ne topik ama d4eğil miönceki iki günü neden boşverelimbize bu haftasonun hesabını veriniz elifezgi hanım
bir İngiliz atasözü der ki: HİÇBİR GÜNAH GÖMÜLÜ KALMAZ. aynen öyle de, hiçbir kalori gömülü kalmaz, elbet bir ara pörtler pantolonun kemerinden
aysula hanım da mesajınızı beğenmiş, kendisi de haftasonu kaçamağı yapmıştı zaten. hıımmm:44:belki de.... ay, bütün topik haftasonu toplanıp diyet mi bozdunuuuuuzzz
ben de tam, bu sabah artık pantolonumun düşmeye başladığını ve lastik takmak zorunda kalacağımı sizle paylaşacaktımne güzel hep beraber kutlayacaktık
şimdi biz ağlamayalım da kim ağlasın halimize
![]()
beden olarak küçülmesnize sevindim
ben de bi ara tosta alışmştım direkt kilo yapıyor şu ekmek araları.ekmeği tamamen kesseeeeek :44da zor.bugün hiç ymiim dedim coktan ekmeğin kalorisini geçtim.
valla bu ekmeği bırkmak sigara bırakmaktan daha zor sanırsam.bi hat da ekmeği bıraktırma hattı olarak açsınlaralo 172 ekmek bırakma hattı...ama bizimmillt ne yapar? " alooo abicim bize 2 ekmek bırakıvern geçerken" der
heee sana haber vermeden toplandık![]()
senin motivasyonono bozmayalım dedik chihiro hanım.eeee pantalonlar da düşüyor maşşallah
beni de gören ayyy canım kesin hamilesin söylemiyosun demeye başladıniye söylemiim ay .anası belli babası belli.tövbe tövbeeee
![]()