60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş. büyük başarı seninki valla aynen seninde hedefe baya az kalmış safak yakın ikimizinde
weight.png

Ay Gizoşum burda zayıflamaya çalışıyormuşş:))Hepinize başarılar dilerim arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5Darısı inşallah benimde başıma..a.s.

demetcim bende tanıştıgıma cook memnun oldum. oğlumun adı arda canım çok felaket yaramaz bu saat oldu hala uyutmaya çalışıyorum.kafamçokkarıştı

salla salla spor yapmış kadar olmuşumdur heralde ya canım ben o aleti bakiim olmazsa hemen karar vermiyim dedigin gibi öle çok var almaya hevesliyim bende sonra bi köşede kalıo öleee sırnaşık şey:enbuyukkk:

a.s.hcr35 canım süpersin valla ne güzel hem hedifine ulaştın hemde verdiklerini almıyosun hatta dahada veriyosun inşallah bende öyle olurum .:Saruboceq:

KIZLAR HAYDEN İİ GECELER YARIN SABAHTAN BULUŞALIMDA safran çayını beraber yudumlatyalım olurmu işe arıyor bence kesin karrlıyız yawww 60 olacaz aşağısı olur yukardı olmazhihoyyyt:enbuyukkk:
:içelim:çayda görüşelim
weight.png

:1rolleyes:slm kızlar herkese ıyı geceler ben tam 65 kıloyum ve tam bır hafta sonra nısanım var ve hazıranda düğünümm 55 olmak ıstıyorummmmmmm

bakalım 1 haftada ne kadar zayıflıcammmyerimseniben

:1rolleyes:slm kızlar herkese ıyı geceler ben tam 65 kıloyum ve tam bır hafta sonra nısanım var ve hazıranda düğünümm 55 olmak ıstıyorummmmmmm

bakalım 1 haftada ne kadar zayıflıcammmyerimseniben

a.s. canım benim azmettiysen hazirana daha var hakkından gelirsin inş. bu arada allah inş. ağız tadı ve mutluluk verir tatlım bu arada ben gizem mennun oldum paylaşalım yaptıklarımızı ki işe yarasın sabah aç karna önce sıcak su ardından da 1 fincan safran çayı mide ve bağırsaklara ii geliyor bilgin olsun ARAMIZA HOŞ GELDİN hihoyyytkaydirigubbakcemile2

merhabalar benide alırmısınız aranıza gunden gune tosbıklesiyorum:utangac: dun 65 bugun 66 7 ufff bu gıdısle tombul olcam ama kesin karar verdım 60 veya 58 olmaya :dance:

Back
X