60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

delikafadulden bugün benim doğum günüm kızlar bi yaş daha yaşlanıyomkaydirigubbakcemile2

abawww mutluu yıllar canımmm hayır 1bi yaş daha yaşlanmıosun bi yıl daha olgunlaşıosun a.s.hayırlı sağlıklı we ideal kilonda bi yıl dilerim canımhihoyyythihoyyyt

teşekkür ederim canım benim inş. hepimiz kısa zamanda ideal kilolarımıza ulaşırız ŞenizŞeniz

event.png

:enbuyukkk::nazar:

herkese selam:)
güne yürüyüşle başladım ve yemek yediimcokacimcoook tabii böyle değil.
zayıflayacağım bunu hissediyorum.
öğlen sossuz makarna yicem. sizler lapadan falan bahsetmişsiniz.ben makarna yicem bu biraz ilginç aslında.
önemli olan miktar ama.az yicem zaten pek sevmem
hadi kızlar başarabiliriizkaydirigubbakcemile5

canım arkadaşlarım hepinize teker teker teşekkürederim.:1hug: allah sizi ve iyi dileklerinizi başımdan eksik etmesin:asigim:

ama ben dün çok fena bozdum diyeti napııım dogum gunumdu kızlar :utangac:
ama bugün:
sabah iki bardak su 1 bardak çay 1 dilim kabak böregi peynir
ara elma suu

Lawesciğim sana katılıyorum harbiden ciddi kilolar veren arkadaşlar var.kendi adıma konuışayım zayıflamak adına herşeyi yapıyordum ama bir şey eksikti onuda burda kazandım ; motivasyon ve kendine güven! öncelikle kendine güveneceksin arkadaşım , hedefini belirleyeceksin. gerisi emin ol gelir kaydirigubbakcemile5

canım senle aynı gidioruz resmen 64ten 61e düşmüşüz:CüvCüv:

sabah; peynir,domates,salatalık,3siyah zeytin,2 minik kepekli ekmek teki avuçiçi kadar
öğlen; 2 kase tarhana çorbası başka bişey yok
yersem yazarım akşam .su yok. spor yok. ara yok. canım istemiyo

canım senle aynı gidioruz resmen 64ten 61e düşmüşüz:CüvCüv:

hee yaa şekerim aynıyız,60 dan aşağı bir düşsek çok çok mutlu olacağım valla:1hug:
o zaman kendimi ödüllendireceğim işdee,1 bütün kitkat yiyecemmmkaydirigubbakcemile3

Gizemcim dogum günün kutlu olsun dur daha kuzum ne yaşlanması ...çıtır olacaz çıtır daha..

Son düzenleme:
öğlen 1 tabak kuru fasülye , 1 dilim kepek ekmeği yedim ama şuan çok başım dönüyor midem bulanıyor , ne yapsam kızlar yaa

ya ben patlayacam sanki zaten bir süredir bu şişkinligim vardı bugün daha beter oldum sanki karnım nasıl şişti gerildi inanın oturuken bile zorlanıyorum..öglen yayla çorbası 1 karnıyarık az bulgur pilavı birde ayran içtim ama karnım doymamış gibi sürekli gurulduyor karnımda öyle şiş ki su içmeye korkuyorum..

ya ben patlayacam sanki zaten bir süredir bu şişkinligim vardı bugün daha beter oldum sanki karnım nasıl şişti gerildi inanın oturuken bile zorlanıyorum..öglen yayla çorbası 1 karnıyarık az bulgur pilavı birde ayran içtim ama karnım doymamış gibi sürekli gurulduyor karnımda öyle şiş ki su içmeye korkuyorum..

bi doktora görün derim gecmiş olsun:nazar:

canım ayran şişkinlik yapabilir aç olmadığın halde gurulduyorsa üşütmüşde olabilirsin devam ederse doktora bi görün tedavi görüyosunya ilacın yan etkileride olabilir
canım sen yeşil çay içiyomuydun çünkü acayip ödem attırıyor buda şişkinliğin gitmesinde yardımcı olabilir hasas bi dönemdesin kendine dikkat et hiçbişe senden daha önemli olmamalı Şeniz

Back
X