Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar siz zayıflama çayı olarak ne kullanıyorsunuz..Sanırım böyle birşeye ihtiyacım var..
Tavsiyelerinizi yazar mısınız?
bende okul kapanınca taşınıcam...arkadaşlar da o dönem kilo vereceğimi söyledi...hadi hayırlısıMaximacim nasilsin? bu arada tebrik ederim canım benim. Cok iyi vermissin bu hafta:) haftanin birincisi olursun:)
Ah bende 57leri goreydim. Tekrar 59 a ciktim zatenama neyse haftayi bekliyorum:)
Tasinma isleri nasil gidiyo? Bende haziran 15-20si gibi ev degistircem:)
Seciniyorum cunku insan guzel kilo veriyor tasinirken:) iyi tarafindan bakmak lazim bazi seylere:) demi ama? Opuyorum canimmmm. Tekrar tebrikler...
kilolarımız ve bu hafta verdiğimiz gr aynı...600gr 1 kg 1 haftada verilen sağlıklı kilo miktarıymış57.8 :) giden 600gr.
çok sevindim:)ben geldım dünya güzelleri:)herşey çok ıyı gıdıyo süper hepınıze çok teşekkur ederım ıyı dıleklerınız yerını buldu:)))
çok güzel kg vermişsin tebrikleresenrüzgarcım androidlkte 200 gramla seni geçmişim
ben android olmaya razıyım, yeter ki gitsin fazlalıklarım
canım bilmiyorum ama ben bu hafta cumadan beri her gün yürüdüm, 2-3 akşam da bi yarım saat eşimle akşam yürüdüm.
onun dışında biliyosun sabah kahvaltımda sadece 2 tane yumurta yedim, günde 1 bardak süt mutlaka tükettim.(2 bile oldu bir kaç gün)
bunların yanında ben ayranaşı çorbasını çok severim, 3-4 gün de öğünlerde sadece ondan ydim.
ben bu hafta bayağı az yemişim ya
ama havalar ısındğı için sıcak yemek yapmadım pek.yemek için uğraşmayınca fazla da bir şey olmadı öğünlerde.
belki bunların etkisi olmuştur,
hatt ben bu hfta içinde yaarım porsiyon künefe, 2 dilim tatlı kurabiye, sonra 3 tane daha aşırdım:) dün de mercimek köftesi yemiştim. bunlar dışında kaçamağım olmadı.
zaten ekmek yok, şeker yok bende.
sinbo bizimki memnunum benbde simbonun dijitaliyle arnicanın mekanik baskülü var.
ilk önce simboyu aldım ama farklı farklı tartıyodu, aynı anda çıksam da 300-400 gr fark eddiyodu. sinir oldum gittim mekanik aldım.
önce mekanikte tartılıp simboda sağlamasını yapıyodum![]()
ama iyi bir yer buldum dijital için, şimdi şaşmıyor.
herhalde önceden zeminden kaynaklı oynama vardı.
şimdi de arnicanın yüzüne bakmıyorum![]()
teşekkürler her ikisi içindeÇok geçmiş olsun canım..
Verdiğin kilolar için de![]()
iyi şimdi teşekkür ederimçok geçmiş olsun egelifatoş inşallah önemli bişeyi yoktur oğlunun, bende kucağıma çay döktüm kızlar bu akşam neyseki ılımış beklerken yoksa çok fena yanacaktım korktum
ekliptik bisiklete bikaç kez spor salonunda binmiştim...çok kolay değil...koşu bandı ve bisiklet daha kolay...ama beden öğretmeni arkadaş (kendisi eski milli sporcu) en işe yarayanın o olduğunu söylemiştiGeçmiş olsun canım. inşallah ciddi birşey değildir.
600 gr. için de tebrik ederim canım.
Bu hafta herkes güzel kilolar vermiş , ben hariç...
Ben seviyorum aslında yumurtayı , işe haşlayıp götürsem bazen yemek yerine yesem öğlenleri felan, hem de tok tutar.
Ben tek tip diyetlere karşıyım. Bir de son zamanlarda tavuk'u kötülüyorlar iyice soğudum tavuktan..
Akşam yemeği yerine yedim işte simiti. Yanına da krem peynir yedim. 300 + 30 kal. felan 330 kalori felan olmuştur akşam yemeğim. Normalde yoğurt felan yiyecektim sadece...
Neyse sağlık olsun. Nasıl da acıkmışım hem :26:
Bugünlerde iştahım mı açıldı nedir , birazdan sinirden yedim...
Bana tekrar motive lazım kızlar yaaaa,
Eliptik bisiklet mi alsam napsam :44:
Akşamları artık o videoları açıp egzersiz yapamaz oldum. Çok yorgun hissediyorum kendimi.
Tam kilo verdikten sonra da bir kenara atarsam kocaman aleti diye çekiniyorum. Bir o eksikti evin içinde.
Eliptik bisikleti olan var mı arkadaşlar ?
Kızlar siz zayıflama çayı olarak ne kullanıyorsunuz..Sanırım böyle birşeye ihtiyacım var..
Yok canım uzay yürüyüşü farklı.
koşu bandı gibi yer kaplıyor canım. Arkadaşlar da gördüm. Koşu bandı mı alsam acaba diyorum ama koşu bandından daha iyi gibime geliyor eliptik bisiklet..
Bilmiyorum kilo verme sonrasında da koruma amaçlı arada kullanırmıyım?
ben marketlerde satılan form çaylarından kullanıyorum kayısılısı ve şeftalilisinin tadı güzel onun dışında yeşil çay içiyorum bir ara metabolizma hızlandırıcı çay yapıyordum 2 elma,1 limon,1 tatlı kaşığı karanfil,1 çubuk tarçın,1 tatlı kaşığı karabiber 3 litre suyla kaynatıp yemeklerden sonra içiyordum ama işe yarıyıp yaramadığı konusunda çok emin değilim çünkü diyete yeni başladığım zamanlar zaten haftada 1500gr 1800 gr verebiliyordum
:92:merhaba kızlar
bugün misafir gelecekti.normalde yaparken canım cektiinden midir yoksa kendimce bi özel durum ilan etmemden mi bilmem hem yaparken hem misafirle otururken cok yerim.ben de ne yaptııım???sadece cay ikram ettim :82:.arkasından da b i tabak meyve.muz çilek elma erik malta eriği koydum.bi güzel oldu.oh beeee:119:.niye şimdiye kadar böyle yapmamışım.acaba ayıp olur mu dedim,sonra düşündüm herkes zaten kilo problemi çekiyor ve yese bile "ah gene yedik rejimi bozduk" falan pişmanlık oluyor.ben bişi söyliyim mi kızlar biz hem kendimiz yapıyoruz,bunu da adet etmişiz hem de çekiyoruz.
neler yediime gelince 5 erik,3 malta eriği,5 çilek.normalde yiyeceklerimin yanında bunlar ne ki.
iyi ki varsınız kızlar ya valla sizden destek alıyorum.öpüldünüz şekerler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EN BUYUK KADINLAR KLUBU
herkese ii geceler.....
esenrüzgar spor yapmayı sevmiyorsan çok para vereceğin çok yer kaplayan bir spor aleti alma bence
canım 67den 53e dusmussun ne kadar bır surede ? tebrık ederım
Genelde form çayları içiliyor galiba.Ne bileyim evde neredeyse her paketinden var ama içindeki sinemaki beni hep itiyor,içmek istemiyorum..Galiba en doğrusu yeşil çay..
Ayıp olup olmaması misafirine bağlı zennubecim..
Bazı kişiler bazı beklentiler içinde giderler misafirliğe,doğru bir şey değil ama maalesef böyle..
Neyse asıl önemli olan sonuçsa eğer gayet doğru bir şey yapmışsın canım...Kutlarım seni..![]()
maximacım sabah tartılamadım.tok karnına az önce tartıldım.63.3 çıktım.
aslında daha çok bekliyordum kaç günlerdir hastayım dikkat edemiyorum gece yiyorum bu aralar kızlar off yaaa![]()
:92:merhaba kızlar
bugün misafir gelecekti.normalde yaparken canım cektiinden midir yoksa kendimce bi özel durum ilan etmemden mi bilmem hem yaparken hem misafirle otururken cok yerim.ben de ne yaptııım???sadece cay ikram ettim :82:.arkasından da b i tabak meyve.muz çilek elma erik malta eriği koydum.bi güzel oldu.oh beeee:119:.niye şimdiye kadar böyle yapmamışım.acaba ayıp olur mu dedim,sonra düşündüm herkes zaten kilo problemi çekiyor ve yese bile "ah gene yedik rejimi bozduk" falan pişmanlık oluyor.ben bişi söyliyim mi kızlar biz hem kendimiz yapıyoruz,bunu da adet etmişiz hem de çekiyoruz.
neler yediime gelince 5 erik,3 malta eriği,5 çilek.normalde yiyeceklerimin yanında bunlar ne ki.
iyi ki varsınız kızlar ya valla sizden destek alıyorum.öpüldünüz şekerler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EN BUYUK KADINLAR KLUBU
herkese ii geceler.....
aslında herşeyı yemek istıyorum bu açlık deyıl de nedır dolapta gıne pasta gene börek felan aslında herşeyı yemek ıstıyorum bu şişmandık deyılde nedır aklımda gene pilav gene makarna felan:)
Siz kızılderilimisiniz ?
Nihayet eskiye döndün canım , besteler de yapar oldun
O zaman bu isimlerle arattır nette...
Bulduğun beğendiğin dansları yap :)
Ben de bilmiyorum ısınma hareketi de işte o leslie ile yürüyüş var artık bana o ısınma hareketleri gibi geliyor onları yapıyorum önce diğer videoları yapmadan. Aslında bir de soğuma hareketleri de olması gerekiyormuş. Pat diye de bırakıyordum ben , şimdi biraz hafif hareketler yapıp bırakmaya çalışıyorum işte.
Ben de zar zor 100 gramcık verdim bu hafta. Moral bozmak yok
Kesin wc'ye çıkarsan en az 200 gram farkeder...
geliboludada yağmur duasına çıkılmıştı ve o gün yağmur yağmıştı:)
Decembercikkk sen Gelibolulumusun yoksaaaaaaaaa
Gunaydin maxicim. Nasilsin? Erkencisin?
Ben bugun 52.8 i gordum. Dun yagmura yakalaninca yedigim simitle krempeynir mi ise yaradi bilmiyorum :) ya da yedigim eksi erikler :)
Belki de dun aksam isten donerken elimde posetlerle bir suru yurumek zorunda kaldim, taksi de bulamadik. Spor niyetine gecti galiba :)
Neyse abartmiyim , sevindim iste![]()
kızlar tabloyu yayınlıcam bugün,
yeni katılan arkadaşlar eğer her cuma düzenli kilo bildirimi yapacaksanız bana bilgilerinizi verin (yaş,boy, başlangıç kilo,hedef kilo, şimdiki kilo)
zennube senin de bilgilerin yok bende.
Tebrikler canımGunaydin maxicim. Nasilsin? Erkencisin?
Ben bugun 52.8 i gordum. Dun yagmura yakalaninca yedigim simitle krempeynir mi ise yaradi bilmiyorum :) ya da yedigim eksi erikler :)
Belki de dun aksam isten donerken elimde posetlerle bir suru yurumek zorunda kaldim, taksi de bulamadik. Spor niyetine gecti galiba :)
Gunaydin maxicim. Nasilsin? Erkencisin?