- 11 Nisan 2011
- 3.643
- 9
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydın slm.bugün benim doğum günüm arkadaşlar.yaş 28 oldu.gerçi kimlikte 1 yaş büyük yazılmışım 27 oldu aslında her geçen gün bizden gidiyor yaşlanıyoruz.
sabah kahvaltım:
8 adet yeşil zeytin,
2 dilim kepek ekmek,
1 bardak çay,
1 k.kutusu peynir,
1 kırmızı közlenmiş biber,
teşekkür ederim canım benim inşallah hep birlikte..doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu uzun yaşlar dilerim.
cimcimem bak sen şanslısın.ordaki insanlar böle şeyler yapmıyomuş ama senin eşin senin için yapmış.nekadar güzel hiç beklemiyodun bak ama eşin patlatmış süprizi..
günaydın kızlarrrrrrrr..
ben hala inatla buraya yazmaya devam ediyorum..
gelen giden olmasada..
seviyorum bu topiğii..
kahvaltım
2 yumurta
1,5 kk peynirden omlet(1 çay kaşığı tereyağ ile)
4 zeytin
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem-ceviz(kavrulmamış)
![]()
nugi gelmiş hoş gelmiş.....
günaydın kızlar
sabah kahvaltım
1 dilim denge light ekmek
2 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
domates saştalık
3 ceviz
ara
activa
famirtom sensiz olmaz cnm benim......![]()
kızlar ben geldim ama nedense canım yine yazmak istemiyor.kimselerde yok arada bakıp çıkıyorum.eski düzene gelmemiş daha topik.bu arada kilo aldım muhtemelen içtiğim anti depresan ilaçtan oluyor.bu aralarda sürekli hergün hafif baş ağrısı çekiyorum koşu bandınada binemiyorum.kızım okula başladı akşamlarımız biraz zor geçecek gibi .öğretmen bir sayfa ders vermiş el pratiği için çizimler ama benim cimcimenin uykusu geldiği için mızlanarak yaptık.hergün böyle olursa zor valla.hugocuk taşınmış neti bağlanmadı sanırsam fambıkk uğramış cimcimede yazıyo yolanda kukilata pepeti ycl ecrin ve tabi neruda sizleri unutmadım hepinizi öpüyorum arada uğrarım yada kendimi toplıyayım eski düzenime döneyim bi hergün burda olurum inşallah
canım afiyet olsun...günaydın kızlar
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
domates saştalık
3 ceviz
ara
activa
canım benim bende bebişimde gayet iyiyiz...hoşbulduk cimcimecimnasılsın canım bebişimiz nasıl
afiyet olsun berilcim kahvaltın güzel
canım afiyet olsun...
canım benim bende bebişimde gayet iyiyiz...
günaydın kızlarrrrrrrr..
ben hala inatla buraya yazmaya devam ediyorum..
gelen giden olmasada..
seviyorum bu topiğii..
kahvaltım
2 yumurta
1,5 kk peynirden omlet(1 çay kaşığı tereyağ ile)
4 zeytin
1 çay bardağı fındık-fıstık-badem-ceviz(kavrulmamış)
![]()
kızlar ben geldim ama nedense canım yine yazmak istemiyor.kimselerde yok arada bakıp çıkıyorum.eski düzene gelmemiş daha topik.bu arada kilo aldım muhtemelen içtiğim anti depresan ilaçtan oluyor.bu aralarda sürekli hergün hafif baş ağrısı çekiyorum koşu bandınada binemiyorum.kızım okula başladı akşamlarımız biraz zor geçecek gibi .öğretmen bir sayfa ders vermiş el pratiği için çizimler ama benim cimcimenin uykusu geldiği için mızlanarak yaptık.hergün böyle olursa zor valla.hugocuk taşınmış neti bağlanmadı sanırsam fambıkk uğramış cimcimede yazıyo yolanda kukilata pepeti ycl ecrin ve tabi neruda sizleri unutmadım hepinizi öpüyorum arada uğrarım yada kendimi toplıyayım eski düzenime döneyim bi hergün burda olurum inşallah
günaydın kızlar
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
domates saştalık
3 ceviz
ara
activa
hoşgeldinn nugimm.kızlar ben geldim ama nedense canım yine yazmak istemiyor.kimselerde yok arada bakıp çıkıyorum.eski düzene gelmemiş daha topik.bu arada kilo aldım muhtemelen içtiğim anti depresan ilaçtan oluyor.bu aralarda sürekli hergün hafif baş ağrısı çekiyorum koşu bandınada binemiyorum.kızım okula başladı akşamlarımız biraz zor geçecek gibi .öğretmen bir sayfa ders vermiş el pratiği için çizimler ama benim cimcimenin uykusu geldiği için mızlanarak yaptık.hergün böyle olursa zor valla.hugocuk taşınmış neti bağlanmadı sanırsam fambıkk uğramış cimcimede yazıyo yolanda kukilata pepeti ycl ecrin ve tabi neruda sizleri unutmadım hepinizi öpüyorum arada uğrarım yada kendimi toplıyayım eski düzenime döneyim bi hergün burda olurum inşallah
siziszde olmazzz,olmuyorda zatennnnn...günaydın kızlar
sabah kahvaltım
2 bardak şekersiz çay
2 ince dilim peynir
domates saştalık
3 ceviz
ara
activa