Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa ben seni nasılda unuttum cuma günü yoktun topikte ondan sanırım pff yaa isimleri saymasaydım keşke herkesi hatırlamam imkansız yanee. pfff ah bana ahhMadurum da madurum, çok madurum madurum...
Küstüm işte..![]()
merhaba kizlar :) bu sabah tahinli bir coregin yarisi, biraz bazlama, bal, domates salatalik peynir sekersiz cay. off cok yemisimha bir de sabah kalkinca bir kase yogurt...
günaydın herkese... kimse yohdir.
fambuk nirde
yaa ben seni nasılda unuttum cuma günü yoktun topikte ondan sanırım pff yaa isimleri saymasaydım keşke herkesi hatırlamam imkansız yanee. pfff ah bana ahhbiricik o yeee yecale mi unutmuşum
merhaba canım afiyet olsun da...
senin nikin ne iş be canım aklıma çok kıllı bi hatun geliyor öyle bi sorunun mu varda ytüysorunu dedin kendine tüysorunucum yohusam espirik mi buu![]()
günaydın herkese... kimse yohdir.
fambuk nirde
yaa ben seni nasılda unuttum cuma günü yoktun topikte ondan sanırım pff yaa isimleri saymasaydım keşke herkesi hatırlamam imkansız yanee. pfff ah bana ahhbiricik o yeee yecale mi unutmuşum
ayyyaa aslinda tuylu bi hatun degilim ama takintiliyim hatta dun gittigim kuafore kollarimi aldirmak icin, kadin dedi 'abla almiyim daha cikmamis'
ay dedim al
ben bu siteye lazer icin uye olmustum daa baya kapsamliymis simdi her bi topige yaziyorum
valla sen cok iyi kilo vermissin yaa tebrik ederim nasil basardin
canlarım günaydın nasılsınız bakayım...bende şimdi üçlü test için gidip kan verdim.allahım araştırma hastanelerine muayane olunmaz yok kaydol git dosya satın al tekrar kaydol çıkınca tekrar kaydol 1 saat bir kan vermek için dolandım durdum.özelin gözünü seveyim hiç bu kadar uğraştırmıyorlar...ayrıca kızlar bebğimi c.tesi doktorum kıza benzetti ama net göremedim haftaya tekrar gel dedi bende az önce burdaki doktora sordum oda yüzde 80 kız olma ihtimali var ama tam göremedim dedi...anlayacağınız ikinci kızım dünyaya gelecek...
canlarım günaydın nasılsınız bakayım...bende şimdi üçlü test için gidip kan verdim.allahım araştırma hastanelerine muayane olunmaz yok kaydol git dosya satın al tekrar kaydol çıkınca tekrar kaydol 1 saat bir kan vermek için dolandım durdum.özelin gözünü seveyim hiç bu kadar uğraştırmıyorlar...ayrıca kızlar bebğimi c.tesi doktorum kıza benzetti ama net göremedim haftaya tekrar gel dedi bende az önce burdaki doktora sordum oda yüzde 80 kız olma ihtimali var ama tam göremedim dedi...anlayacağınız ikinci kızım dünyaya gelecek...
he walla isim yazdıımıza pişman oldukŞaka yaptım ben.. Baktım herkesler alınmış ben eksik kalmayayım dedim...
Yoksa alınmadım..
Bu arada kilo vermişsin, tebrik ederim..
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Demekki benmişim suçlu, yoyo demeyi bıraktım gitti klocuklar..![]()
yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr![]()
canım ben aslında çok sevindim.cuma günü hugocuk kız demişti gerçek çıktı...eşime sordum canım üzüldünmü diye dedi delimisin ya yaratan allah sağlıklı olsun başka ne isterim dedi...ben kızımı sevmiyormuyum ki sen böyle söylüyorsun dedi 5 tane kızımda olsa fark etmez dedi...bu da beni çok mutlu etti.eğer farklı hissetseydi bende üzülürdüm.sağlıklı olsun allahtan başka ne isterim ki...
canım benim bi kız dahakocan ne diyo kız? hani oralarda erkek olması mühimdir ya
allah saglıkla kcagına almak nasip etsin inşalla
![]()
teşekkür eder,m canım benim...Günaydın cimcime..
Hayırlısı olsun....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
enn sonunda 60 lı kilolardan düştün nen
![]()
![]()
![]()
![]()
evet yawwww,kurutldum şükür,umarım tekrar geri görmem
en son 6 yıl önce 50lerdeydim ,yaşasınnnnnnnnn![]()
canım ben aslında çok sevindim.cuma günü hugocuk kız demişti gerçek çıktı...eşime sordum canım üzüldünmü diye dedi delimisin ya yaratan allah sağlıklı olsun başka ne isterim dedi...ben kızımı sevmiyormuyum ki sen böyle söylüyorsun dedi 5 tane kızımda olsa fark etmez dedi...bu da beni çok mutlu etti.eğer farklı hissetseydi bende üzülürdüm.sağlıklı olsun allahtan başka ne isterim ki...
...
yeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr![]()
59.9'a dusmek cok gurur verici![]()