Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğlen yemeğimi yedim geldim:
1 kase ayran çorbası,
3 kaşık ankara tava,
1 dilim kepek ekmek,
yarım dilim karpuzdan az karpuz,
öğlen yemeğimi yedim geldim:
1 kase ayran çorbası,
3 kaşık ankara tava,
1 dilim kepek ekmek,
yarım dilim karpuzdan az karpuz,
Herkese selam..
İnternette diyet listeleri ararken burayı buldum. Yazılanları okuyunca da yalnız olmadığımı gördüm.Zaten balık etliydim ama bir aylık tatil dönüşünde 4 kilo daha adığımı görünce moralim iyice bozuldu. Şuan 66 kiloyum bir de çocuk planları yapınca geleceğimin hiç de parlak olmadığını gördüm.etrafımda da doğumda aldıkları kilolarla başı dertte olan bir sürü insan var. Hamilelik öncesi ne kadar kilo verirsem o kadar kar diye düşünüyorum.Yaşadığım yerde spor yapma imkanı da yok. Nasıl olacak bilmiyorum ama ben de zayıflamak istiyorumm..(
ayyyyyyyy çok sıcak dairede odamda kilima 16 da çalışıyor ama halen ben defterle kendimi serinletmeye çalışıyorum.bugün kalbim çok fena çarpıntı yapıyor birde terleme geliyor.anlamadım.öğlen ayran çorbası içince de uykum çok fena var.gözlerimi çok zor açık tutuyorum...işte yok bugün sıkıcı buralar eskidende sıkıcıydı ama şimdi artık kimsecikler yok dahada sıkıcı bir yer oldu ...topiktede kimsecikler olmayınca iyice daraltı geldi...netten birşeylere bakmak istiyorum aklıma bakacak birşey gelmiyor....
![]()
benim karnım yana şişmiş azcık :44:
basenlerimde genişlemiş :44:
dimekki gebelik değiştiriyo vücudu :44:
ben üst bedenime kilo alıyorum diye korkarken alt genişlemiş :44:
valla böylesi daha güzel kadına benzedim![]()
göğüslerimde büyüdü :97:
canım benim altan genişlediysen seninde bebişin kesin kızdır...genelde hemen kızda genişleme oluyor...ahhh canım benim hafta hafta gebeliği hatmettim nerdeyse gergün defalarca bakıyorum.indirim sitelerine bakıyorum ama eşim netten alış veriş yapmamı istemiyor o yüzden bakıyorum sadece sabah baktım hepsine artık bakacak birşey kalmadı...genede kurcalıyorum bakalım oyalanacak birşeyler bulurum inşallah..ben gebeliği hafta hafta netten takip ediyorum canım. o yüzden böyle çarpıntı nefes darlığı filan olunca paniklemiyorumsende nete hafta hafta gebelik diye yaz bak kaçıncı haftanda isen içiin rahat eder hem
bende üyesi olduğum alışveriş sitelerine bakıyorum indirime güzel şeyler gelmiş
yürüyüş yapabilirsin ama değilmi
canım benim altan genişlediysen seninde bebişin kesin kızdır...genelde hemen kızda genişleme oluyor...ahhh canım benim hafta hafta gebeliği hatmettim nerdeyse gergün defalarca bakıyorum.indirim sitelerine bakıyorum ama eşim netten alış veriş yapmamı istemiyor o yüzden bakıyorum sadece sabah baktım hepsine artık bakacak birşey kalmadı...genede kurcalıyorum bakalım oyalanacak birşeyler bulurum inşallah..
Yürüyüş de yapamıyorum. Şu an doğu görevindeyiz. Sosyal alanlar yok denecek kadar az, olana da bayanın gitmesi pek hoş karşılanmıyor.Bir senemiz kaldı. Balık etten balinaya terfi etmeden gidebilseydik. :)
sahurda ceyrek pideli 1kk peynirli tost domates 1 çy bardagı yy süt
naber kıslar cimcime senın ne zman dogcak
hugocm senın ne zman dogcak bebıslerınız
![]()
ay cok sıkıldım artık kacamk yapıp yapıp kılo verememekten düşünüyorum 1 hafta ıyıyım 2 gun kacamk yıyorum az ama kacamak tatlı hamurısı oluyo yanı ben suna ınanıyorum kesınlıkle kılo veremıyo bırılerı alıyosa kacamak yapıyodur sızce :44::44: kızlar ne dıyonuz dıyete tam uyan bırı gr gr da olsa verebılıyor amam yanlış bı syeler yapan bırı veremıyo
eğer sağlık problemi guatr hormon karaciğer bozukluğu yoksa sporda yapıyosa elbette verir canım yoksam ben o kiloları nasıl verirdim demi
sen şimdi hep tatlıyla hamurişiyle bozuyosunya insülin direnci olabilir. birincisi şekeri tatlıyı yapay tatlandırıcıları kesinlikle bırakıyosun. çay kahve şekersiz ve tatlı yok sadece tatlı olarak meyve var. sakarin gibi yapay tatlandırıcılarda yasak
şimdilik pideyide ara sıra ye esmer ekmekler ye.
şekerli içecekler light içeceklerde yasak
bunları uygula gün aşırıda yürü bakem kilon durcekmi
koşu bandı alsan çok işine yarar evde