yolkluğumda devamlı çocuk konuşulmuşş![]()
famirto mesaj yarına kaldı :86:
m,llet cigarasızlıktan başı tutar famirtonunda çaysızlıktan![]()
tiryakinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

nedem yawww,çok içerim ben çayyyyy:97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yolkluğumda devamlı çocuk konuşulmuşş![]()
famirto mesaj yarına kaldı :86:
m,llet cigarasızlıktan başı tutar famirtonunda çaysızlıktan![]()
tiryakinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmtiryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaağğğğğğğğkinimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nedem yawww,çok içerim ben çayyyyy:97:
sıcaklarda pek iyi gitmiyo ama bunada şükür :97:herkese iyi ramazanlar dılıyorum insalh herkesın ıbadetini allah kabul eder.
evdeyım cok sukur ıyı gıdıyor
sahurda 5 bardak suykla beraber
2kk peynır
3 dılım esmer ekmek
5 zeytın
1 mınık dılım karpuz
1 domates
1 salatalık
2-3 kasık yogurt
susamamak için dılını de fırcala dedı dıyetsyenım fırcaladım ve sımdıye kadar ıyıyım yanı ne acıktım ne susadım
aksamda dengeli yıyecegım ınsalhhh
hugocum hamılelık nasıl gıdıyo canım
famır benım kız 2 yasında vala ben surerım oje bazen hatta cıs öğrenirken oje surcem dıye öğrettımçok sevıyo sık surmem ama uzulmesın dıye surerım
Kızlar merhaba![]()
hayırlı Ramazanlar herkese.. kaç gündür yoktum kayınvalide cimdeydim.. onlarda bilgisayar yok tabii. biraz daha alışveriş yaptım 40 tl lik gözel gömleklerler 15 tl ye inmiş rodi - defakto da. güzel keten kapriler 10 tl ye aldım inanmazsınız. defolu mavi den kot pantolon aldım 28 beden baktım baktım defosu nerede bulamadım
27 beden de çok rahat oluyor ama hep dar kesim sevmiyorum acuk bol olsun dedim.. özledim sizleri
![]()
çaysızlıktan benimde başım ağrıyoooo:97:
ilk günler oluyor böleeee,olsunnnn ne edelimm dayanıcizzz..
hadin sana kolay gelsin
oh be saat 5 olmuşş yarım saatciğim kalmışşş![]()
ramazan süresince kayın validemler bizde olabilir kesin olmamkla birlikte kuvvetle ihtimalll:86:
offfff çok güzel yemekler yapıyooo yaaa netcemm ben hemide ramazan ramazann yimeden olur muuu:86:
gelmeden daha kendimle pazarlığa başladımmmm
daha tatildeki 1 kiloyu veremedim suus bakimmm,hötttttttttttttttt![]()
hugocuk seni canı gönülden tebrik ediyorumönce kiloları verdin üstüne bide bebiş yaptın
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün![]()
![]()