İdeal gibi duruyor lakin ben 38 beden olmak istiyorum en azından. :) Şu an 40-38 arasıyım. Bel bölgemin biraz aşağısında yumoşluk var, onlar sıkılaşsın ve bacaklarım incelsin yeter. Özellikle bacaklarım.

Ben 80 kilodan 65'e şöyle düştüm: Hiç spor yapmayı sevmeyen biriyimdir ama bir gün annem sayesinde başladım. Evde 1 ya da 2'şer saatlik yürüyüşler yaptım. Abur cuburu yarıya indirdim. Su içmeye başladım çünkü ben en fazla 4 gün hiç su içmeden durabilirim. 80'den 70'e kadar yürüyüşle düştüm. 70'den 65'e pilates + 40 dk'lık yürüyüş yaparak indim ama abur cuburu hala kesmemiştim. Bugün yeniden başladığım diyetimin 3. günü ve tek bir damla abur cubur kaçırmıyorum. Her nasıl olduysa canım da istemiyor artık cidden çok şaşırtıcı.

Yemek olarak 3 öğün yiyorum. Kesinlikle yağlı, unlu ve şekerli bir şey yok hayatımda artık. Yemeye başlamadan 15 dakika önce 1 litre su içiyorum ve önceden doymuş oluyorum böylece. Muhakkak bu yolu deneyin. Spor olarak Leslie Sansone ile evde egzersiz programı var. 1-5 mil arası. Ben 3. ve 5. mile olanları yapıyorum. 3. mile 45 dakika , 5. mile 1 saat 11 dakika. Yaklaşık 2 saat sürüyor. Ardından Ebru Şallı'nın dvd'sinden 2 haftada 2 beden incel olanı yapıyorum. Etti 3 saat. Ardından da 20-30 dakika karın hareketi yapıyorum. Yan, 3 buçuk saat spor yapıyorum ara vermeden.

Benim gibi birinin abur uburu kesmesi ve spor yapması imkansızdır halbuki ama artık kararlıyım umarım bozmam hiçbir şekilde. Dediğim gibi Leslie Sansone evde yürüyüş programına bir göz atın. Kesinlikle sıkıcı geçmiyor. Ufak ufak arttırabilirsiniz seviyeleri. Ek olarak pilates yapmanızı öneririm. Bölgesel çalışmalar da var, düzenli giden çalışmalar da var, seçeneğinize kalmış.

Kolay gelsin şimdiden.