60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar nabersiniz nasıl gidiyor? Buralara pek uğramaz oldum çünkü geçen haftalarda çok kararlı istekli ve hevesliyken yine başaramadım. Şu pis boğazımı tutamıyorum. Strese bağlı yeme alışkanlığı benimkisi. Alttaki göstergem sağa bir direm kaymadı. Sola kaydığını görmemek için tartılmıyorum :a015:

dengede duruyorum şekerim hatta üstünde kıvrıla kıvrıla dans bile edebiliyorum:dance:
sende dengeni sağlarsın bence .beli ve yan kasları çok iyi çalıştırıyor ama alırsanız ısınmadan üztüne çıkmayın kızlar,ben spordan sonra sağa 100 sola 100 kere dönüyorum zaten enerjim ancak bu kadarına yetiyor.

canım ben onu yıllar önce kullandım koşu bandım vardı ve ona takılmış birsürü aleti vardı twister de onlardan biriydi ama ben sağa sola dönerken aleti tutuyordum düşme teklikesi yokdu yani ama o sitedekileri görünce sormak istedim cevap için teşekkürler :1hug: a.s.

kıslar hepinize iyi hafta sonları ve herkesin sevgililer gününü kutluyorum kızlar diyet nasıl gidiyo benim bugun yediklerim şunlar bir tabak patates yemegi bir dilim ekmek bi kupada şekersiz çay içtim hepsi bu inş devam edicem aslında benim için zor oluyo eşim evde hiçde bogazı durmuyo sürekli bişiler yemek istiyo ona hazırlayınca zorlada bana yediyo yok bogazından geçmiyomuş yok tek yemesi sarmıyomuş ee bende oturunca yemeden duramıyorum işim zor yani

kizlar ben bu hafta tikandim kaldim...ac gezdim diyebilirim ama 300 gramdan bir gram fazla gitmedi..oda bi su ic geri gelir yani:(((ama ögrendimm..aldigim ilaclar zaten kilo yapiyormus:((((2 kilodan baska gitmiyo,birde yesem demekki nasil olucam:((

Kızlar nabersiniz nasıl gidiyor? Buralara pek uğramaz oldum çünkü geçen haftalarda çok kararlı istekli ve hevesliyken yine başaramadım. Şu pis boğazımı tutamıyorum. Strese bağlı yeme alışkanlığı benimkisi. Alttaki göstergem sağa bir direm kaymadı. Sola kaydığını görmemek için tartılmıyorum :a015:

ama artıkın buna bi dur demenin zamanı gelmiş
üzülme canım bu dertten muzdarip tek sen deilsin bende iki hafta önce aynen senin durumundaydım bahaneler uydurdum hep yediklerime sebep ama ben yemezsem kimse zorla boğazıma sokmuyorki yani tek sebep bendim senin gibi basküle çıkamıyordum sonuçtan korktuğum için o yüzden çizelgemide kaldırdım ama şu anda iyi durumdayım bi kilo daha gitsinde çizelgemi öyle yapacam
canım demekki yeteri kadar istemiyoruz fazlalıklardan kurtulmayı eğer biz istersek oluuuur :1hug: a.s.

kıslar hepinize iyi hafta sonları ve herkesin sevgililer gününü kutluyorum kızlar diyet nasıl gidiyo benim bugun yediklerim şunlar bir tabak patates yemegi bir dilim ekmek bi kupada şekersiz çay içtim hepsi bu inş devam edicem aslında benim için zor oluyo eşim evde hiçde bogazı durmuyo sürekli bişiler yemek istiyo ona hazırlayınca zorlada bana yediyo yok bogazından geçmiyomuş yok tek yemesi sarmıyomuş ee bende oturunca yemeden duramıyorum işim zor yani

canım bak bende eşimle aynı durumdaydım ama çok şükür bu durumu önleyebildim
nasılmı önce eşimle bikaç defa fazla ileri gitmeden ısrar etmemesi için sesimi biraz yükselterek anlatmaya çalıştım ufak ufak yine kaçırıyordu bunada çözüm olarak ceza kestim çeyrek altına adam baktı zarara giriyor şimdi tamamen vazgeçti artıkın hiiiiiiç ısrar etmiyor hatta teklif bile etmiyor yani ben istersem yiyorum şu andaki fazlalıklarımdan sadece pisboğazım sorumludur buda bana :tomato: :mymeka:

Az önce ısmarladım ben de Twister'ı.
Umarım etkili olur ben bu belime takmış durumdayım çünkü...

hayırlı olsun şekerim,benim işime yaradı inşallah seninde işini görür.
anlıyorum topraksucuğum rica ederim, başta bende ellerimi duvara dayayarak yaptım ama dengeyi sağlamam kolay olunca artık biryere tutunmadan kıvırıyorum:dance::dance:

abur cubur ve tatlıyı cok seviyorum.tek avantajım oglum hala emiyor.kilo takviminden nasıl yapılıyor arkadslar yardımcı olurmusunuz

abur cubur ve tatlıyı cok seviyorum.tek avantajım oglum hala emiyor.kilo takviminden nasıl yapılıyor arkadslar yardımcı olurmusunuz

hoşgeldin devacığım, bebekli bir kadın neler yapabilir bilemiyorum ama ben zayıflamak adına düzenli diyet ve spor yapıyorum.abur cubur,çerez çikolata tüketmiyorum ama tatlı istediğinde canım hafta da bir sütlü tatlı yiyorum yetiyor ...

hepinize iyi haftasonları,bol kalori kaybetmek ve kilo almamak dilerim kızlar.parartesi görüşmek dileğiyle...

canımcım afiyet olsun diyeyim
bugün ve yarın dikkat edersin yediklerine, bol bol hareket edersin
dün yediklerini telafi edersin sıkma canını kaydirigubbakcemile2

Sevgililer günümüz kutlu olsunnnn :asigim:
857706z9wghu074g.gif

ayy çok saol cnm yaa motive ettin hihoyyyt evet bugun daha temkinliyim kaydirigubbakcemile5 bu arada resim harikaa çok şık teşekku ederimm :asigim: :1rolleyes:

bugun yediklerimm ;
3 adet eti form biskuvi
2 kaşık kısırr
1 adet kremalı biskuvi light
3 4 bardak çay şekersizz

a.s. hadi kızlar verelim şu lanetolası kilolarıı (vaav nasıl yabancılar gibi konuştumm) :roflol:

slm ark lar bende geldim aranıza bende kiloluyum ve bebek istiyorum vermem lazım napçam bilmiyorum 1 60 boy 69 kiloyum göbeğim benden önce gidiyor evlendikten sonra aldım bu kiloları 52 kiloyla evlendim 4 sene oldu evleneli evdeyim çalışmıyorum ( yarışmacı ark başarılar dilerim ) gibi oldu bu açıklama hoşçakalın...

slm ark lar bende geldim aranıza bende kiloluyum ve bebek istiyorum vermem lazım napçam bilmiyorum 1 60 boy 69 kiloyum göbeğim benden önce gidiyor evlendikten sonra aldım bu kiloları 52 kiloyla evlendim 4 sene oldu evleneli evdeyim çalışmıyorum ( yarışmacı ark başarılar dilerim ) gibi oldu bu açıklama hoşçakalın...

slm cnm aramıza hg a.s. ama sakın bu kiloların ustune hamile kalmaa :1no2: 90 kilola doğum yaparsın yoksa buda hem hamileliğinde hemde doğumdan sonra sana dezavantaj olur cnm .. oyuzden bizimle birlikte burda motive olarak rejim yapabilrsin ve eminimki sende başaracaksınn hihoyyyt ve hepimiz bigun şu kupları kaldıracağızz :hooray: :hooray: :hooray:

iyi akşamlar canım arkadaşlarımmm...benden notlar ;her sabah erken uyanıp sabah sporumu yapıyorum(bu arada kendimi o kadar kaptırıyorum ki sporu bırakmak istemiyorum ama malum işe gitmek lazım...),günde 2 litre su içmeye devam ediyorum,2 fincan yeşil çay ve bitki çaylarımı içiyorum öğle va akşam yemeklerini ekmeksiz yiyorum bazı akşamlar spor yapamadan yatma vaktim gelsede yapmaya çalışıyorum...bir haftam böyle geçti...kaydirigubbakcemile3

bugun yediklerimm ;
3 adet eti form biskuvi
2 kaşık kısırr
1 adet kremalı biskuvi light
3 4 bardak çay şekersizz

a.s. hadi kızlar verelim şu lanetolası kilolarıı (vaav nasıl yabancılar gibi konuştumm) :roflol:

bugün süpersin canım kaydirigubbakcemile5

şimdi bi kısır olsaydıda yeseydik şöyle bol yeşillikli acılı ve nar ekşili canım istedi :bbo:

Back
X