günaydın arkadaşlar nasısınız..henüz kimsecikler gelmemiş ama olsun nasılsa birazdan gelirsiniz...ben malesef bugünde hiç iyi değilim sabaha kadar da uyumadım.çok sancım vardı.hem kasıklarımda hemde afedersiniz rahimde.halende devam ediyor.birazdan doktorumu arayacağım soracağım çok fazla çünkü...
birde dün tam kızımı kreşten almaya giderken trafik kazası oldu önümde çok korktum.arabanın aynası kafama uçtu.allahtan ölü yoktu ama ağır yaralılardı sanırsam.çok korktum krndimi hemen kreşe attım.kafamda şişlik var oda çok acıyor...daha sonra kızımı alıp çıktım dolmuşa bindim eşimin anneannesi ne iftara davetliydik.tam dolmuştan inerken daha tam inmeden hareket etti kızımla birlikte yere düştük.bayağı bir kavga ettim.zaten çok korkmuştum birde üzerine bu geldi tam oldu..
gittim kayınvalidemin önünde kocaman 2 leğen hamur yoğuruyor.burda bayramlarda tatlı yerine külünçe diye bir kuru kek var ondan yapıyordu.7 kg undan tuzlu,10 kg da talı yaptılar.ayrıca annesi gillerede 15 kg undan yaptılar.gece 11: 30 olmuuştu halen yapıyorlardı.bende azıcık yardım ettim ama yerde oturmak zorlayınca kalktım.gece 12 ye kadar fırına yolladılar.ben eve geldim.kızımı uyuttum tam uyuyacağım fırıncı beni aradı hadi abla acele edin diye ben orda değilim ararım şimdi dedim.fırıncıyı cepten ben aramıştım diye benim numaram ondaydı.
zaten uyku tutmuyordu.tam uyuyacaktım 1: 30 da da ev sahibi kapıyı çaldı elektirik faturasını verdi.saat 2 de davul çaldı.artık dışarıda bir güzültü herkes fırına gidiyor.çoluk çocuk dışarıdalar...sonra sbah ezanı ve daha sonrada eşim geldi...ben sadece 6-7 arası 1 saat uyudum.çok uykusuzum vede sancım var....
dün akşam menüm:
1 küçük kepçe mercimek çorbası,
3 adet mercimek köftesi,
1 k.kepçe bostana salata,
1 yemek kaşığı patlıcan söğürme,
3 dilim somun ekmek,
1 bardak ayran,
1 bardak lezo,
sabah kahvaltım:
1,5 kibrit kutusu kadar peynir,
3 dilim ekmek,
1 küçük dilim güllaç,
1 incir,
1 salatalık,
menülerim biraz şekilsiz ama ancak bunlar elime geçti...