• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hımm haklısın ama ne mutlu size allah daim etsin. Bana fa cesaret versin ki uarimle kavuşayım :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım....inşallah sen de kavuşursun...eee kilo bildirimi yaptın mı kaç kilo verdin:49:

Tebrikler canim hadi yine vermisin 300 gr ;-)

sağol canım sen kimbilir kaç kg verdin . o kadar dikkat ettin iyi bir sonuca ulaşmışsındır..yenice bakcam kilo bildirimlerine

KİLO BİLDİRİMİ :

2 hafta rejime mola verip kilomu korumuş olarak geri dönmüştüm :)

Başlangıc kilom : 71.2

Gecen hafta : 65.5

Bu hafta : 63.8

Bu hafta giden : 1.7

Toplam giden : 7.4

Hedef ilk önce 60 görmek :))

aman Allahım 1 hafta da 1,7 kg verdiysen gelecek hafta beni tutarsın sen:27: toparlanman lazım ayseeee:37: bu arada tebrikler canım

Günaydin kizlar :)

Kilo bildirimi

Baslangic 82
Gecen hafta 57
Bu hafta 56

Toplamda giden 26 kilo

owww hızınıza yetişemiyoruz bu kadar çok kilo vermeyin yaa:49: bak ben yavaş yavaş kilo veriyorum yüzüm de çöküntü ya da bedenim de sarkma olmuyor onlara da dikkat edin

Niyetimdr kilo almak vardı ama erkek arkadaşım zayıfla dedi yarım lilo verdim iki haftada 178 boya 59 kiloyum şuan senin ölçümğn ne

aa gayet iyisin zayıflama bence .o boyda yarım kilo fark edilmez zaten..ben 1,67 boyundayım 63 kg mım hedefim 60 kg olmak 5,500 kg verdim ben

aa gayet iyisin zayıflama bence .o boyda yarım kilo fark edilmez zaten..ben 1,67 boyundayım 63 kg mım hedefim 60 kg olmak 5,500 kg verdim ben

Vaay harikasın iraden çok kuvvetli olmalı ;) 5 kilodan sonra 3 kilo çok kolay olacaktır verince o kiloyu müjdeni duymak isterim

aman Allahım 1 hafta da 1,7 kg verdiysen gelecek hafta beni tutarsın sen:27: toparlanman lazım ayseeee:37: bu arada tebrikler canım
Hizlandirma yaptim birazcik iki haftadir mola verdigim icin :))
Ee sanada yetiştim az kaldi :))
Ama sen boydan avantajlisin canimcim :))

Vaay harikasın iraden çok kuvvetli olmalı ;) 5 kilodan sonra 3 kilo çok kolay olacaktır verince o kiloyu müjdeni duymak isterim

sorma çok iradeliyimdir :1: 2,5 ayda verdim o kiloyu....ben diyet yapmıyorum yediğime dikkat etmeye çalışıyorum ama çoğu zaman abartarak yediğim oluyor ama dikkat etmek lazım artık birde spora başlamam lazım...inşallah veririm o 3 kg mı da

Hizlandirma yaptim birazcik iki haftadir mola verdigim icin :))
Ee sanada yetiştim az kaldi :))
Ama sen boydan avantajlisin canimcim :))

sen bu gidişle bırak yetişmeyi beni solda sıfır bırakırsın canım :49: aramız da kaç cm var ki o kadar fark yok

vermen gereken kilo o kadar da çok değil ki yaparsın...birde diyet yapmak zorun da değilsin yediklerine dikkat ederekte kilo verebilirsin ee tabi spor olmazsa olmazımız...ben ara ara dikkat ederek ara ara kendimi salarak 2,5 ayda 5,5 kg verdim .....(kansızlığım olduğu için kilo vermem zordu sen daha iyilerini başarırsın)

kansızlık etkiliyo mu cidden bende de kansızlık var demir hapı kullanıyorm 5 aydır. az bi yükselme oldu ama sınırn altındaym hala. kansızlığn kilo vermede etkisi var mıymış ilk kez duydum :53:

Eveeeet ikindj öğünümü de yaptm 1 saat önce
Yarın paket eti form kepekli kraker
1 pakaette eti form elmalı bisküvi
Yedim çok sağlıklı olmadı ama bugün canm bisküvi falan istedi akşamıda şimdiden yazıyım
1 tabak az yağlı yeşil fasulye
2 kaşık yoğurt
1kase yağsız çoban salata bugün yediklrim toplam 1050 kalori yatmadan bide yeşil çay içer bu günü kapatırım kızlar sonuç bu günü iyi atlattm sayılır

geçen hafta 67,10
bu hafta 66,50

verilen kilo 600 gram

bu hafta sporla becerdim bunu allaha sükür herkes bildirimini yapsın bu hafta liste çıkacak

Şuanki kilolarmz aynı canm sen 62.7 ben 62.2 hedef kilomuzda aynı boyun kaç ne tür bi diyet uyguluyosun

evet ayniyiz hedeflerimizede cabuk ulasiriz insallah boyum 1.60 yasim 26 bu kilolarda dogum kilolarim hayatimda hic diyet yapmadim simdi.biraz dikkat etmeye calisiyorumm ama bilincli yaptigim bi diyet yok hep bu forumu okuyup arkadaslarin yaptiklarini yapiyorum hic bilmedigim icin, ama sporu cok yapiyorum sabah 40 dk aksam 40 dk tempolu yuruyus mekik aletiyle calisiyorum bide yarim saat pedal ceviriyorum bide acc geziyorum ona ragmen.cok az veriyorum bi bu hafta sansa verdim bu kadar
sen neler yapiyosun yasin boyun kac

boyunuz kaç yeni mi başladınız diyete yada diyetle mi kilo veriyorsunuz

ben gecen hafta bu forumu okuyarak basladim hic diyet bilmem yazdiklarinizi okuyup aynilarini yapmaya calisiyorum iste bide spor yapmaya calisiyorum bol bol bide bebegim var onunlada baya kosusturmacam oluyo, ama hayatimda ilk defa bir haftada bu kadar kilo verdim bu forum cok motive etti beni ama daha cook vermem lazimki mutlu gunlerime döniyim. boyum 1.60 yasim 26

evet ayniyiz hedeflerimizede cabuk ulasiriz insallah boyum 1.60 yasim 26 bu kilolarda dogum kilolarim hayatimda hic diyet yapmadim simdi.biraz dikkat etmeye calisiyorumm ama bilincli yaptigim bi diyet yok hep bu forumu okuyup arkadaslarin yaptiklarini yapiyorum hic bilmedigim icin, ama sporu cok yapiyorum sabah 40 dk aksam 40 dk tempolu yuruyus mekik aletiyle calisiyorum bide yarim saat pedal ceviriyorum bide acc geziyorum ona ragmen.cok az veriyorum bi bu hafta sansa verdim bu kadar
sen neler yapiyosun yasin boyun kac

Ooo sen sporu çok yapıyormussun ben çocukluğumdan beri hep topluydum zaten hep yediklerime dikkat etmeye çalışırdm zaten evlendikten sonra da zayıflamştm ama hamile kalınca çok fazla kilo aldım 58le hamile kaldm 84 le doğum yaptm çıktğmda 72 iydim ama sonra hayatm boyunca hiç yemediğim kadar yedim resmen geceli gündüzlü sonra da ben bu kiloları nasıl vercem die bunalımlara giriyodum boğazımı kesmeden olmayacağnı analadım ve az yemeye başladım akşam 6dan sonra da hiç bişe yemedim sonra kalori saymaya başladım 1000 1200 kaloriyi geçmiyorum istediğimi yiyorum spor olarak da birazilan butt lift workout yapıyorum ama yeni başladım tamamını yapamıyorum çok zorluyor işte böyle 75 kilo ile başladm şimdi 62yim boyum 165 20 yaşındayım:) allah hepimize kolaylık versin

Back
X