibi olur bende sarmaş dolaş anne kıza bayılıyorum benim kızda babsıyla sarmaş dolaşşş akşama kadarrr,kıskanıyorum azcıkkk,azcıkdan biraz falza,bir miktar................çok kıskanıyorum yaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

:97:günaydın kızlabr hepicinizee herkese hayırlı ramazanlarr.
ben emzirdiğim için malesef bu sene oruç tutamıyorum.allah tutanlarınoruçlarını kabul etsin.. sabah kahvaltım
1 dilim light ekmek
1 tane küçük fırnda omuş kabak köftesi
1 dilim peynir bol domates salatalık
2 tane ceviz
1 bardak çay
ara
activa
yaa kızlar benim görümcem diyet yapıyormuş emziriyor oda diyokii
ben ekmeği tamamen kestim hiç ekmek yemiyorum.bulgur,pilav,makrna hiç yemiyorum diyor.kahvltıda 1 hafta yulaf 1 hafta nesfit yiyormuş.soda limon içiyormuş o yağları akıtıyormuiş.ve 16kg vermiş şincik bunun yaptığı sağlklımı sizce?böle diyet olurmu?

canım merhaba. sen görümcene bakma zaten bu görümceler neyi bilirmiş ki dicem olmayacak ilerde bende görümce olacağım çünkü :9: ben dolu dolu yedim ve zayıfladım. öyle yulafla sodayla ölürdüm heralde..

geçmişolsun kızana famircim

famircim geçmiş olsun. kızın bir an önce iyileşsin İnşallah.

günaydın canım yazıp yazmamak sana kalmış ama sabahtan akşama kadar arkadaşlarımız burda aç duracaklar ister istemez canları bişey çekebilir bizede saygı duyup menülerimizi yazmamak düşer diye düşündüm.benim kararım bu ben yazmıyacağım ama kaçamak yapıldığı zaman kaçamak yaptık diyebiliriz sana kalmış bişey ama ben menülerimi bir ay boyunca yazmıyacağım

bende menülerimi paylaşmak istemiyorum.

uzun bir aradan sonra gene burdayım...rapor bitti arkasındanda yıllık izin kullandım.memleketim elezığa gittim.gerçi ordada sürekli uyudum.yürüyemiyordum azıcık yürüsem sancım oluyordu.kısaca benim de tatilim bu oldu...iş yerinde dekanım bir geçmiş olsun dahi demedi benim sahte rapor aldığımı düşünüyor.ne düşündüğü o kadarda önemli değil sonuçta ben ve allah en önemlisi biliyorya...
arkadaşlar yaklaşık 15 gün hiç kalkmadan yattım ve sürekli serum takılıydı ayrıca yedim içtim yattım azda yesem hareketsiz kaldığım için kiloda aldım.65 kilo oldum anlayacağınız.4 ayda 4 kilo almış oldum...
bugünde oruçta tuttum allah yardımcım olur herhalde.denerim en azından dayanamazsam tutmam artık sonuçta bebişim daha önemli...günler çok uzun birde urfa cayır cayır yanyor her ne kadar hava durumlarında 42 derece deselerde buralrda termometreler 55 dereceyi gösteriyor...

cimcimem hoşgeldin.. iyi olmana çok sevindim. ayı dekanını da umursama .. aksini düşünen kimseyi takma kafana.. o sıcaklarda oruç tutman bence iyi fikir değil. ben dayanamıyorum mahvoluyorum susuzluğa.

selamm millet :9: :9:
cuma günü doktora gittim kal atışlarını dinledik ve gördük bebişin
şimdilik herşey sağlıklı gidiyo bakalım. 7 haftalık olmuş
kan ve idrar tahlili yaptılar sonuçları çarşamba günü alıcam

hadi gözün aydın hugocum.. Allah ilk ağlayışlarını duymanı da nasip etsin.

günaydın herkese bugün işe başladım iş yerinden sesleniyorum sizlere:49::49::49::49::49:

nazendem nasılsın ? işine dönüp kendini iyi hissetmene çok sevindim.

benimkide öyle yawwww,akşamda kolumu sevmeden uyumuyo o da.:69:omzumun biraz altını öpüp duruyoo,eğer soğuksa daha bir hoşun agidiyo,sarılıp ısıtınca bırakıyo kolumu sonra:9:
ayy inşallah dediğin gibi olur bende sarmaş dolaş anne kıza bayılıyorum benim kızda babsıyla sarmaş dolaşşş akşama kadarrr,kıskanıyorum azcıkkk,azcıkdan biraz falza,bir miktar................çok kıskanıyorum yaaaaaaaaaaaaaa:84::84:

olur olurr üzülmee .. kücük daha o ev cocuguu ondan kimle oynarsa ona gönlü kayarr yanında babannesi olsa onla gitmek isterdi merak etmee:1::1::1::1: simdi kresten okula gecsinn daha sossyallessin o da yapısır sana.:1::1:

bebk kilosunun haricinde kilo alıyosun ama sadece karnın şişse dediğin doğru ama herbi yanın şişiyorrr.
evet doğumdan sonra hemen gidiyor 9 kilo ile doğuma girdim,doğurdum eve geldim 3 gün sonra tartıldım 5 kilom gitmişti ve hala kanman varken 5 kilo eksik çıkıyorsun düşün yani,duran o 4 kilo bile kilo değil yani aslında.
ben emziriekn kilo aldımmevet ama en çok da emzirmeyi bıraktıktan sonra.aynı yeme düzenine devam ediyorsun,emziriken yaktığın kaloriyi emzirmediğin dönemde yakamayınca sana kilo olarak geri dönüyorrr

aman allahım 9 kilomu ben oğlumda doğuma 23 kilo alarak gitmiştim yani 93 kilo ile doğuma girdim doğumdan sonra tartıldım sadece 5 kilo gitmiş
ama bebeğim 4 aylıkken 23 kilonun tamamı gitmişti
aynısı kızımdada oldu 70 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim 4 ay sonra HEPSİ GİTMİŞTİ hamilelikte alınan kilolardan korkmayın biraz dikat edince hemen gidiyorlar.

aman allahım 9 kilomu ben oğlumda doğuma 23 kilo alarak gitmiştim yani 93 kilo ile doğuma girdim doğumdan sonra tartıldım sadece 5 kilo gitmiş
ama bebeğim 4 aylıkken 23 kilonun tamamı gitmişti
aynısı kızımdada oldu 70 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim 4 ay sonra HEPSİ GİTMİŞTİ hamilelikte alınan kilolardan korkmayın biraz dikat edince hemen gidiyorlar.

kormasınlar gidiyor ama,eğer kilon fazla ise doğumun zor olur,çatlağın fazla olur,hamilelik zor geçer,o fazla kilo ile çocuğa bakmak zor gelir.
ben en azından o sıkıntıları zor zmanlarımda yaşamadımm,hiç çatlağımda olmadı çok şükür:nazar:

kızım şu an 19 aylık ben hamile kaldığım kilonunda altına indim
genç kızlık zamanlarımdaki kiloma daha çok var ama umarımn başaracam
biraz zaman alacak ama olsun acelem yok

kormasınlar gidiyor ama,eğer kilon fazla ise doğumun zor olur,çatlağın fazla olur,hamilelik zor geçer,o fazla kilo ile çocuğa bakmak zor gelir.
ben en azından o sıkıntıları zor zmanlarımda yaşamadımm,hiç çatlağımda olmadı çok şükür:nazar:

ayy ne güzell ben ergenlike catlamıstımmmmm..cünküü bii anda 58 e cıkıp sonra bi anda 45 e inmiştim.. popomda üst bacak içimde belimde ve hattaa kalcamın yan tarafındada belli belirsizz varr.. nasıl kurtulacagımı bulamadan daaa simdi göbegimi düsünüyorumm.. bide göbegim catlarsaa hiç hos olmazz:63::63::63::63: x tra gel ii gelio die yazmıstı biri burda.. önümüzdeki ay alıp deniyim bari karnıma da badem yagı sürücem bol bol..

kızlarr ben cıkıyorumm artıkınn.... gideimm corbamıı pilavımı yapayımm.. az işim varr onları da yapayımm.. kocişe bugün zor geciodur ilk gün diee.. herseyini hazır edeyim erkendenn gelir gelmezz yer tombull kelabbammm:16::16: sizedee ii iftarlarr simdidennnnn:3::3::3::3::3::3::3::3:

kızlaarrrrrrr... az önce tartıya cıktımm yanındann gecerkennn... kahvaltı ettim, meyveli yogurt yedim kocişinkilerden bi tanee o kadar su içtimm 63.1 cıktımm.. allahımmmmmmm hafta 14 hala -1 kg ile devam ediyorummmmmm:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::62::62::62::62::62:
ayyyy ne güzel cnm çok sevndim senn adına:16:

tebrik ederim canım benimmm:65::65::65::65::65::65:

ben de dün akşam üstü yemekten önce tartıldım 63,1 çıktım ben de.:66::66::66::66::66::66::66: inş. böyle gidersek minumum kilo ile tamamlayacağız hamileliği.:32::32::32::32: tabi bunu burdaki arkadaşların bizi motivesine borçluyuz herkese teşekkür ederimmm:49::49::49::49::49::49:
senide tebrk ederim cnm çıtır anneler sizi:34:

hamilelikte çok kilo alanların çoğu ilk 4 ayda almış biz eğer ilk 4 ayı kapatırsak sonrasındakiler kilolar artık daha kolay verilirmiş gibi geliyor doğumdan sonra. doğumdan sonra bu topikte devam ederiz veririz hiç kiloları fıstık gibi oluruz inş..:66::66::66::66::66::66:
yok cnm tam tersi asıl 6. aydan sonra alınıo famirde yazmış şu an çevremde o kadar çok hamile varki meela samimi olduğumuz 8-9 kuznmvar sürekli görüştüğüm biri doğurdu biri düşük yaptı diğerlerin hepsi hamile ve 6 ayı geçenler çok fena durumda. gerçi insan alacak olduktan sonra 6 aya gelmedende kiloa alanlar var ama olsun bebişler sıhhatli olsın yetr:34:

ayy ne güzell ben ergenlike catlamıstımmmmm..cünküü bii anda 58 e cıkıp sonra bi anda 45 e inmiştim.. popomda üst bacak içimde belimde ve hattaa kalcamın yan tarafındada belli belirsizz varr.. nasıl kurtulacagımı bulamadan daaa simdi göbegimi düsünüyorumm.. bide göbegim catlarsaa hiç hos olmazz:63::63::63::63: x tra gel ii gelio die yazmıstı biri burda.. önümüzdeki ay alıp deniyim bari karnıma da badem yagı sürücem bol bol..

cnm boşuna paranı ziyan etme senin söylediğin çatlaklar ergenlikte kalmış en az 5-6 sene önce. artık onlara krem fln fayda etmez kremler ve yağlar çatlaklar oluşmadan yapılırsa çatlak olmaz birde çatlaklar kırmızı ise ozman fayda eder. boşuna umutlanıp üzülme cnm. şimdi sürüosmun bişiler kullan bişilerde çatlak olmasın ozman:34:

13 kilo çok değil aslında,çok mu hızlı verdin acaba,bak ben bu 10 kilonun sonrasındada hiç çatlağım olmadıı:44:
ırsi bişey mi dicem ama annem ve ablamda var benim mesela,onlar aşırı kilo aldılar çünküü,
,hiç bir şeyde sürmedimm ayrıca

Son düzenleme:
famir kızını yemek istiyorum ya anlatma nooooluurrr:43::43:
zaten çok seviorum çocukları biliosun sen anlattıça gözümn önünde bir mink bir cadı canlanıo öle fırfırlı pembiş etekli minnak elli göbüşlü lokumlu:16::16::16::16::16:

kızlarr ben cıkıyorumm artıkınn.... gideimm corbamıı pilavımı yapayımm.. az işim varr onları da yapayımm.. kocişe bugün zor geciodur ilk gün diee.. herseyini hazır edeyim erkendenn gelir gelmezz yer tombull kelabbammm:16::16: sizedee ii iftarlarr simdidennnnn:3::3::3::3::3::3::3::3:

kız kocasına böle bakan çikosuna bakamz mı kızzzz,:16::16:
minik kuşum kolay gelsin sana,öpüldünnn:54:

bende gidiyorum mutfağa benm kocişimnde başı ağrıomuş hafften tel.da konuştukda bende hazırlıyım herşeyi gelince uyusun bari iftara kadar. biizm burda çok geç yaw .20.30 sanırsam
hadi ben kaçtımmm:5:

famir kızını yemek istiyorum ya anlatma nooooluurrr:43::43:
zaten çok seviorum çocukları biliosun sen anlattıça gözümn önünde bir mink bir cadı canlanıo öle fırfırlı pembiş etekli minnak elli göbüşlü lokumlu:16::16::16::16::16:

ayyyyyyyyyyy sen böle anlatınca benim de gidip yiyesim geldi şimdi:125:
teyzesi de göbüşlüüüüü diyoo,"benim göbeğim yok"diyo şimiden kadın psikolojisi yerleşmiş durumdaaa:60:
kız seninküde pek dadlu olurrrr kukicimm ALlh isteyen herbikeşlere nasip etsinnn inşalahh..
:16::16::16::16:

bende gidiyorum mutfağa benm kocişimnde başı ağrıomuş hafften tel.da konuştukda bende hazırlıyım herşeyi gelince uyusun bari iftara kadar. biizm burda çok geç yaw .20.30 sanırsam
hadi ben kaçtımmm:5:

çaysızlıktan benimde başım ağrıyoooo:97:
ilk günler oluyor böleeee,olsunnnn ne edelimm dayanıcizzz..
hadin sana kolay gelsin
oh be saat 5 olmuşş yarım saatciğim kalmışşş:21:

yolkluğumda devamlı çocuk konuşulmuşş :53:
famirto mesaj yarına kaldı :86:

m,llet cigarasızlıktan başı tutar famirtonunda çaysızlıktan :60:

Back
X