yecaleeeciimmm mesela dooum günü pastası yediğin için akşam yemeği yememişsin yaaa.o yanlışmış cnm kaçamak yapsan nile öğün atlanmamamlıymış düşündüğünPerşembe doom günüsü dolayısıyla kaçamaklıydı ama abartmadım tabi ki..
akşam yemeği yemedim onun yerine ince bi dilim pasta yedim mesela...
Cuma, cumartesiyi hiç söylemeyeyim.. neredeyse hiç bişi yemedim.. evde bişi kalmamış, alışveriş de yapamadım...
Pazar günü de sabah öğle akşam tost yiyerek ekmeğin dibine vurdum...
Hala alışveriş yapmadığımdan, bugün de evden bişiler getiremedim..
Bu akşamdan itibaren normal beslenme düzenime dönüyorum..
cuma diyetisyen randevum var..
sanırım kilo aldım ya...
zman doğru aslında hem pastayla fazladan yağ şeker alıosun hemde akşam yemeği ile alman gereken vitamin minarel vs. yi almıosun.

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm fambıkkkkkkkkkkyeni tickerımla aranızdayım nasılllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hemen zıplamaya başlayın bakimmm,söz verenleri göreyim birrrr![]()

ben uçtummmkızzz tavana değdi kafammmmm

canım benimmm tebrikk ederim valla. ,mkansız gibi geliodu sana bak oldu işte Allah devamını nasip etsin:26:
fam bııığım asıl öle çok kasmayınca gidiyor kilollar valla bende okadar çok kaçamak yaptımki yinede verdim yaniii ama sporumuda unutmamak lazım. ama bak sende vermişsin işte.sağol canımm,sende en kısa zmanda hedefine ulaşırsın inşallahh ttalımmmmmm
sağol yolicimmm,teşekkür ederimm..
vallahi bende inanmadım gözlerime.
cuma günü 60,7 geldm
ctesi 60,4
pazarda 59,9 hatta 59,8ide gördümm
ramazan münasebetiyle ne bulsam yiyorum bi de.
sahurda dondurma bilenem yidimm:26:
evet sekilden sekile sokuo beni valla. neyse cnm 3.5 oldu bilemmm az kaldı azbenn bayıldım filme ama sonu kötü bitince üzüldüm
bizde izlenmemişş filmler tv ninn kenarında duruo.. sayı tuttma durumu olmuo o yüzden.
bide ben her zaman dvd modunda olmuorumm sinemaya kapatmak lazım beni.. ama kocişş hepp izler dururr..:97: bugün aksilik olmassa chloe yi izlicezz.. sen izledin mii güzel mi?????
hayırlıı osssun balımmmm bide kızımızz olduuuu... evet gercektenn özel gibisi yok.. parası olmayanın sucu ne dicekler de yanii heryer sgk ile anlasmalı ya artık.. herkesin kenara koyabilecegi paralar oldu muayene artık.. kendini paraladıgına degmezz. hele ki hamişkennn
![]()
cnm valla o kadar çok izledimki film adı tnıdık ama anımsayamadım nasıl bişi olduğunu. belkide izlememişimdir adını duymuşumdurrr