ah ahh ben şu an 65 kiloyum..hiç bi kıyafetime giremiyorum..ama hala hala yiyorum..![]()
Canım seninle aynı kilodayız.Bakalım hangimiz daha önce kilo vereceğiz.:jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ahh ben şu an 65 kiloyum..hiç bi kıyafetime giremiyorum..ama hala hala yiyorum..![]()
yok kuzum gayet iyi o liste afiyet olsun a.s.
canım bünye meselesi, herkes aynı yemek zorunda değil ki
benim canım bu aralar yemek istemiyor ondan böyle menüm :icecream:
bunu bana dedin güzelim herlade üstüme alıorum bak:roflol:
Hacerciğim ne kadar kibar ve alçakgönüllüsün.Bünye meselesi değil de oburluk meselesi halbuki benimki...Ama bu akşam ne yedim 1 kase ezogelin çorba ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile hazırlanmış salata ekmek yok.Dün akşam yemeğinde yine oburluğum tutmuştu da.Bugün bu şekilde dengeleyeyim dedim...
iyi yapmışsın canım, çok kaçırınca onu dengelemek lazım, yoksa vücut yağ olarak dengeliyor kaydirigubbakcemile2
olamaz müsvette yazım da çımışdelikafadulden
merhaba kızlar boyum 174 kilom 68:çok üzgünüm: 2007 senesinde 46 kiloya kadar düşmüştüm iselet gibi olmuştum doktorum aneroksiya nevroza teşhisi koydu regl dönemlerim bozuktu 3senedir ilaçsız adet olmuyorum. şu an duphaston ve klomen kullanıyorum. daha önce diana35. ve ben kilo almaya başladım bu ilaçlar yüzünden şuan 68 kiloyum. hırs yapmak inat yapmak istiyorum olmuyor. ne olur bana yardım edin ben dört ayda 16 kilo vermek istiyorum verebilir miyim? size ihtiyacım var. beni yalnız bırakmayın. nasıl bir liste uygulayayım,ne kadar spor yapayım. maddi durumumu biraz düzeltebilsem spora yazılacağım. ne olur bana cevap yazın ne yapayım. benim hırsa inanca yani sizlere ihtiyacım var.
merhaba kızlar boyum 174 kilom 68:çok üzgünüm: 2007 senesinde 46 kiloya kadar düşmüştüm iselet gibi olmuştum doktorum aneroksiya nevroza teşhisi koydu regl dönemlerim bozuktu 3senedir ilaçsız adet olmuyorum. şu an duphaston ve klomen kullanıyorum. daha önce diana35. ve ben kilo almaya başladım bu ilaçlar yüzünden şuan 68 kiloyum. hırs yapmak inat yapmak istiyorum olmuyor. ne olur bana yardım edin ben dört ayda 16 kilo vermek istiyorum verebilir miyim? size ihtiyacım var. beni yalnız bırakmayın. nasıl bir liste uygulayayım,ne kadar spor yapayım. maddi durumumu biraz düzeltebilsem spora yazılacağım. ne olur bana cevap yazın ne yapayım. benim hırsa inanca yani sizlere ihtiyacım var.
slm kızlar kimsecikler yok..bende hemen dünkü menümü sayayım
sabah 4 sunta büsküvü peynir çay
ara 9 kat büsküvü den 2 tane
öglen mercimek çorbası 2 köfte 1 tavuk gögsü (tatlı degil yemek olan) 3 parça dilim domates 2 ymek kaşıgı makarna tatlı olarak 3 yemek kaşıgı helva
ara portakal ve diyet süt
akşam et kıyma yaında lavaş
sonrada lapa yapıp yedim..
uyanın bakımm kızlar..
canım o kadar yemeğin üstüne lapayı neden yedin:))))
ben dün kahvaltı yapmadım
arada diyet bisküvi yedim 6-7 tane
öğlen 1 simit peynir domates ve salatalık yedim
akşamda 2 kaşık pilav ve 2 çiğ köfte yedim
kuzum sende pilavla köfteyi aynı öğünde yemişsin bari pila-salata, köfte-salata şeklinde yeseydin miktarları çok azmış ama yanında salatayla doyurucu olurdu bari yerimseniben
slm kızlar kimsecikler yok..bende hemen dünkü menümü sayayım
sabah 4 sunta büsküvü peynir çay
ara 9 kat büsküvü den 2 tane
öglen mercimek çorbası 2 köfte 1 tavuk gögsü (tatlı degil yemek olan) 3 parça dilim domates 2 ymek kaşıgı makarna tatlı olarak 3 yemek kaşıgı helva
ara portakal ve diyet süt
akşam et kıyma yaında lavaş
sonrada lapa yapıp yedim..
uyanın bakımm kızlar..