famircim nice yıllara sağlıkla huzurla ailenle sevdiklerinle beraber İnşallah güzel yaşlar gör torunlarını da gör İnşallah güzelim..
[/FONT][/COLOR]
sağol nilcim teşekkür ederimm,hepimizz görelim inşallahha sağlıkla o günleriiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
famircim nice yıllara sağlıkla huzurla ailenle sevdiklerinle beraber İnşallah güzel yaşlar gör torunlarını da gör İnşallah güzelim..
[/FONT][/COLOR]
Kızlar sabah kalkınca acayip başım dönüyor midem bulanıyor. hamileyim sandım test aldım negatif çıktı. başım öyle çok ağrıyor ki zor taşıyorum.. tansiyonum 10 / 6 düşük.. offff sinirim bozuldu yine ne yesem içsem yükseltemedim. yarın yine dahiliye yolu gözükecek bana orucuda bu yüzden tutamıyorum :97: :97:
Kızlar sabah kalkınca acayip başım dönüyor midem bulanıyor. hamileyim sandım test aldım negatif çıktı. başım öyle çok ağrıyor ki zor taşıyorum.. tansiyonum 10 / 6 düşük.. offff sinirim bozuldu yine ne yesem içsem yükseltemedim. yarın yine dahiliye yolu gözükecek bana orucuda bu yüzden tutamıyorum :97: :97:
kızlarrrrrrr ben cıkıorummmm... enn seksüü görümcemlenn birrr foruma gidicemm.. kocişime bi kac belmuda alıcam.. dolasırım accık yemegide orda görümcemle yicemm didim emee galiba kayınvalidemde geliyo. neysee ben gezmeme bakarım artıkınn:97::97::97::97: ayyyy bakk suraya yazıorum kayınvalidemm diger görümceme de haber vermiştirr o da geliodurr.. yarın yazıciim size... öpüldünüzzzzzz![]()
yecalem ya 8 kilo verdin 1.5 kilo yağın kaldı verecek ama hedefine varmak için daha çok kilo vermen gerekio. 1.5 kilo yağı verdikten sonra neyden vercen peki?:44::44:Diyetisyene başladıktan sonra yaklaşık 8 kilo verdim. hemen hemen hepsi yağdı sanırım...
fambııım okadar da deil sen yine haftada bir tartılda noolur nolmazdün iftardan önce tartılmama rağmen yine 61,5 çıktımm
Allahım çıldırıcimmm,niye böle oluyo anlamışş değilimm ama canım sıkılmıyor da değil hanii.
tatilden sonra dikkat eetim yediklerime ama yine düşemedimm.
azcık wc sorunum var ama çok değil hafif bir şişlik hissediyorum okadar.en fazla yarım kilo farketsin yani 1,5 kilo da ne oluyor di mi ama.
tartıyı bazamın en uzak yerine koydum tartılmıcam bir süreeee,hatta ramazan bitene kadar tatılmiyim ben bakaım nolcak.
her gün tatılmak mı etkiliyor bilemedim artık.
bir 50leri göremedim gitti![]()
cnm afiyet olsun 7 zeytn biraz çok 5 zeytin bir dilim ekmek edio ve 1 tk yağ edio o yüzden 2-3 tane yesen daha iyi sanki bide çayı şekersiz içsen yağ yakımın daha kolay olur şekerli şeyler yağ yakımını yavaşlatıogünaydın kızlar
bugün doğum günü olan arkadaşların doğum günleri kutlu olsun
bugün neler yaptım ne yedim ne içtim hemen yazayım
sabah 6 da kalktım
parkta yürüyüşe çıktım yaklaşık 4 kilometre hızlı tempoda yürüdüm
ardından parktaki kafelerin birinde yeşil çayımı içtim
bir saat sonra kahvaltı
3 dilim köy peyniri
7 adet zeytin
2-3 tatlı kaşığı kadar ev yapımı biber salçası ( bağırsakları süper çalıştırıyor )
2-3 parça kavun
1 bardak az şekerli çay
2 dilim çavdar ekmeği
bugün mekik çekemedim
birazdan çocuklar izin verirse çekmeye çalışacam
şimdilik bukadar.
ben geldim pek kimse kalmamış ammma olsun baaalım.
geçmişi okudum geldim.
fambıkkkcııııımm iy ki doğduuun bebeeeemmmkızınla kocanla sağlıklı uzun ömürler geçir inşallahh
bende mutfağa gideyim bari. patlıcan közleyip üzerine domatesli soğanşı sarımsaklı sos yapcam. çorba pişirrim bide. xeytnyağlı fasulye var bide nohutlu pilav var accık da ondan yeriz.
kuzenle oturduk bebik huysuzlandı accık ama iyi sohbet ettik güzel oldu.
buu arada dün eşimle parkta yürüyüş yaptık 25 dk kadar açılışı yapmış olduk daha fazla yürüyemedik inşallah gün geçtikce artrcez.bide önceki gün dambılla bacak çalışmıştım unuttum yazmayı. bugün yine çalışcam 1 er gün ara ile yapıorum.
yarın görüşmek üzereeee hepiniziiiiiöptümmmmm![]()
benimm ve hugonunn testide ilk öyle cıktıydııı.. belkim yenidirrrr![]()
kızlarrrrrrr ben cıkıorummmm... enn seksüü görümcemlenn birrr foruma gidicemm.. kocişime bi kac belmuda alıcam.. dolasırım accık yemegide orda görümcemle yicemm didim emee galiba kayınvalidemde geliyo. neysee ben gezmeme bakarım artıkınn:97::97::97::97: ayyyy bakk suraya yazıorum kayınvalidemm diger görümceme de haber vermiştirr o da geliodurr.. yarın yazıciim size... öpüldünüzzzzzz![]()
canım benim kan tahlilinde bile çıkmamıştı ultrasonda çıkmadı hiçbir testte çıkmadı. çok sonra kendiliğinden çıktıhemen emin olma bencee
belkimde hamile olabilirsin
yecalem ya 8 kilo verdin 1.5 kilo yağın kaldı verecek ama hedefine varmak için daha çok kilo vermen gerekio. 1.5 kilo yağı verdikten sonra neyden vercen peki?:44::44:
merak ettim yani sumu kasmı yada ne? diyetsyene sorsana çok merak ettim yani hedefini o koydu sana heralde dimi:44:
fambııım okadar da deil sen yine haftada bir tartılda noolur nolmaz. Allah muhafaza olurda kilo milo alırsan çok ileri gitmeden önlem alırsın
Allahhhhh korusun tabiiiiii
cnm afiyet olsun 7 zeytn biraz çok 5 zeytin bir dilim ekmek edio ve 1 tk yağ edio o yüzden 2-3 tane yesen daha iyi sanki bide çayı şekersiz içsen yağ yakımın daha kolay olur şekerli şeyler yağ yakımını yavaşlatıo
cnm boşuna gitme. düşük tansiyonun çaresi yok ilacı da yok. benm yıllardır düşük tansiyon problemim var. dr . bana dua et düşük ya bu yaşta yüksek olsaydı napcaktın?dediilacı yokmuş. bana tuzlu şekerli şeyler ye iç çok düştüğünde dedi. çok uzun süre aç kalma dedi. ben zaten biliorum düştüğünde hissediorum.senin yine 10 6 iyiymiş.benm 8-5 olduğu zmanlar olurdu. aç kalmıycaksın kuru üzüm incir fln atıştr.
geçmiş olsun.
nilmısracıık ben hamile kaldığım andan itibaren bulantım başladı. tansiyon düşüklüğü yaşadım.
o zamanlar hem kan hem idrar testi yapıldı fakat çıkmamıştı
hatta ultrasonla bile bakıldı çıkmadı.
ama bulantılar hep devam etti.
hatta famir biile diyodu bana çok kendini dinleme hugom diyodu![]()
hergün şikayet ediyodum çünkü![]()
sonrasında çıktı idrar tahlilinde çıktı.
diyeceğim sen yinede dikkatli ol hamilede olabilirsin. belirtilerini takip et geçtiyse tamam ama deva ediyosa dikkatli ol,
benim bazen bulantım olmazdı ama diğer gün olurdu.
tam hiçbir zaman geçmemişti ve hala dahada geçmedi![]()