kıs niye utanıyon senlik bişi yok tatlım kaydirigubbakcemile3 dorayı dövecem ben hemşomu . çizelgesine bak 3 kilo vermiş gibi kaydirigubbakcemile3 halbuki 20 küsür kilo verdi ..sen nerden bilecen ....:1hug:a.s.[/QUOT :CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıs niye utanıyon senlik bişi yok tatlım kaydirigubbakcemile3 dorayı dövecem ben hemşomu . çizelgesine bak 3 kilo vermiş gibi kaydirigubbakcemile3 halbuki 20 küsür kilo verdi ..sen nerden bilecen ....:1hug:a.s.[/QUOT :CüvCüv:
ne demek canımteşekkür edrim canım hislerime tercüman oldun zayıfladığınada sevindim canım tebrik ederim a.s.a.s.
gözn aydın lawescimm =)
topraksu bn başladım lapaya bugün ayrıca bugn 67.100 çıktım kızlarrr çok şaşırdım =) çokk mutluu oldm lapayıda yapıcam sanırsam 66.500 lere iner inşallah...
bu arada dimplehawk teşekkürler bilgiler için,ellerine sağlık =)
tşkkr ederm lawes ve moonserose =) pltaste backlarım çok yandı kızlar yaa o toplar üzerinde zıplayınca dehşett yanıyorrr yaaa hemde plates yağ yakımını hızlandırıormş bnde haftada bi kere yapıorum platesi-bi kere aerobick-bi ekre step-bi kere sopaylaa yapıoruss ve bi kere horon bi kerede kolbastı çalışıoruss.çok eğlncelii geçiorr derslerimiz.eğer eskişehirde oturan warsa kızlar esjim spor mekanıı olarak süperr yaaa...hoca çok özenle davranıorr,hep kontrol ediorrr..
bu lapa diyeti gerckten kilo werdirio mu yawCADIARZU ben hastayım şimdi yapsam bi sorun olur mu kiCADIARZU
ben bu diyeti ilk defa duydum saol canım bilgin için yrn bu diyete basliyim o zamancokacimcoook
rica ederim canım kolay gelsin :1rolleyes:
ya benim ablamda çok kilolu keşke oda birilerine kızıpta zayıflamak için hırslansa
yanında kilodan diyetten konuşamıyoruz korkudan hem durumuna çok üzülüyor hemde bize çok kızıyor diyetisyenede yönlendiremedik bitürlü tamam tamam diyor ama gitmiyor
canım bizimki diyetisyeni kabul etmiyor psikologa hiç gitmez tam bir keçi eşi bile ikna edemiyor
bak şimdi aklıma geldi yiğenimi tembihleyimde 90 kilo üzerinde olanların zayıfladığı gruba girsin belki onları okuyarak motive olurda diyetisyen eşliğinde zayıflamayı kendisi düşünür bakarsın diyetisyen psikologa gitmesini önerebilir şimdi biraz umutlandım bak
ya ben ne akıllı bir gacıyım pardon yani bacıyım :)))