60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaww zati doğru düzgün giren çıkan yokki yawww..
herkes bi taraflara dağılmışşş...
bende dimedimdii...
nese geldim iştee..
bağırıp çağırıyoooo benimm kızzz,koridor yankı yaptıkça daha çok bağırıyo:52:
özrü kabahatından büyük :95:
ne demek kimse girmiyo
ben cimcime ycl devamlı budayızz

bugün yediklerim
2 kalın dilim köy eppeği
1 çay kaşığı salça
1 kk beyaz peynirden yapılmış tost.

ara
1 küçük kase izmir üzümü

öğle
yarım sandviç ekmeği
1 kk beyaz peynir

ara
1 küçük kase üzüm
1 kare bitter
3 çilek..

valla benim eşim yolluyo.:53: ben tek başıma yurtdışına gidiyorum bazen fuar için gittiğimde yeri geliyo 5-6 gün evde olmuyorum benim eşim sorun etmiyoo .. :53::53:yani etmeyen erkeklerde var :34::34: neden ? çünkü bu iş.. gezme tozma değil ki yani:34:

hugocukcum kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum canım umarım herşey istediin gibi olur. çalışan geçerli bir mesleği olan kadın her zaman daha bağımsızdır bence :51::51:

ben de çocuklardan önce çok iş seyahatine gittim,1 hafta 15 gün kaldıgım çok oldu.eşim de bir sorun yapmıyordu.hatta bence daha iyi bile oluyordu kısa ayrılıklar,özlüyorduk birbirimizi.hugo ve eşine de hak veriyorum,dağın başında elinde bira şisesi ile:53: günlerce çalışmayı çogu kişi kabul etmez heralde,hatta ben kadın oldugum halde eşimin o şekilde çalışmasını istemem(o nasıl bir iş disiplini ki elde bira ile çalışılıyor:20:)

ders çalışanları kıskandım bende açıköğretim sınavımız 11 eylülde yeni aklıma geldi.tek dersim kalmıştı onuda geçersem 4.sınıfa sorunsuz borçsuz geçerim.bende artık çalışacağım..zaten buralar iyice ıssızlaştı.:50:

çalış canım tabii ki.artık kilo verme sorunun da kalmadı ,doguma kadar olan zamanı en güzel şekilde değerlendir.

teneffüslerde yine ugrarsın değil mi:27::27:

teşekkür ederim kukuletamm :52: :52: fikriniz benim için çok önemli
kukicim lise okul birinciliğim var yani orta öğretim başarı puanı össde çok önemli biliyosun
onu değerlendirelim dedik aslnda burdan çıktı fikir
ben okul öncesi öğretmenliğini istiyorum
yani devlete giremesemde üzülmem burda özel kreşte çalışırım veya kendim kreş açarım filan böyle şeyler yaaparıım
arkeolojiyle evlilik aile hayatı olmucak dediğim gibi eşinde arkeolog olcakki beraber kazıya gitceksin
yoksa eşin evde sen kazıda olcen eşinde benimki gibi kıskançsa zaten hiç olmucekk
canım başka şehri tayin olayını eşim dert etmiyo gideriz diyo hem eşim geçen yıl 76 aldı kopya olmasaydı puanı 83 oluyodu evelsi yıla göre
iyi yani durumu şimdide çalışıyo o da iyi puan alır bu sefer
eşimin istediği benim öğretmenlik yapmam ama devlette ama özel kreşte ama kendi kreş açcak filan
böylece kendide işi bırakacak ve kendi alanında iş yapacak amacı iş yerinden ayrılmak
birde anlattım bazı şeyleri okuduysan eğer bunlarda çok üzdü bu sefer beni belkide hamile olduğumdan daha hassasım etkiledi çok
bunlarda bu kararı almamda çok etkili oldu
bu sefer çok doldumm gerçekten
rica ederim cnm ne demek. inşiallah hakkkında hayrlısı olsun. bende geçen yıl 73 almıştım kopyadan iptal oldu sonra bi daha girdim 74 aldım atandım şükür. rabbim gönlüne göre versin inşallah güzel olur cnm

kazı ortamlarını hiç sorma zaten tatlım
elde biralar erkek kadınlı gruplar aylarca beraber çalışıyosun başka kimse yokk
düşün yanii
olmaz işte cnm bende tasvip etmem öle bi ortamı dağ başında hele:53:

valla benim eşim yolluyo.:53: ben tek başıma yurtdışına gidiyorum bazen fuar için gittiğimde yeri geliyo 5-6 gün evde olmuyorum benim eşim sorun etmiyoo .. :53::53:yani etmeyen erkeklerde var :34::34: neden ? çünkü bu iş.. gezme tozma değil ki yani:34:

hugocukcum kararınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum canım umarım herşey istediin gibi olur. çalışan geçerli bir mesleği olan kadın her zaman daha bağımsızdır bence :51::51:
cnm öle olur elbette bak bende gidioırum hemde taaaaaaa kaç yüzzz kilometre öteye iş için. ama dağ başıyla bu bir değilki. eşin izin verip vermemside deil olay ortam bayanlar için uygun deil. ben kadın halimle eşim arkeolog olsa onu da yollmazdım ne işi var dağ başında kadınların arasında. ben kıskancoım kıskançççççç:45:

nörüyonuzzz:27::27:
kimsecikler yok yineee:97:
bana kızanlar olmuşşşş galübüüüüü:61:
kızım var yanımda 2 gündür onla koşturup duruyoruz iş yerinde...
keyfime diyecek yokk,dermişimm...

yarın oruç tutumaya yeniden başlıcam inşallahh..
yediğimin içtiğimin hatti hesabı yokk..
çok salmışş durumdayımm...
çak fazla abartmıyorum ama menü saatlerim şşamışş duurmdaa son günelrde.
oruçluyken daha düzenliydim.

akşama yatılı misafirlerim var..
işte ele...
siz napmışınız bir bakemmm:51:
kızarız tabi insan 2 dk girip yazmamı:45:kimse olsun olmasın gelen okurdu:50::50::50:
nç nç nççççç.....

ben geldimmm. acil çıkmam gerekti bişi yazamadan çıktım. kuzenm aradı arabyla gelioruz senide allaım avm var yakında oraya gidelim die bende aele giyenip çıktım.
dolaştık benmde alacaklarım vardı.
kumaş pantolon aldım siyah okula giymrek için. parfümüm bitmişti bi de parfüm aldım.
aslında daha var alacaklarım ama hafta sonu eşimle çıkcaz inş. işte bööle kimselerde kalmamış.herkese hayrlı iftarlar yarın görüşürzz:16:

ben kayınvalideme kırgınım
bu hafta ev temizliğine geleceklerdi yardım edeceklerdii gelmedikleri gibi kendi evini temizletmişş
çok kırıldıım
daha birde üstün çıkıyoo kapris yapıyo tepem attı iyicee
üstelik evide temizdii elti temizleyip gitmiştii
neymiş bayram temizliği yaptırmışş
haftaya yaptırsa olmuyo sankii
.ok kırıldım dün çok ağladıım allah bildiği gibi yapsın dedimm
4 yıldır hep işine koşturdum yardım ettim bitmez tükenmez misafirlerini ağırladıkk iş yapamıyo diye bişey ellemez her işi biz yaparız
elinden gelse hergün iş yaptıracak çok titizmiş öyle diyo
elimizden geldiği kadar yardımda ettik
1 kere muhtaç olduk böyle yaptılar çok üzüldüm mübarek günde dün çok ağladım
yazıklar olsun dedimm
taşınırkende çağırmayacağım annen gelcek kalcak zaten
zor zamanımda yardım etmediler sonrasında gerek yok zatenn

kötü kaynana işte.. sen daha iyi davran böylesine.. benim kaynanam eşya topluyorum tayin olacağımız zaman geldi evime bir kap yemek getirmedi . getirmediği gibi de daha bana yemek yaptırdı çay içti gitti. ben 2,5 aylık hamileydim nasıl karnım ağrıyordu. sorsan hiç aklına gelmemiş .. bunlar böyle kötüler .. sende bir kadın tutsaydın temizletseydin evi güzelce. yeni bitmiş evin temizliği zor olur. yani senin kaderini benim gibi birçok kadın paylaşıyor hugom..

sağol canım,tayinimiz malatyanın bir ilçesine çıktı.2 sene burdayız,inş. güzel geçer,küçük ama çocuk büyütmek için ideal bir yer.birde para biriktirmek için sanırım,çünkü harcıyacak hiçbir yer yok,market bile yok,2-3 tane bakkal var.12 senedir ankarada kaldıktan sonra çok tuhaf geldi ama 2 sene katlancaz napalım.

tırnaklı ekmek(burda açık ekmek diyolar) bütün doguda var sanırım,hatta eşim hataylı onlardada varmıs .dün artık almayalım dedi eşim yedikçe yiyoruz,dur dememiz lazım diye,yine de dayanamadık aldık,diğer ekmek çok sönük kalıyor ya fırında bunun yanında hiçbir cazibesi yok,:1:neyse ki fazla yemedim akşam 1 dlm ekmek kadar ancak yemişimdir

teşekkürler hugocum,darısı başına mı diyeyim,ama çok zor oluyo ya ,benim şimdiye kadarki tasınmalarımda (4 kez) hep annem vardı yanımda,o profesyoneldir bu konuda,babam da memur oldugu için çok gezdiler:1: bana hiç iş bırakmıyordu ki,herşeyi o organize ediyodu,(aslında yine teklif etti kadıncagız geleyim diye de eşim kıymet bilmediği için ben istemedim)eşime pek bişey olmadı tabii,yine zorlugu ben çektim çocuklarla,bir taraftan onların bakımı,bir taraftan yerleşme 1 hafta sürdü,ev de küçücük ,koliler üstüste ilk 2 gün yürüyecek yer yoktu valla,sinir bozucuydu.
senin annen gelicekmiş,daha kolay olur eminim,hem ayagınızın altında dolaşan bir çocuk da yok,:9:

canım 2 sene dediğin geçer gideeeer. Allah kolaylıkla geçirmenizi nasip etsin. ama tabi ankara dan sonra insana garip gelir. para biriktirmek konusunda haklısın harcayacak yer olmadığında para birikiyor. ankara da her yer avm ile dolmuş. orayı gez burayı gez geldiğimden beri hep harcıyorum evime dönünce bende rahatlıcam.

Kızlar neler yapıyor sunuz bakalım.. 2 gündür giremiyorum. dün hastaneye gittim sonuçlarım temiz çıktı. ama sinir sıkışması eğer başındaysa emg de çıkmayabilir dedi önlem olarak statik bileklik verdi henüz almadım. ilaç ta verdi onuda almadım. yarın eltimle buluşucam saçlarımıza biraz değüşüklük yaptırıcaz o zaman ilaçlarımı alırım. saçlarıma na yaptırsam acaba :44: bol katlı kısacık küt kesim biraz perçem bıraktırsam. sonra gölge attırsam diyorum ama yakışır mı diye tereddüt ediyorum. kumral yuvarlak yüzlüyüm. bakıcaz artık duruma göre. işte böyle kızlar...

ycl cim evet canım dün doğumgünümdü çok sağol teşekkür ederim canım unutmamışsın:16:

nugim doğum günün kutlu olsun.. nice güzel huzurlu yıllara İnşallah sevdiklerinle ailenle beraber.. nugim sende mi aslansın :53:

bu hafta 11. haftamız
haftaya 12. olacak ve 3 aylık oluyoruz
kalıyo 6 ayy
6 ayy daaha böyle uykulumu geçecekk
acuuk ayılırım belkiim havalar serinleyincee :97:

az kaldı az :1: 4. aydan sonra bomba gibi olursun karnınla hoppidi hoppidi gezersin..

Evet güzeller, ben geldim :)
Ne yediklerimi yazayım hemencecik :

Kahvaltı:

1kk peynir, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay, domates, salatalık

ara: 1 yeşil çay, 4 tane üzüm, 1 salatalık

öğle: 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, yarım kase yoğurt, 2 köfte

ayrıca 50 dk spor :):62::62:

Kilo verdiğimi öğrendiğim günden beri tatlı krizlerim azaldı her ne hikmetse :) her gün 70 kalorilik dondurma yerdim, meyveli. Şimdi onu da yemiyorum. Bakalım böyle devam edecek mi :64:

oh oh bak ne güzel motive olmuşsun iş beyinde bitiyor tatlı krizleri sona eriyor.. umarım hep böyle devam edersin.

kötü kaynana işte.. sen daha iyi davran böylesine.. benim kaynanam eşya topluyorum tayin olacağımız zaman geldi evime bir kap yemek getirmedi . getirmediği gibi de daha bana yemek yaptırdı çay içti gitti. ben 2,5 aylık hamileydim nasıl karnım ağrıyordu. sorsan hiç aklına gelmemiş .. bunlar böyle kötüler .. sende bir kadın tutsaydın temizletseydin evi güzelce. yeni bitmiş evin temizliği zor olur. yani senin kaderini benim gibi birçok kadın paylaşıyor hugom..

canım 2 sene dediğin geçer gideeeer. Allah kolaylıkla geçirmenizi nasip etsin. ama tabi ankara dan sonra insana garip gelir. para biriktirmek konusunda haklısın harcayacak yer olmadığında para birikiyor. ankara da her yer avm ile dolmuş. orayı gez burayı gez geldiğimden beri hep harcıyorum evime dönünce bende rahatlıcam.

tatlım kadın tuttum zaten başka türlü imkanı yoktu ona rağmen 2 haftada zor bitti
inşaat temizliği çok zor
kadının arkasından bazı yerlerde bende yardım ettim çabuk bitsin diyee
ben kayınvalideden iş beklemedim yapamaz zati kolundan ötürü
ama akraba kızlar varr kimsesiz hep kayınvaliyede gelir önce dediki bana bende yardım ederim dedi sonra işim var dedi
meğer kayınvalidenin halılarını silmişş ben ona kızdım yani 1 hafta beklenseydi önce benim evim bitseydi sonra halılar silinseydi olmuyomuydu
ben buna kızdımm
valla eşim üzülmesin diye ses etmedim zaten ders çalışmaya başladım okulada başlarsam okuldu çocuktu işim başımdan aşkın olur zaten
eşimde oku dedi okucam kimseden fayda yok
zor zamanımda kimse yardım etmedii ağladım gece bel ağrımdan
üstelik yardım etmedikleri gibi birde rol yaptığımı düşünüyorlarr
kimseyi inndırmak derdinde değilim allah kimseye muhtaç etmesiiin
çocukta yapıciim kariyerdeee :52: :52:

saolun kızlar hepinize teşekkğr ederim.:16::16:
malesef önemli bişi çıktı. bel fıtığı teşhisi kondu:59::59::59::59::59:
. 2 tane biri çok büyük olmak üzer fıtığım var ilaç verdi. tek çözüm ameliyat ama oda risk .zaten hemen ilk fırsatta amelyay demeyiz dedi dr. bende yaptrmam zaten Allah muhafaza çok zor da kalmadıkça. ilçalarla idare edicem ramazan sonu pilatese devam ederim iyi geliodu. zorlayacak işlerden sakıncam ağır kaldırmıycam vs.sıcak su torbası alıcam sıcak tutucam terleyip soğumuycam vs.
işte bööle:59:

canım benim geçmiş olsun.. kendine dikkat et vücudunu gereksiz yere yorma ağır kaldırma. ameliyatı tabii ki hemen düşünme. egzersizlerini yap vakit buldukça dinlen , dinlene dinlene yap. canının kıymetini bil kukim.

aaa kimselrrr yokkk.. simdiden günaydınn diyeyimm de sabah ilk bendenn duymuss olunnnn:1::1::1::1: valla ikinci en kötü soframdı .. birincisi cesit yoktu. rus salatası, pilav, ezogelin corba, et yemegi, yesil salata. et cok kötüymüşş.. esim öle dedi. sert sert olmus niye anlamadım. bize yemege gelenin karısı bii sofra hazırlarrr doyamazsınızz yani. 10 cesit meze yapıverirr. hiç yorulmuyo masallah..

e sonra görümcemler geldi. kii esim gelceklerini anladı diger görümcem erken arayınca. :97: neysee ben

patatesli börek
mercimek köftesi
peynirli pogaca yapmıstım. aslında bide limonlu kek yapmıstım ama cıkarmayı unuttum:26:
biraz basit oldu ama neyse.

görümcem bi pasta almıss kus kadar galiba 6 kişilik. karaorman dedim indirimde dedim ama özsüt için dedim. gitmişş garip bi pastahaneden karaorman almıss. cok da iyi anlar bu işlerden ama galiba oraya cıkmaya üsendi. bide frambuaz olmazmıs visneli olurmus bu mevsimde dio. ay pasta meyvesinin mevsimi olur mu:60: bizbize olsak ii de kıza rezil olduk yani. seneye ben kocişimee sekerr hamurluu kocamannn pasta yaptırırımm kıyamamm ona. ay bilsem kendimm alırdım pastayı :59: neyse bi sürü güzel hediye geldi ama:27::27: uff hamileligimden beri ikinci kötü sofraydı ya ama hemen belim agrıyo ugrasamıyorum kii .. hep te bu kıza denk geliyo. o bana ne kadar iyi hazırlanıyo güzel agırlıyosa benim sofra o kadarr batıyo:97::97: neyseee

pogacam cok güzeldi ama mercimek köftem de öle. pogacamı pastahaneye koysanızz her sabah bi 50 satarım yane:9::9::9::9::9:

canım benim senin samimiyetin içtenliğin yeter. arkadaşın sana alınmaz :34:

o konuları yani maddi konuları hiç saymıyorum canım
onları hiç demiyorum zaten
kayınpederimi severim o haklıyı haksızı ayırır benide pek severr
birde bizim kayınvalide bizi rahat bırakmıyoo sürekli her lafın içinde
kendi yanlızlığını bizle gidermek istyo ama olmuyo
bundan ötürü sarıyo
hep ilgilenilcek
bunu insan kendi ailesine yapamıyoki kayınvalidesine yapıcakk
birde hep dediki bana ben hamileyken 9 aylıktı ev dolosu çamaşırı yıkadım kayınvalidemin
evini kırkladım tertemiz yaptım deyip bana laf sokuyo
mide bulantılarıma yorulunca bel ağrılarıma inanmıyoo
mahsus uyuyorum sanıyo işten kaçmak için
hafta sonları eşimle eskiden motorla gezerdik çok kızardı onla geziyorum diye
eşimle gezmicem onun başını beklicem hepp
onun bitmez tükenmez misafirlerini ağırlıcam
evini hergün silcem süpürcemm
tek deerdim o olacak
eşinden çocuğundan daha çok ilgileneceksin
bunu istiyo olmayınca sarıyoo
eşimde biliyo idare ediyo arayıı
hamile kalmadan önce saabah 6 da kalkar işlerime başlardım arı gibi tüm gün çalışırdım bi dakika durmazdım yerimde siz biliyosunuz herşeye yetişmek için koştururdum
şimdi değil başkasına iş yapmayı inan kendi işlerimi çoğu kez bitiremiyorum yorgunluk hisssinden uyku hissinden
kaldıki onun işlerini yapıcam
,şte böyle çok dolmuşum yaff :97:

hamile kaldın kurtuldun resmen kaynanandan.. benim ki de öyle yap yap yaranamazsın eltimin bana , benim eltime dedikodusunu yapar. bana onu , ona da beni över kısacası siyasetçi kaynanana bunlar.. ama ben artık ne derse desin umrumda değil yaşasın en kötü gelin benim :60: böylece kıymetim daha çok bilindi..

selam kızlarr kimse yohh tabeee.neysem bugün internette bi sorun vardı hatlar bi gitti gelmedi giremedim tabe.bugün ne yedim neler yaptım yazıvereyim bi bakimm
pilatesimi yaptım bergamotlu yeşil çayımı içtim.ardından
öğle yemeği
8 kaşık taze fasülye
1 koca tabak karışık salata
1,5 dilim kepek ekmeği
ara
1 salkım beyaz üzüm
2 yaş kayısı
1 dene sade soda
21lt suyumu içtim
evlerimi sildim süpürdüm 3 makina çamaşır attım.daha sonra markete gittik oğluşlar sıkıldı evde marketten alışveriş yaptım şincik de
1 bardak light süt içicem
akşam menümde yanı olcekk
8 kaşık taze fasulye
1 dilim denge ekmeği
1 kase yoğurt
şincilik bukadar herkese iyi iftarlarr.:79::80:

canım benim geçmiş olsun.. kendine dikkat et vücudunu gereksiz yere yorma ağır kaldırma. ameliyatı tabii ki hemen düşünme. egzersizlerini yap vakit buldukça dinlen , dinlene dinlene yap. canının kıymetini bil kukim.

canım benim senin samimiyetin içtenliğin yeter. arkadaşın sana alınmaz :34:

hamile kaldın kurtuldun resmen kaynanandan.. benim ki de öyle yap yap yaranamazsın eltimin bana , benim eltime dedikodusunu yapar. bana onu , ona da beni över kısacası siyasetçi kaynanana bunlar.. ama ben artık ne derse desin umrumda değil yaşasın en kötü gelin benim :60: böylece kıymetim daha çok bilindi..
valla benimkide eltiyi bana över ama beni ona pek övemez diğer oğluna yani eltinin kocasına överki eltiye desin diye
elti bana benzemez ısırıverir ama ne hikmetse bu sefer pek iyi davrandı pek ilgilendi sanırım hamile olmamdan bize ilgileri artar diye
tamamen duygusal anlayacağıın :1:
hiçbişey umrumda değil kim kime yardım edecekse para verecekse versinn
okulu okuyup çalışıcam
valla benim kayınvalide uzun zaman önce kanser geçirmiş canım hala kanser olduğunu düşünür hastayım der durur eşimde kıyamıyo bu yüzden
kayınvalide çok hastalık anar devamlı hastayım derr ölcem derr
tam 2 yıl bana her aradığımda devamlı çok başım ağrıyo der dururduu berbat bi sesle ben neyin var derdimm çok kötüyüm derdi ama doktorada gitmezdi
meğerse tansiyon hastasıymış boğazınada sabrı yok çokk yiyor sonra baş ağrısı oluyomuştu
bunu öğrenince bende az ye yinemi çok yedin dedim filan artık hiiç başım ağrıyyo demiyo 1 yıldır çok şükür ağrı muhabbetinden kurtuldukk
birde benim annem daha 48 yaşında genç ve dinç çok arkadaşlık yaparız gezeriz inan bi kere kapris bilmez naz bilmez ilgi istemez hastayım demez
böyle aileden gelince şimdi türlü nazlar filan çok zor oluyo

valla benimkide eltiyi bana över ama beni ona pek övemez diğer oğluna yani eltinin kocasına överki eltiye desin diye
elti bana benzemez ısırıverir ama ne hikmetse bu sefer pek iyi davrandı pek ilgilendi sanırım hamile olmamdan bize ilgileri artar diye
tamamen duygusal anlayacağıın :1:
hiçbişey umrumda değil kim kime yardım edecekse para verecekse versinn
okulu okuyup çalışıcam
valla benim kayınvalide uzun zaman önce kanser geçirmiş canım hala kanser olduğunu düşünür hastayım der durur eşimde kıyamıyo bu yüzden
kayınvalide çok hastalık anar devamlı hastayım derr ölcem derr
tam 2 yıl bana her aradığımda devamlı çok başım ağrıyo der dururduu berbat bi sesle ben neyin var derdimm çok kötüyüm derdi ama doktorada gitmezdi
meğerse tansiyon hastasıymış boğazınada sabrı yok çokk yiyor sonra baş ağrısı oluyomuştu
bunu öğrenince bende az ye yinemi çok yedin dedim filan artık hiiç başım ağrıyyo demiyo 1 yıldır çok şükür ağrı muhabbetinden kurtuldukk
birde benim annem daha 48 yaşında genç ve dinç çok arkadaşlık yaparız gezeriz inan bi kere kapris bilmez naz bilmez ilgi istemez hastayım demez
böyle aileden gelince şimdi türlü nazlar filan çok zor oluyo

hugom ellere karışmak zor.. benim kayınvalidecimde 65 yaşında. hergün hasta oda boğazına hiç dur demez.. evinde de iş güç yapmaz , parası var kadın tutup temizletmeye kıyamaz.. değişik hem tutumlu hem cimri karışımı yapısı var. valla biz iki gelin gurbetteyiz ordan oraya taşına taşına canımız çıkıyo psikolojimiz altüst oluyor kimsenin nazını cazını çekecek durumda değilim.. herkes baksın gözünün önüne.. bak durduk yere astım olmadım ben kendi işime çocuğuma ancak yetişiyorum. memlekete gelince de biraz kafa dinlemek gezmek tozmak istiyorum , kimsenin evini temizleyip halılarını yıkayamam ben :63:

hugom ellere karışmak zor.. benim kayınvalidecimde 65 yaşında. hergün hasta oda boğazına hiç dur demez.. evinde de iş güç yapmaz , parası var kadın tutup temizletmeye kıyamaz.. değişik hem tutumlu hem cimri karışımı yapısı var. valla biz iki gelin gurbetteyiz ordan oraya taşına taşına canımız çıkıyo psikolojimiz altüst oluyor kimsenin nazını cazını çekecek durumda değilim.. herkes baksın gözünün önüne.. bak durduk yere astım olmadım ben kendi işime çocuğuma ancak yetişiyorum. memlekete gelince de biraz kafa dinlemek gezmek tozmak istiyorum , kimsenin evini temizleyip halılarını yıkayamam ben :63:

benimkide 65 yaşında
herşeye verecek para bulur temizliğe kıyamaz
ha bire eşya alır tabak tencere alırda alır
devamlı hediye alırsan senden iyisi yokk
valla canım gurbet değil normaldede insanın kendi işi bitmiyoki yoruluyorum evde eşimin tatilindede gezmek istiyorumm onunla
zaten şimdi ders hamilelik geçip gidiyo günler
bebek olacak martta ekimde okul başlayacak filan 4 yıl sürecek anlaşılır kıymetiim
bakalım çok hamarat eltiinin yardımı olacakmı

Back
X