sahura kadr uyumadım sonra yattım 8 gıbı kızım sagolsun kaldırdı hala ayaktayım gözlerım yanıy ama bak laf yetıstırıyorum bugun sızeuyumuyorum bırazdanda yemek yapmaya kalkcammm
![]()
yemek konuusnda anlaştı mı peki
hergün rapor verceksin oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahura kadr uyumadım sonra yattım 8 gıbı kızım sagolsun kaldırdı hala ayaktayım gözlerım yanıy ama bak laf yetıstırıyorum bugun sızeuyumuyorum bırazdanda yemek yapmaya kalkcammm
![]()
assoooo assooooooo
seni özledimmm bebüümmmmmm hepiciniiziii özlüyorum zatiiiiiiiii
bugün şükürler olsun biraz daha rahatımmmm
yan, 5i buldu rahat
çıkmam ve daha a saat 46dk var çıkmama
![]()
selamlar hepinizeee :80:
bebekler ne kadar da yaramazmışş
hamile arkadaşlara bildiğim nadir şeylerden birini söyleyeyim
sol tarafınıza doğru yatmaya çalışın,daha rahat oksijen açısından faydalıymış![]()
yemek konuusnda anlaştı mı peki
hergün rapor verceksin oldu mu
bu konuda gruplaşma olmuş yeni katılmak isteyenleri aranıza almıyorsunuz sürekli aranızda konuşuyorsunuz konu başlaığınıza isimlerinizi yazın onlar haricinde kimse konuşmasın ben iki kere yazdım bu sabag baktım iki kişi daha yazdı kimse merahab demiyor bile konuyu açan lütfen grubunuzun ismini yazsın60-69 diye geçmesin bizde girmeyelim
bu konuda gruplaşma olmuş yeni katılmak isteyenleri aranıza almıyorsunuz sürekli aranızda konuşuyorsunuz konu başlaığınıza isimlerinizi yazın onlar haricinde kimse konuşmasın ben iki kere yazdım bu sabag baktım iki kişi daha yazdı kimse merahab demiyor bile konuyu açan lütfen grubunuzun ismini yazsın60-69 diye geçmesin bizde girmeyelim
ok canım yazıcam bakalım aksam ne kaa yiycemmm
![]()
ciiiiiiiiiiiiiiiiinn
nirdesin sen bakimm
en son canın baklava çekiyordu ve yok oldun
baklava yidin de giremedin mi yoksa di bakeim bana:97:
kesinlikle katılıyorum. Bırak merhaba demeyi diyetten çok dedikoduya çevrilmiş bu başlık
yok canımcım bişey yapmadım valla
azcık işim vardı alışveriş yaptım flan
baklava 1 dilim yicem ama şimdi de canım çok istemiyor
geçti artık![]()
kesinlikle katılıyorum. Bırak merhaba demeyi diyetten çok dedikoduya çevrilmiş bu başlık
evet pepetoş famir doğru diyo sen yaz hergün ne yedinse yönlendirelim biz seni
iyi o zmaan.
gözümüz üstünde habarın olaaa:82::82:
sende bir ticker yapsanda kilonu takip etsek olmaz mı,unutuyoruz böyle
tıckerını değişecek vaktindemi olmadı kızzz,ah kıyamam sanaaaaa![]()