çoğu gitmiş azı kalmış weririz bi kaç aya kadar inş![]()
bende arada bi kıyafetlerime bakıyorum şuan sadece eşofmanla rahat edebiliyorum bi anda nası şiştim anlamadımbende yeni ewliyim genelde kilo alıyomuş ewlenenler umarım verebilirim.. düğün önceside kilo werirsin dedilerdi ama bende tersi oldu stresten habire yedim :)
bu arada benim boyda aynı 1 60![]()
aaaa ben de ing. öğrt.ne hoş oldu böle
![]()
zümrelerim bakıorumda hemen kaynaştınız ozman banada sizlerden birazcık daha tecrübeli olduğum için menülerinizi yakından takip etmek kalıo.

cnm size göreve başlama 5 eylülmü dendi. ben yeni atandım ya bizde 1 eylül yazıo kılavuzda 1 eylül ramazanın son günü perşembe bende kara kara düşünüorum 2 eylül cumaya denk gelio alel acele cuma bir günlül için gidecekmiyim dieEvet o zaman zümrem sarılıyoruz diyete zayıflıyoruz benim hadefim 5 eylüle kadar 3 kilo daha vermek toplantıda parlayalım dimi ???![]()

oruc tutan arkadaslar için bir bilgi paylaşayım(her ne kadar kendim tam uygulayamasamda) dün oktay ustaya çıkan bir diyetisyen söyledi,sahurda ne kadar çok yesenizde 4-6 saat sonra acıkacaksınız diyordu,o yüzden abartmamak lazımmış,bir de sahur yemeği de olsa hızlı hızlı yemeyin,1 saate yayın yemek işini demişti(onun gerekçesini anımsayamadım amma :44:
hah loxiciiim ağzına sağlık bende bunu yazacaaaadım vallah billaah. dün bende dinledim o kadını. öle diince şaşırdım valla. ben sahurda çok yiiip iftarda az yiyenlerdenim düşük tansiyon problemimm var da sahurda az yersem öğleye kalmaz gözüm kararır düşerim die korkuorum daha önce çok olduda ben yinede sahurda çok yiorum yaaaa