60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar bende hemen menümü yazayım sabah tost ve çay
ara 2 sunta büsküvü
ögle çorba 2 biber dolması makarna vardı ama az almama ragmen yiyemedim 2 çatal aldım gerisini bıraktım, yogurt
ara portakal süt bir ısırık mavi yeşilin bitter çikolatası
akşam 3 tavuk nuget salata
akşam yarım yaglı sütle yapılmış 3 dk da yapılan puding gibi olan tatlılardan var ya ondan ayy ismini unuttum şimdi yeşil çay
yatmadan süt içtim

ha birde stepper aldım dün akşamda ısınma hareketlerinden sonra yakşalık 45 dk ama aralıklarla stepperde çalıştım..yordu ama bayagı birde evi süpürdüm hızlı hızlı reklamlarda diziye yetişecem diye..

menüm nasıl şizce abartmışmıyım..

bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyeyim..

merhabalar mavicim listen çok güzel de bidaha yediğin tatlının miktarınıda belirtirsen daha iyi anlayacağız yerimseniben stepperin hayırlı olsungüle güle kullan ama dikkatli kullan anladın sen onu yerimseniben Şeniz

öğle yemeğim:1 tabak pilav, etli patates yemeğinin taneleri,1 ince dilim beyaz ekmek 1 şekerli çay

:( abartmışmıyım
-tatlicadiarzu-

Selam kızlar;
Sabah 7:30 da 1 dilim siyah ekmek ve peynir,yanında da bir fincan süt içtim.
Ve klasik yanımda yine peksimet ve birdilim peynirli siyah ekmek var öğle için:)

canım çok iyi gidiyosunda :nazar: akşama kadar ara öğün yapmazsan akşam kendini tutman çok zor olur bak moonserose0 arkadaşımız kuru meyveler götürüyomuş bu güzel bi fikir bence çalıştığın için öğle yediklerin seni akşama kadar ooooooof yani çok acıkırsınya ama çok iyi gidiyosun maşallah :nazar:a.s.iyi çalışmalar

öğle yemeğim:1 tabak pilav, etli patates yemeğinin taneleri,1 ince dilim beyaz ekmek 1 şekerli çay

:( abartmışmıyım
-tatlicadiarzu-

sen bir tabak pilavın yanına bi dilim beyaz ekmek bide şekerli çay koy bak bak bak bide abartmışmıyım diye sor al sana :oklava: :mymeka: umarım cevap yeterli olmuştur

sen bir tabak pilavın yanına bi dilim beyaz ekmek bide şekerli çay koy bak bak bak bide abartmışmıyım diye sor al sana :oklava: :mymeka: umarım cevap yeterli olmuştur

ya çok haklısın

ama yemekhane yemeği

hiç bişi yemesem sonra abur cubar saldırıyorum

bir tabak pilavdan kastım 4-5 kaşık

toplam 4-5 küçük parça patates ve 2-3 minik parça et yedim

çayada şekeri kattıktan sonra aklıma geldi

yani pilav öyle çok değil:utangac:

canım çok iyi gidiyosunda :nazar: akşama kadar ara öğün yapmazsan akşam kendini tutman çok zor olur bak moonserose0 arkadaşımız kuru meyveler götürüyomuş bu güzel bi fikir bence çalıştığın için öğle yediklerin seni akşama kadar ooooooof yani çok acıkırsınya ama çok iyi gidiyosun maşallah :nazar:a.s.iyi çalışmalar

biliyorum ancak meyve ve tatlıyla aram pek iyi değil.o yüzden kendime tüketebileceğim bir ara besin cidden bulamıyorum.
su ve kahve başka seçeneğim yok:delphin:

bu arada benim spor yapmaya pek vaktim kalmıyor kızlar akşam 7 de çıkıyorum eve git yemek yap çocukla ilgilen falan saat 10 oluyor.sadece evle iş yerim arasında 15 dk.yürüyorum o kadar .
ne yapabilirim sizce? stepperım var öylece duryor bir köşede etkili olur mu 5-10 dk. çalışsam yatmadan öncemirmirmirmir

biliyorum ancak meyve ve tatlıyla aram pek iyi değil.o yüzden kendime tüketebileceğim bir ara besin cidden bulamıyorum.
su ve kahve başka seçeneğim yok:delphin:

bu arada benim spor yapmaya pek vaktim kalmıyor kızlar akşam 7 de çıkıyorum eve git yemek yap çocukla ilgilen falan saat 10 oluyor.sadece evle iş yerim arasında 15 dk.yürüyorum o kadar .
ne yapabilirim sizce? stepperım var öylece duryor bir köşede etkili olur mu 5-10 dk. çalışsam yatmadan öncemirmirmirmir

Allah bağışlasın canım çok şekermiş bebeğin :nazar:
haklısın canım hem iş hemde bebek Allah kolaylık versin azda olsa yürüyüş yapman güzel canım bak o zaman sen ara öğün bulana kadar değişik form bisküvilerden al çayla kahveyle iyi gider hem açlığını bastırır hemde içerken şeker kullanmazsın iyi çalışmalar kaydirigubbakcemile5

ya çok haklısın

ama yemekhane yemeği

hiç bişi yemesem sonra abur cubar saldırıyorum

bir tabak pilavdan kastım 4-5 kaşık

toplam 4-5 küçük parça patates ve 2-3 minik parça et yedim

çayada şekeri kattıktan sonra aklıma geldi

yani pilav öyle çok değil:utangac:

tamam canım dahada dikkat edeceğine eminim yürüyüş grubunada başvurmuşsun çok sevindim bende o gruptayım canım kolay gelsin a.s.a.s.

aybiscim ne diyosun faydalı olur illaki azda olsa hetgün yapmaya çalış ama önce ısınma esneme hareketleri yap sonra çık steppere 10 dk durmadan çalış yada in arar ver sonra bi daha çık..
topraksucum yedigim puding küçük kaseler olurya onda idi çok büyük degildi yani çikolatada minik kare..

58 kilo olmuşum bence az yani pazartesinden beri gırtlağı tutuyorum 1 kilo verebilmişim:(

yahu ben 10 günden fazladır hiç kilo veremedim ama yinede mutluyum sen niye 1 kg dan memnun değilsin şekerim? hem 1 kg dan fazla verirsen o zaman endişelen bence çübkü sağlıklı değil yasakkelime

selam kızlar. ben de bu gruba dahilim. 1,5 yıl önce evlendim ve yaklaşık 10 kilo aldım daha bebek de yok üstelik. geçen seneki kıyafetlerimi giyemiyorum. daha tam olarak diete başlamadım. aslında yediklerime dikkat ediyorum ama çok hareketsizim ben. kesinlikle spor yapmalıyım. hamile kalmadan fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum.

arkadaşlar bu gün yediklerim
sabah 1 poğaça 1 büyük fincan çay (2 şekerli:1no2:)
ara 3 adet kuru kayısı bir bardak yeşil çay
öğle yarım dürüm 1 bardak ayran
ara 1 portakal yicemm
sirkeli su içiyorum birde sabah akşam ya bende tık yok hala reglim ondan mı kiCADIARZU acaip sancım var zatennsenağlama

arkadaşlar bu gün yediklerim
sabah 1 poğaça 1 büyük fincan çay (2 şekerli:1no2:)
ara 3 adet kuru kayısı bir bardak yeşil çay
öğle yarım dürüm 1 bardak ayran
ara 1 portakal yicemm
sirkeli su içiyorum birde sabah akşam ya bende tık yok hala reglim ondan mı kiCADIARZU acaip sancım var zatennsenağlama

poğaçala durummuu :1shok: kalorileri almışın onların yerine sabah kepek ekmeği durumun yerinede sebzeleri bişiler tuketsen ii olur bacımm yoksa sana bunlar gelirr :mymeka: :oklava: :tomato:

evvvvvvett arkadaşlar herkes çok ii gidiooo hihoyyyt sizlere kocaman bi aferinnnn a.s.
benm kahvaltım sizin önerilerinizi göz önunde bulundurarak :
1 dilim peksimet ekmek
2 (kibrit kutusu kadar ama boyları)lifli diyet biskuvi (zeytinli)
3 adet eti form biskuvı
1 adet domates
biras peynir (tel peynir ama yağsız az tuzlu)
4 5 bardakta çay (ama yarımşar şekerler),
ve tuvalete çıkım die 1 adet kayısı :1rolleyes: bu kadar
vee şimdi biras danstan sonra bi yeşil elma ve yeşil çay içiçemm

yorum yapın bakimm iimi kotumu olumusun bana bunumu verceniz a.s. yoksa bunlarımı :oklava: :tomato: :mymeka:

evvvvvvett arkadaşlar herkes çok ii gidiooo hihoyyyt sizlere kocaman bi aferinnnn a.s.
1 dilim peksimet ekmek
3 adet eti form biskuvı
1 adet domates

yorum yapın bakimm iimi kotumu olumusun bana bunumu verceniz a.s. yoksa bunlarımı :oklava: :tomato: :mymeka:

Bence süper;:sm_cool:

Yalnız bir dip not:1 adet küp şeker=1 dilim ekmek
şekeri hiç tüketmemiz gerekiyor kızlar:uhm:

1 dilim peksimet ekmek
3 adet eti form biskuvı
1 adet domates

şekerim bunların hepsi sadece kahvaltıysa :oklava: hakettin,bisküviyi çok tüketmişsin bence,yahu kafamı karıştırdın şimdi ne yazacağımıda şaşırdım kafamçokkarıştı

Back
X