yolimm çok pratik anlattın analmadım vallahi..,amaan şincik kim uğraşıcak öykü möykü yazmaynenellibeş okka çekem o zaman yazarım belkim şu siyah mobilyalı hatun kibin kendi tarikatimi kurarım bakarsın
aa niekine![]()
benimki evlenmeden önce bana tanrıçam afroditim filan derdievlendikten sonra o laflar gitti.. gerçi şimdi de tatlı dillidir aşkitom benim
canım benim sagolasın
ben o çatlak şeyi yerim yerim... ekmek arası yaparım üstüne de ketçap döküp yirriim..
500 gr artıdayım canım tıkırdakine göre.. inşallah diyetime ihanet etmezsem gidicekler. ama ben çok yaramazım.. paso kaçamak yapıyorum.. yaz geleli bi haller oldu bana i.. biri beni durdursunnbence sende çok güzel kg verdin troid sorununa ragmen. ah birde vejo olmayaydın. senin gibi meto sorunu olanlar çok işe yarayan bi yöntem var emmeee protein agırlıklı
canım sende göreceksin hayal gibi gelicek sana bu günler emin ol
bizde nikaha giderken bagırışmıştık. arka koltkta ablam vardır tırsmıştı. aha bunlar nikah günü ayrılcak diye. ama allahtan o imzayı atmıştıkta herkes rahat etmişti. napalım sütliman bi ilişkimiz yok iyiki de yok ben sıkılırım yawwaction action action beaaa
güzel güzelllama odun deyimi ingilizcede pek kullanılmaz canımcım. sen şimdi türkçe düşünüyorsun bu normal. zamanla alışırsın
araya bişi koy dabe "is" koyecen. hani yardımcı fiil hıı ??? your menu is good daha mı iyi olur sankim![]()
you understood.. geçmiş zaman.. cıkcıkcık.gerçi ben gramerci değilim takip etmem yıllar içinde kitap okuya okuya film seyrede seyrede gelişir. ingiltereye amerikaya gidemiyorsan onu bıraya getireceksin. bol bol kitap film muzik vs.
gramer için kukito devreye girebilir. oldum olası sevmedim gramerik dil olayını. ama yine başıma geliyo yine yeni yeniden![]()
nese arada sorarım ben sana..
benim adım..
cümlesini kurabiliyosanız
tüm geniş zzamanlı cümleri kurabilirsiniz diyor sanal hocamm.
basit cümlelrime yorumlar bekliyorum plsss....