60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn ciciş dünyanın minişlerii :52: :52:
gece hava epey serinledi şimdide sonbahar havası gibi oldu pek serinn
ayy bi rahatladım bi rahatladımm sormayın gitsin :52: bebişimde rahatlamıştır sanırımm :1:
bugün pek keyifliyim havalardann :52:
hepiciğinizi öpesim varr :16: yiyesim varr :16:

eşim tatlı alıp gelmese aklıma gelmeyeck bile(güllaç dışında:9:)
oda tatlı aşığı bir adam almada diyemiyorumm.
umarım dediğin gibi
olur kilo vermekten geçtim
bari almayayım yaaaa:59:

güllaç güllaç deyip duruyosunuzya bişey sorceem bu güllaç bu kadar güzelmi yaww hiç yemedim daha önce ben :44:

sabah yürüyüşümü yaptım geldim serin havada çok mutlu pozitif olduum :119:
dün ramazan diyeti verdim doktorların listelerini koydum
inşallah işinize yarar

güllaç güllaç deyip duruyosunuzya bişey sorceem bu güllaç bu kadar güzelmi yaww hiç yemedim daha önce ben :44:
canım benim çok güzel ben kendim evde yaptım geçen gün.şekerini fazla koymadım gül suyuda koydum çok lezzetli oldu eşimin arkadaşları dışarda yediklerimiz bile bu kadar lezzetli değillerdi dediler...yapımıda basit zaten...en azından şerbetli tatlılara göre çok hafif bir tatlı sütlü tatlı grubuna giriyor yani...
günaydınn ciciş dünyanın minişlerii :52: :52:
gece hava epey serinledi şimdide sonbahar havası gibi oldu pek serinn
ayy bi rahatladım bi rahatladımm sormayın gitsin :52: bebişimde rahatlamıştır sanırımm :1:
bugün pek keyifliyim havalardann :52:
hepiciğinizi öpesim varr :16: yiyesim varr :16:

günaydın canım...ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne kadar güzel bizde serinliği görecekmiyiz acaba gerçi yarın 3 derece düşeceği söyleniyor ama birkaç gün sonra tekrar kavurucu sıcaklar...dün gece rüyamda göbeğim kocaman olmuştu ama ben parkta koşuyordum herkes şaşkın şaşkın bana bakıyordu..sporu yürüyüşü çok özledim...

Günaydın hugocuk....

canımya senin ticker ra bakıyorum kendimi hatırlıyorum ikimizin kilosuda aynıydı.şimdi bebiş olmazsa bende senin gibi incecik olmuştum oysa şimdi 65 kiloyum...4 kilo aldım bundan sonra daha dikkatli besleneceğim hamileliğimi 70 en fazla 72 ile bitirsem bile benim için süper olacak...allahım inşallah başarırım...

günaydınlarrr günaydınlarr nasılsınız bıgün bakem gene baya geç kalmışım galiba sayfa akmış genee:79:
sabah kahvaltımla başlayayım bakalım bugünede
1 dilim denge ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1,5 dilim peynir
azyağla (fındık yağıyla)yapılmış omlet
azcık tahin pekmez
ceviz
domates salatalık

günaydınlarrr günaydınlarr nasılsınız bıgün bakem gene baya geç kalmışım galiba sayfa akmış genee:79:
1 dilim denge ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1,5 dilim peynir
azcık tahin pekmez
ceviz
domates salatalık
canım benim günaydın. süper bir kahvaltı olmuş afiyet olsun...

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar, :) diyetin ikinci günündeyim ama düne dair yorgunluktan başka aklımda kalan bir şey yok. Bugün kahvaltıda:

1 kibrit kutusu kadar peynir
4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
domates ve salatalık

vardı. diyete uygun bi kahvaltıydı galiba...

günaydın kızlar.. içimde bir ağlama hissi var anlatamam :43: kalbim şişti hep ağlamak istiyorum birden niye böyle oldum ki ben yaa :43: kendi evimdeyken bu kadar olmuyordum galiba.. böyle devam ederse yine psikiyatriklik olucam diye korkuyorum.. dua okuyorum rahatlıyamıyorum. yazarken bile gözlerimden aşağı yaş iniyor. dün akşam annemle yine yürüyüş yapayım dedim yürüyüş parkuru köpek dolu :53: millet alışmış haldır haldır yürüyor. ben korkuyorum köpekten 2 turdan sonra hadi eve gidelim dedim.. dönüştede aslında canım istememesine rağmen dondurma yedim. canın istemeden nasıl yedin demeyin çünkü ruh halim bir garip :44: böyle işte kızlar..

canımya senin ticker ra bakıyorum kendimi hatırlıyorum ikimizin kilosuda aynıydı.şimdi bebiş olmazsa bende senin gibi incecik olmuştum oysa şimdi 65 kiloyum...4 kilo aldım bundan sonra daha dikkatli besleneceğim hamileliğimi 70 en fazla 72 ile bitirsem bile benim için süper olacak...allahım inşallah başarırım...

Di mi cimcime biz ikimiz aynıydık.. İncecik olamadım valla ya.. kilo gitti göbek kaldı yadigar..
Dikkat et bk benim bu kilonun hepsi hamilelilkte alınandı..
Ben de ilk başta 4 kilo almıştım.. Alarm çalıyorum sana... dikkat et, dikkat et, dikkat et...

Günaydın arkadaşlar, :) diyetin ikinci günündeyim ama düne dair yorgunluktan başka aklımda kalan bir şey yok. Bugün kahvaltıda:

4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
domates ve salatalık

canım benim hoş geldin aramıza bence gayet güzel bir kahvaltı olmuş afiyet olsun ...:34:

1 dilim denge ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1,5 dilim peynir
azcık tahin pekmez
ceviz
domates salatalık
afiyet olsun canımm..

4 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
domates ve salatalık

afiyet olsun 2. gün için güzel menü
devam....

günaydın kızlar.. içimde bir ağlama hissi var anlatamam :43: kalbim şişti hep ağlamak istiyorum birden niye böyle oldum ki ben yaa :43: kendi evimdeyken bu kadar olmuyordum galiba.. böyle devam ederse yine psikiyatriklik olucam diye korkuyorum.. dua okuyorum rahatlıyamıyorum. yazarken bile gözlerimden aşağı yaş iniyor. dün akşam annemle yine yürüyüş yapayım dedim yürüyüş parkuru köpek dolu :53: millet alışmış haldır haldır yürüyor. ben korkuyorum köpekten 2 turdan sonra hadi eve gidelim dedim.. dönüştede aslında canım istememesine rağmen dondurma yedim. canın istemeden nasıl yedin demeyin çünkü ruh halim bir garip :44: böyle işte kızlar..

Allah Allahh noldu hakketen sana,eşin yanında mı.
onu mu kafaya takıyorsun acaba:44:
yoksa hügonun dediği doğru mu çıkacakk:44:

Back
X