60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim hoş geldin.yeterki vermek iste burda hepimiz sana yardımcı oluruz emin ol.hepimiz aynı dertten burdayız.yediğin herşeyi bizlerle paylaşırsan kaçamaklar dahil.bizlerde nerde yanlış yaptığını öğrenirsin.kesinlikle aç kalarak vermiyoruz kiloları.ozaman geri gelmeside çok kolay oluyor çünkü.ama sağlıklı besleniyoruz herşeyi ölçünde yiyoruz.sende gerçekten niyetliysen aramıza hoş geldin ozaman..

hoşbulduk arkadaşlar teşekkür ederim. Ramazan gelince biraz dengemiz kaydı ama işime de yaradı sanırım sahurda 1 kase nesfit yiyorum iftarda da çok abartmayarak yiyince 3 kilo verdim sağlıklı mı bilmiyorum ama

öğle yemeğimi yedimm.dünkünün aynısı.bitti sonunda..
6 kaşık taze fasulye
1 dilim denge ekmeği
1 tabak karışık salata
ardından sade soda
şincik çocuklar uyudu pilatesimi yapıp geliyim.malum bayramda salarız ipleri.yapamayız spor felan.
platesi şiddetle tavsiye ediyorum size acayip inceltiyor kilo kaybetmiyorsun ama değişim oluyor ben 3 aycık gittim ne kadar güsel olmuştu keske bırakmasaydım

kızlar bişy sorcam kaç gündür midem ağrıyor ve midem karnım davuş gibi şiş.üşüttüm heralde çok terliyorum çocuklarla evin işi vs derken bide üzerimde kuruyor bazen.neysem midem karnım falan şiş ya kilo fazla çıkarmı tartılsamm.kaç gündür tartılcam kg fazla çıkacak diye korkumdam tartılmadım.sizce çokmu çıkar:97:

slm bayanalrr..
nasılsınızz....
bende iiyim şükür.
bugün yine başladım oruç tutumaya

sahurda
2 dlm köy ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı salçadan tost yedim
1 dlm güllaçç(az şekerli yapıcam diye bayağı şekrsiz bir güllaç yapmışım:60:eşimle misafirlerin tabağının üzerine pudra şekeri serptim artık,öle yediler:60:)
yinede beğendiler,ilk güllaç maceram iyi sonuçlandı şükür..
kıızm yanımda yine..
işte böle..
öptüm hepinizi..

hımm anladım canımm bigayı pek bilmem ben bikaç kez gittim sadece
ama iyi para kazanıyodur çok tutuyo bu tip yerler burda ama işte işin ustası olacak
eee kaynında zaten urfadan gelmiş süper iş yapıyodur orası

yok ya canım dükkanı devretmeye çalışıyormuş pek iş yokmuş birde yaz sezonu gelince öğrencide yok ıssızlaşıyormş.ama kendisi iyi bir ustadır.müşteri olmayınca ustalıkta para etmiyor herhalde.
bende şimdi gidip idrar tahlili verip geldim.yarım saat 1 saate kadar çıkar dediler saat 3 gibi gider alırım.birde izin isteyip erken çıkarım artık .

kızlar bişy sorcam kaç gündür midem ağrıyor ve midem karnım davuş gibi şiş.üşüttüm heralde çok terliyorum çocuklarla evin işi vs derken bide üzerimde kuruyor bazen.neysem midem karnım falan şiş ya kilo fazla çıkarmı tartılsamm.kaç gündür tartılcam kg fazla çıkacak diye korkumdam tartılmadım.sizce çokmu çıkar:97:

:1:
Allahım yaa...
korkunun ecele faydası yok,tartıl gitsin:9:
bende 1 haftadır 60ın altını grmez oldum yine..
dert değil..
zaman zman yükselmeler,yada birden düşmeler olabiliyor..
önemli olan nasıl göründüğün..,
çok da kafaya takma bence..
sporunu yapıyorsun nasılsa..
vücudun çok güzel şekillenecek devam et sen

cimcimcim kaynın bigada değilde çanakkalede açsaymış dükkanı süper zengin olurmuş
çanakkalede ramazanda bile full çekiyo hep
iftarda boş sandalye bulamazsınn
heleki birde işin ustasıı kaynın
yaz kış full çekerr

cornella kusura bakma sitede sorun vardı giremedimm
canım dediğin kağıtları bende nalbura sordum filan ama bulamadım mecburr gazeteye sardım
artık bulaşık makinasında yıkıcam hepsini bardak tabak ne varsa mecburr :97:
kağıtların ismini bilmiyorum ben tarif ettim nalbur anladı
sen taşınıyomusun kolay gelsinn
yeni evin nasıl beyendinmi
sanırım şimdiki evinden memnundun çıkmak istemiyodun değilmi

Allahım yaa...
dert değil..

:9:
tamam tatlum benim tartılayım gitsinnn:60:bakalım uamarım güzelcene şekillenirr.sen neden 60ın altına girmiyon bakemm.kızınla kendinize ziyafetmi çekiyonuz hıhh söle bakenmm:44::30:

Merhaba kızlar..
ben de yoğunluktan bakamadım bile size..
Önümüzdeki hafta da bayram ve sonrasında da izinliyim. evdeyim..
Ayy kilo almasam bari... Üfff...

Allahım yaa...
dert değil..

famire bakın ne kaa pozitiff :52: :52:
mutlu olduğu besbelli :52: :52:

arkadaşlar evlenirken 58 kiloydum ki o bile fazlaydı bana boyu 1.63 25 yaşındayım. Evleneli 1 yıl oldu 68lere kadar çıktım şimdi 65 kiloyum zayıflamak istiyorum ama oturarak çalıştığım bir işim var. üst kısmım pek yok ama kalçalarım geniş kilo vermek istiyorum ideal kilom bence 55-56 en az on kilo vermem lazım birlikte birbirimizi gaza getirirek zayıflarız belki:)
hoşgeldin cnm yalnız deilsin aynı kaderi paylaşıodukkk:1:ama ben zayıfladım şükür darısı başına bende 57-58 le evlendim sonra 64 e çıktım.hemde 5-6 ayda .hemen frene bastım 8-9 kilo verdim şimdi. bende 1 yıllık evliyim.boyum 1.67. sende verrsn ama aç kalmak yok yağlardan kurtulmak için herşeyden dengeli beslenmek şart.sporda yaparsın özelkkle kalçaların erimesi için spor şart evde yapabilceğin egzersizler veririz sana kolay gelsin cnm:16:

hoşgeldin canım benim allah kolaylık versin..sen ayın 2 sinde başlayacağını söylemiştin bence ama resmi tatil değilmi o tarih canım.inşallah dediğin gibi olur herşey yoluna girer...
evet cnm kaç günür ayın kaçında başlayacağımı öğrenmeye çalışıorum ona göre bilet alacağız yani bayram arası biltler tükenidi bile şükür bugün öğrendim ayın 5 inde başlıycam inşallahhh:34::26:

arkadaslar meraba foruma ara vermiştim bayagı mısafırlerdend olayı size bırsey sormak ıstıyorum burda bir ark ev taşırken porselen tabakları bır bez adı sölemıstı onunla sarıyormus adını unuttum satıldıgını falan sölemıstı hugocuk senhatırlarsın belkii
cnm hoşgeldin nerlerdesin bi gttin kayboldun gttin yani..
o bez deildi cnm hani şu çocukken patlattığımız baloncuklu naylonlar varya onlardan sarıorum demişti nilmısra. nalburda satılıo demişti metreyle alıomuş o.

Merhaba kızlar..
ben de yoğunluktan bakamadım bile size..
Önümüzdeki hafta da bayram ve sonrasında da izinliyim. evdeyim..
Ayy kilo almasam bari... Üfff...
almazsın almazsın hem güzel güzel yemekler yaparsın sen sağlıklı böööle bibier domates peynir de yemezsin ne güselllll:27::27::27::27:

sporumu yaptım geldimm.şincik yeşil çayımı içiyorum.ardından da kefir içicemm.evt famirtom kızı prensesi yanındaya ondan bukadan pozitif bu kadar mutlu s
kesinn.:66::69:

limoncuk öyle derin uyumuşki kafasınıda gömmüş sırtına
sevdim sevdim göbişini uzun uzun uyanmadı hiçç :1:
pek tatlı uyuyo karnıda doymuş göbişi şişmiş iyice :60:

dışardaki işlerimi halletim saçlarımı kestrdim.
bu kuaförler nie laf anlamaz b,ilmem boyuu kısaltma sadece kat ver dedim resmen 4 parmak kesti saçlarımı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84:
offfff sinir oldum. bu da çok iyi bi kuaför sibelcan ın seda sayanın fln eski kuaförü adamın bi sürü resmi var ikisylede duvarlarda. düşün yani buna güvenemiyceksim kime güvencemmm.belime yaklaşmıştı şimdi 4 parmak fln yukarıda resmen:43::43:neyse yapcak bişi yok.

valiz hazırlıklarıma devam edeyim.bugün susadım yani hergün susuorum ama bugün daha çok susadım dışarı çıktım yürüdüm fln ondan heralde.

Hocam aynı durumdan ben de muzdaribim ya :43: hep çok kesiyorlar. bi de başta tutup gösteriyorlar kesecekleri miktarı. sen de onaylıyorsun saf saf. bi kalkıyorsun bir karış saç gitmiş! Mağduruz valla :59:
hele geçen yıl o kadar uzattım, gittim kuaföre, abartmıyorum yarısını kesti. tam da sınav öncesi eve geldim nasıl ağlıyorum. Zor kendime geldim. Neymiş efendim, saçlarımın hepsi kırıkmış, yanmış. aksine şimdiye kadar hiç öyle sağlıklı saç uzatmamıştım. Saçıma düzleştirici değdirmiyordum çünkü. Kırık olsa bile var, benim kırıklarımın derdi seni mi gerdi be!!
Of çok dertliyim, kederliyim bu konuda :43::37:

Son düzenleme:
Zayıflama yolunda emin adımlarla ilerleyen gençlik! Ben kaçıyorum. İki gündür İngilizce çalışıyorum da kendi çapımda, söylemesi ayıp. Devam edeyim ben. Size keyifli sohbetler, dertleşmeler, iç dökmeler..
Öpüldünüz :68::71::71:

evet cnm kaç günür ayın kaçında başlayacağımı öğrenmeye çalışıorum ona göre bilet alacağız yani bayram arası biltler tükenidi bile şükür bugün öğrendim ayın 5 inde başlıycam inşallahhh:34::26:

:

ne kadar az kalmışşş...
biz senle görşemicez mi yaniiii.....
bende bayram tatilinde ve bayram sonrası hafta iiznliyim..
yaklaşık 15 gün olmucam..
sen o zmana kadar interneti almış ollursun di mi girersin yine...

Back
X