60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

topikimizin böle olduguna ınanamıyorum hugocum tasındı kukicim atandı interneti ayarlayamadı sanırsam nugi, neruş nerelerde kızlar bilen yok mu buranın demırbaslarıydı onlar famircim tek sen kaldın kız demirbaslardan

herkese günaydın slm.bugün benim doğum günüm arkadaşlar.yaş 28 oldu.gerçi kimlikte 1 yaş büyük yazılmışım 27 oldu aslında her geçen gün bizden gidiyor yaşlanıyoruz.
sabah kahvaltım:
8 adet yeşil zeytin,
2 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
1 k.kutusu peynir,
1 kırmızı közlenmiş biber,

doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu uzun yaşlar dilerim.

mrb kızlar anca gırebıldım kıs hazırlıg yapmaya çalışıyorum buzluga koymak için siz yapıyormusunuz?
sabah ;
1.5 açma sade
öğlen 1 kepçe mercimek çorbası ara yarım porsiyondan bıraz fazla tramısu ve az şekerli filtre kahve
aksam 4 köfte saat 10 da tarçınlı süt regl olmak üzereyım ve canım asırı tatlı istıyor

doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu uzun yaşlar dilerim.
teşekkür ederim canım benim inşallah hep birlikte..
cimcimem bak sen şanslısın.ordaki insanlar böle şeyler yapmıyomuş ama senin eşin senin için yapmış.nekadar güzel hiç beklemiyodun bak ama eşin patlatmış süprizi..

evet eşim yapar bazen küstüğümüz zamanlarda yollardı ama uzun zamandır bir çok özel günümüzü unuttu.ama hiç kızmadım kendisine.zorla güzllik olmaz ya değilmi.oda bunu fark etti jest geçti.güzelde oldu yani...

günaydın arkadaşlar...
akşam menüm:
1,5 tane lahmacun biraz yeşillik ve yarım bardak ayran.

sabah kahvaltım:
1 adet domates,
1 k.kut.peynir,
2,5 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,

günaydın kızlarrrrrrrr..
ben hala inatla buraya yazmaya devam ediyorum..
gelen giden olmasada..
seviyorum bu topiğii..:16::16:

kahvaltım
2 yumurta
1,5 kk peynirden omlet(1 çay kaşığı tereyağ ile)
4 zeytin
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem-ceviz(kavrulmamış)
:66:

günaydın kızlarrrrrrrr..
gelen giden olmasada..

kahvaltım
2 yumurta
4 zeytin

canım benim günaydın hoş geldin tabi geleceksin burası senin asıl mekanın burasız olmaz...afiyet olsun..

kızlar ben geldim ama nedense canım yine yazmak istemiyor.kimselerde yok arada bakıp çıkıyorum.eski düzene gelmemiş daha topik.bu arada kilo aldım muhtemelen içtiğim anti depresan ilaçtan oluyor.bu aralarda sürekli hergün hafif baş ağrısı çekiyorum koşu bandınada binemiyorum.kızım okula başladı akşamlarımız biraz zor geçecek gibi .öğretmen bir sayfa ders vermiş el pratiği için çizimler ama benim cimcimenin uykusu geldiği için mızlanarak yaptık.hergün böyle olursa zor valla.hugocuk taşınmış neti bağlanmadı sanırsam fambıkk uğramış cimcimede yazıyo yolanda kukilata pepeti ycl ecrin ve tabi neruda sizleri unutmadım hepinizi öpüyorum arada uğrarım yada kendimi toplıyayım eski düzenime döneyim bi hergün burda olurum inşallah

günaydın kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim denge light ekmek
2 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
domates saştalık
3 ceviz
ara
activa
famirtom sensiz olmaz cnm benim......:7:

kızlar ben geldim ama nedense canım yine yazmak istemiyor.kimselerde yok arada bakıp çıkıyorum.eski düzene gelmemiş daha topik.bu arada kilo aldım muhtemelen içtiğim anti depresan ilaçtan oluyor.bu aralarda sürekli hergün hafif baş ağrısı çekiyorum koşu bandınada binemiyorum.kızım okula başladı akşamlarımız biraz zor geçecek gibi .öğretmen bir sayfa ders vermiş el pratiği için çizimler ama benim cimcimenin uykusu geldiği için mızlanarak yaptık.hergün böyle olursa zor valla.hugocuk taşınmış neti bağlanmadı sanırsam fambıkk uğramış cimcimede yazıyo yolanda kukilata pepeti ycl ecrin ve tabi neruda sizleri unutmadım hepinizi öpüyorum arada uğrarım yada kendimi toplıyayım eski düzenime döneyim bi hergün burda olurum inşallah

canım benim çok geçmiş olsun.topik dağıldı resmen bir loxsi ve famir ordan yazıyorlar ama arada bizleride unutmuyorlar geri kalanlardan pepeti,ecrin,ycl giriyorlar arada ama neruş yok görünmüyor.kuki vede hugoda dediğin gibi net bağlatmadılar henüz.buralar çok ıssızlaştı bir an önce gelse herkes çok iyi olacak...sende tez vakitte sağlığına kavuşursun inşallah...

günaydın kızlar
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
domates saştalık
3 ceviz
ara
activa
canım afiyet olsun...
hoşbulduk cimcimecim:16: nasılsın canım bebişimiz nasıl
canım benim bende bebişimde gayet iyiyiz...

günaydın kızlarrrrrrrr..
gelen giden olmasada..

kahvaltım
2 yumurta
4 zeytin

Afiyet olsun fambığım.. ben de bakıyorum kimse olmayınca yazmak gelmiyor içimden ama yaa...

Nugim hoşgeldin... Biz bi dağıldık tam dağıldık yaaa..
Senin o cimcimenin de çizim yapan ellerini yerim ben...
Antidepresan aslında ödem yapıyo daha çok.. onu atman daha kolay olur canım benim..
Ara sıra uğra ben de ara sıra uğruyorum gerçi..

günaydın kızlar
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
domates saştalık
3 ceviz
ara
activa

Afiyet olsun Beril..

Ben de pazartesiden beri kaçamaksız devam ediyorum ama biraz az yiyorum sanırım. Yani ara öğünleri atlıyorum hep..

günayyydınnn kızlaarrrr... bebügümmm kesin kızzzz:69::69::69::69::69: amaa o kadannn kıpırdakk o kadannn kıpırdakk anlatamamm:69: kkız kısmınınn bu kadann hareketli olması iyi bişi mi bilmiyorum.. elaleminn kızları bacakları kapatıyo göstermiyoo bizimkininn bacaklarr hepp yigidin malı meydanda hesabııı:60::60::60::60: artıkkk yasasınn alısverişşşş:27::27::27::27::27::27:

hoşgeldinn nugimm.
Allah kıznıma zihin açıklığı versinnn..
annesini üzmedenn yapsınn ödevlrini inşş:61:
sende sıkma canını bende aldım 2 kiloo:47:
veririz inş.
ama yazmaya devam etmezsek bu iş zor gibi..
hayırlısı bakalımm

günaydın kızlar
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
domates saştalık
3 ceviz
ara
activa
siziszde olmazzz,olmuyorda zatennnnn...
ekmeği yeme yerine yumurta yeee karataya gel bakimmmm kızzzz..
yoldan çıkarma çalışmalarım devam ediyyyy:9:

Back
X