60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaan şincik kim uğraşıcak öykü möykü yazmaynen:31::31::31: ellibeş okka çekem o zaman yazarım belkim şu siyah mobilyalı hatun kibin kendi tarikatimi kurarım bakarsın :60::60::60:

aa niekine:53::53:
benimki evlenmeden önce bana tanrıçam afroditim filan derdi:52: evlendikten sonra o laflar gitti.. gerçi şimdi de tatlı dillidir aşkitom benim :27::27:

canım benim sagolasın :61::61:

ben o çatlak şeyi yerim yerim... ekmek arası yaparım üstüne de ketçap döküp yirriim..
500 gr artıdayım canım tıkırdakine göre.. inşallah diyetime ihanet etmezsem gidicekler. ama ben çok yaramazım.. paso kaçamak yapıyorum.. yaz geleli bi haller oldu bana i.. biri beni durdursunn :52::52: bence sende çok güzel kg verdin troid sorununa ragmen. ah birde vejo olmayaydın. senin gibi meto sorunu olanlar çok işe yarayan bi yöntem var emmeee protein agırlıklı :27::27::27:

canım sende göreceksin hayal gibi gelicek sana bu günler emin ol:51::51:

bizde nikaha giderken bagırışmıştık. arka koltkta ablam vardır tırsmıştı. aha bunlar nikah günü ayrılcak diye. ama allahtan o imzayı atmıştıkta herkes rahat etmişti. napalım sütliman bi ilişkimiz yok iyiki de yok ben sıkılırım yaww:27::27: action action action beaaa :52::52:

güzel güzelll :60::60::60: ama odun deyimi ingilizcede pek kullanılmaz canımcım. sen şimdi türkçe düşünüyorsun bu normal. zamanla alışırsın :52:

araya bişi koy dabe "is" koyecen. hani yardımcı fiil hıı ??? your menu is good daha mı iyi olur sankim :31:

you understood.. geçmiş zaman.. cıkcıkcık.:27::27: gerçi ben gramerci değilim takip etmem yıllar içinde kitap okuya okuya film seyrede seyrede gelişir. ingiltereye amerikaya gidemiyorsan onu bıraya getireceksin. bol bol kitap film muzik vs. :51:
gramer için kukito devreye girebilir. oldum olası sevmedim gramerik dil olayını. ama yine başıma geliyo yine yeni yeniden :53::53:
yolimm çok pratik anlattın analmadım vallahi..,
nese arada sorarım ben sana..
benim adım..
cümlesini kurabiliyosanız
tüm geniş zzamanlı cümleri kurabilirsiniz diyor sanal hocamm.
basit cümlelrime yorumlar bekliyorum plsss....

ok. thanks:60::60:

:71::71::71::65::65::65:olcek olcek iş var sende:60:

cnm şimdik sana anlatıorum. cümle kurmak istiosan ' menün çok güzel' gibi mesela yüklem olmalı mutlaka. senin menü beautiful da yüklem yok.
menü is beautiful hatta your menü is beautiful demen gerekir.
beautiful menü dersen yanlış olmaz anlamı güzel menü demektir ama bu bir cümle deildir sıfat tamalamasıdır türkçedeki sarı ev .yeşil elma kırmızı araba gibi:34:
ama menü beautiful yanlış olur. do yu understand me?:16::16::16:
yes,ı do..:9:

sağol kukimmmm,arada el at bana kızzz..
ilkokul seviyesindeyim nede olsa çok zorlamam seni:60:

hamarat hatuncukk :9: hiç boş durmuyosunn :9:
sen gidince eşin arayacakk yemeklerinii
:59:evet o da öle dior am en çok da seni özliycem dio:58:

yes,ı do..:9:

sağol kukimmmm,arada el at bana kızzz..
ilkokul seviyesindeyim nede olsa çok zorlamam seni:60:

estafirullah el atarım tabi bebeemmm başlangıç seviyesindesin ama gayet başarılısın . ya hem başlangıç olup hemde vasat durumda olsan napardık:60::60:

famir bebeğim şimdi ben sana bi özel mesaj attım ardından sen bana attın
ardından ben sana yine attım
sonrasında sen bana mesaj attınmı atmadınmı anlamadıım :44:
özel mesaj yazdı açtım kutuyu yok dedii kafam karıştıı :44:

balım şöle olmuştur şimdi sen fambığa mesaj attın oda sana attıya sonra tekrar sen ona attın oda sana atmış olabilirde olmayabilirde
eğer atmışsa sen tekrar at ona atmadıysa sende atma:44: :60::60:

Kızlar merhaba

2-3 gündür giremedim eve geldik çamaşır, yerleşme, derken çok yoğunumm ama esas böceğim diş çıkartıyor ve anormal huysuz kucağımdan inmiyor. Yazamıyorum öperim hepinizi. Kuzumun çok ağrısı var ne olur dua edin kolay çıkartsın

herkese merhaba kızlar:) 10. takımdayım ben. diyetim tam gaz devam ediyo. anladım ki böyle gruplar beni daha da gaza getiriyo:) herkese iyi zayıflamalar diliyorum hep birlikte başarıcaz inşallah:)

selam kızlar didim didim ama kimeee kimse yohhh
bende akşam menümü yazem çıkem barikkk:1:
2 tane fırında kuru patlıcan dolması ve 2tane kuru biber dolması (küçük ama)
yanında da cacık bukadann hadi herkese iyi iftarlarr:79::79:

kabızlık sorunu olan varsa şidetle önerebilceğim bi çay var kızlar doğadan form kayısı çayı bi fincana 2 tane yapıp için 10 12 saat sonra wc yolu görünüuo:52::52: yıllardır denemediğim yok kalmadı tek çözüm bu oldu benim için.:65:

kabızlık sorunu olan varsa şidetle önerebilceğim bi çay var kızlar doğadan form kayısı çayı bi fincana 2 tane yapıp için 10 12 saat sonra wc yolu görünüuo:52::52: yıllardır denemediğim yok kalmadı tek çözüm bu oldu benim için.:65:

ben de her yolu denedim, bi sinameki çayı iyi geldi onu da doktorlar önermiyor bağırsaklara uzun vadede zarar verir diye. onun için içmiyodum. gerçekten işe yarıyor mu, hemen markete gidebilirim :) :)

ben de her yolu denedim, bi sinameki çayı iyi geldi onu da doktorlar önermiyor bağırsaklara uzun vadede zarar verir diye. onun için içmiyodum. gerçekten işe yarıyor mu, hemen markete gidebilirim :) :)

canım o kayısı çayının etken otuda sinameki zaten içerigi oku anlarsınn:31::31:

Back
X