60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar canım arkadaşlarımmm...benden notlar ;her sabah erken uyanıp sabah sporumu yapıyorum(bu arada kendimi o kadar kaptırıyorum ki sporu bırakmak istemiyorum ama malum işe gitmek lazım...),günde 2 litre su içmeye devam ediyorum,2 fincan yeşil çay ve bitki çaylarımı içiyorum öğle va akşam yemeklerini ekmeksiz yiyorum bazı akşamlar spor yapamadan yatma vaktim gelsede yapmaya çalışıyorum...bir haftam böyle geçti...kaydirigubbakcemile3

ne güzel tebrik ederim spor yapman çok güzel :1hug: a.s.

iyi akşamlar canım arkadaşlarımmm...benden notlar ;her sabah erken uyanıp sabah sporumu yapıyorum(bu arada kendimi o kadar kaptırıyorum ki sporu bırakmak istemiyorum ama malum işe gitmek lazım...),günde 2 litre su içmeye devam ediyorum,2 fincan yeşil çay ve bitki çaylarımı içiyorum öğle va akşam yemeklerini ekmeksiz yiyorum bazı akşamlar spor yapamadan yatma vaktim gelsede yapmaya çalışıyorum...bir haftam böyle geçti...kaydirigubbakcemile3

kilo verebildinmi ben evdeyim çalışmıyorum ama tembelim işte irademde yok spor yapamıyorum yapıyorum evde cd lerim var onlarla birlikte yapıyorum ama sonra işlerim çıkıyor bırakmak zorunda kalıyorum dr.da hamile kalmadan önce diyet yapma diyor ne yapçağımı şaşırdım :çok üzgünüm:

slm cnm aramıza hg a.s. ama sakın bu kiloların ustune hamile kalmaa :1no2: 90 kilola doğum yaparsın yoksa buda hem hamileliğinde hemde doğumdan sonra sana dezavantaj olur cnm .. oyuzden bizimle birlikte burda motive olarak rejim yapabilrsin ve eminimki sende başaracaksınn hihoyyyt ve hepimiz bigun şu kupları kaldıracağızz :hooray: :hooray: :hooray:

teşekkür ederim ark.ama dr .da hamilelikten önce diyet yapma diyor ne yapıcağımı şaşırdım resmin deki kız çok seksi duruyor sende öyle bir vücut varmı :uhm: olsa burada ne işim var desene

bugün yediklerim:cokacimcoook

büyük bardak soğan suyu
bir paket eti form,az şekerli çay
meyve: 1elma,2 portakal
akşam 4 tane lahmacun (bizim burda küçük yapılıyor ), yanında bol yeşillik
az şekerli çay
yatmadan öncede tekrar soğan suyu

iyi akşamlar a.s.a.s.

ne güzel tebrik ederim spor yapman çok güzel :1hug: a.s.

çok teşekkür ediyorum canım...aslında şu anda değilde 3-5 ay sonra ya da 1 yıl sonra hala bırakmadıysam kendi çapımda spora devam ediyorsam o zaman tebrikleri kabul etmem daha doğru olur herhalde çünkü daha başlayalı 1 ay bile olmadı...ama zayıflasamda 50 kiloya düşsemde bunu hep yapmak istiyorum çünkü masa başında çalışıyorum ve maalesef yürüyüş bile yapamıyorum...:çok üzgünüm:

büyük bardak soğan suyu
az şekerli çay

iyi akşamlar a.s.a.s.

arkadaşım soğan suyunu nasıl içiyorsun iğrençtir kokusu ve tadı neye iyi geliyormuş soğan suyu yağlarımı eritiyor hayırlı akşamlar :teytey:

kilo verebildinmi ben evdeyim çalışmıyorum ama tembelim işte irademde yok spor yapamıyorum yapıyorum evde cd lerim var onlarla birlikte yapıyorum ama sonra işlerim çıkıyor bırakmak zorunda kalıyorum dr.da hamile kalmadan önce diyet yapma diyor ne yapçağımı şaşırdım :çok üzgünüm:

canım aslında seni anlıyabiliyorum...çünkü benimde çalışmadığım evde kaldığım zamanlar oldu...aslında evde olduğun zaman hem boş vaktin çok oluyor hemde olmuyor çünkü daha özgür olduğun için hep yapılacak birşeyler oluyor ya komşu muhabbeti ya takıldığın bir tv programı,ev işleri,misafirler vb.motivasyon eksikliği son safhada olduğu için hep planlar yapılır ama hiç başlanmaz...şimdi benim aslında hiç zamanım yok ama aklım başıma yeni geldi...uykumdan ,izlediğim dizilerden feragat ederek zaman buluyorum...neyse uzatmayayım spora başlayalı çok olmadığı için fazla kilo vermedim ama kilo vermeye başladım...aslında kilo vermeyi de o kadar kafama takmıyorum ben yaşam biçimimi değiştirdikten sonra kilo vermek kaçınılmaz olacak zaten yeterki bu bendeki neyse(pek böyle idealist değilimdir de hatta hiç)o duygumu yitirmeyeyim...sana ve herkese de biran önce spora başlamayı şiddetle tavsiye ediyorum...

arkadaşım soğan suyunu nasıl içiyorsun iğrençtir kokusu ve tadı neye iyi geliyormuş soğan suyu yağlarımı eritiyor hayırlı akşamlar :teytey:

evet yağ yakımında faydalıymış
sindirime,iltihap sökmeye,yumurtalıkları çalıştırmaya, ödem atmaya yardımcıymış
zaten soğanı çok severim faydalarınıda okuyunca suyunuda içmeye başladım suyu tatsız bişe ama içilemiyecek gibide deil canım

iyi akşamlar a.s.

toprak su daha öncece sormuştum ama bir kaç gün oldu sen içmeye başlıyalı.herhangi bir yan etki yaptımı.benim tansiyonum çok düşük o yüzden korkuyorum.başkalarından duymuştum düşürdüğünü.emin olmak istiyorum gerçi her bünyeye göre değişir ama.

toprak su daha öncece sormuştum ama bir kaç gün oldu sen içmeye başlıyalı.herhangi bir yan etki yaptımı.benim tansiyonum çok düşük o yüzden korkuyorum.başkalarından duymuştum düşürdüğünü.emin olmak istiyorum gerçi her bünyeye göre değişir ama.

canım çok özür dilerim görmemişim herhalde Şeniz
bende normalde hep tansiyon düşüklüğü çekerim ama soğan suyu hiç etkilemedi beni bi değişiklik yok henüz bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir istersen bi dene denemeden bilemezsin
ödem söktüğü için vücudunda ödem olanlar için olabilir fazla suyu attığı için tansiyon düşürebilir
benimki zaten düşük bide bu düşürseydi hastanelik olurdum herhalde bende durum bu canım
iyi akşamlar :1hug:a.s.

ben 66 kiloyum ama nası vercem b,ilmem...=(

aşk olsun dert ettiğin şeye bak burda hep birlikte el ele vererek vericez kiloları hayatımm kaydirigubbakcemile5 diğerleri nasıl yaptıysa bizde yapabiliriz :1hug: ilk başta yemekelerden ayrılmak zor gelıo ama zamanla alışıo insann hadi gayret hayatımm a.s.

bugün süpersin canım kaydirigubbakcemile5

şimdi bi kısır olsaydıda yeseydik şöyle bol yeşillikli acılı ve nar ekşili canım istedi :bbo:

teşekkur ederim hayatım beğenmene sevindimm a.s.

aferin sana tatlım ödulu hakettin a.s.

teşekkür ederim ark.ama dr .da hamilelikten önce diyet yapma diyor ne yapıcağımı şaşırdım resmin deki kız çok seksi duruyor sende öyle bir vücut varmı :uhm: olsa burada ne işim var desene

hadi ya dr un neden öle bişey dedi acaba vardır bi bildiği istersen sen yine bi dr.unla konuş gerekirse diyetisyen gözetinde bi zayıflama yada hamilelik geçirirsinn.. ayy keşke olsa şekerimm :1hug:

büyük bardak soğan suyu
az şekerli çay

iyi akşamlar a.s.a.s.

ilk önce aferin cnm hediyeni vereyimm a.s. ama lahmacunları fazla kaçırmısın :oklava: bide bizim burda kuçuk yapılıo demişin 5 tane bu kuçuk olsa nolurr :mymeka: ama yinede çok ii gidiosun tatlım bende aralarda kaçamaklar yaptımm :1rolleyes:

bu arada bu akşam ki menum :
3 4 çatal yağda yumurtaa
1 tabak yoğurtlu ıspanak
2 3 tanede az tatlı kabak tatlısı dilimi (kuçuktu ama lokum kadardı)
2 bardakta şekersiz çay (şekeri hayatımdan çıkardım )

şimdide buyuk fincanımla yeşil çay içiom şekersiz yinee .. hepinize sevgiler saygılar ve kolay diyetler diliorumm :kahve:

teşekkür ederim tatlıma.s. son olarakta nasıl yaptığını anlat rahat bırakayım seni.öpüyorum.:utangac:

küçük bi tencerede standart bardakla üç bardak su koy kaynat büyükçe bi soğanı soy dörde böl ve kaynayan suya koy kapağı kapat ocağı kıs arada kontrol ederek yaklaşık 15 dk kaynat ve ocağı kapat kapağı kapalı şekilde soğumaya bırak ılıyınca iç koca bi bardak
ben sabah kahvaltıdan 15-20 dk önce içiyorum acaip iştah kapatıyor bide gece yatmadan önce içiyorum
şu anda hazır birazdan içecem :içelim:

rahat bırakmak ne demek tatlım ben burdayım yardımım olursa mutlu olurum kolay gelsin tatlım iyi geceler Şeniz a.s.

ayçacığım gün boyu açtım :utangac: listeme bakarsan görürsün canım akşam lahmacun yiyecem diye 5 deil canım 4 taneydi bizim burda gerçekten küçük yapılıyor doymak için yeşilliklere saldırdım yani
ama yinede bunu telafi için mücadele verecem hihoyyyt

ayçacığım gün boyu açtım :utangac: listeme bakarsan görürsün canım akşam lahmacun yiyecem diye 5 deil canım 4 taneydi bizim burda gerçekten küçük yapılıyor doymak için yeşilliklere saldırdım yani
ama yinede bunu telafi için mücadele verecem hihoyyyt

canım benm sen zaten çok ii gidiosun yaa aferin. ama bu kadar yediğinde kızayımki bidaha daha fazla yeme a.s bide şu soğan suyunun gerçekten faydasını göruomusun yaa bende denicem ama cesarte edemıom yaa bari faydasını göruosan gözumu karatçamm :lepi:

canım benm sen zaten çok ii gidiosun yaa aferin. ama bu kadar yediğinde kızayımki bidaha daha fazla yeme a.s bide şu soğan suyunun gerçekten faydasını göruomusun yaa bende denicem ama cesarte edemıom yaa bari faydasını göruosan gözumu karatçamm :lepi:

canım daha 3-4 gün oldu başlayalı henüz bi faydasını görmedim içmeye devam edecem her ne kadar evin içi koksada :roflol::roflol: bakalım ne olacak

tamam bidaha bu kadar yemem :utangac:

canım daha 3-4 gün oldu başlayalı henüz bi faydasını görmedim içmeye devam edecem her ne kadar evin içi koksada :roflol::roflol: bakalım ne olacak

tamam bidaha bu kadar yemem :utangac:

yaa bide şey dediler böyle insanın tenide soğan soğan kokuo dedilerrr CADIARZU sen böle bişe farkettinmi bide şeyy içerkende kokuodur o öff leş gibii kaydirigubbakcemile3

canım aslında seni anlıyabiliyorum...çünkü benimde çalışmadığım evde kaldığım zamanlar oldu...aslında evde olduğun zaman hem boş vaktin çok oluyor hemde olmuyor çünkü daha özgür olduğun için hep yapılacak birşeyler oluyor ya komşu muhabbeti ya takıldığın bir tv programı,ev işleri,misafirler vb.motivasyon eksikliği son safhada olduğu için hep planlar yapılır ama hiç başlanmaz...şimdi benim aslında hiç zamanım yok ama aklım başıma yeni geldi...uykumdan ,izlediğim dizilerden feragat ederek zaman buluyorum...neyse uzatmayayım spora başlayalı çok olmadığı için fazla kilo vermedim ama kilo vermeye başladım...aslında kilo vermeyi de o kadar kafama takmıyorum ben yaşam biçimimi değiştirdikten sonra kilo vermek kaçınılmaz olacak zaten yeterki bu bendeki neyse(pek böyle idealist değilimdir de hatta hiç)o duygumu yitirmeyeyim...sana ve herkese de biran önce spora başlamayı şiddetle tavsiye ediyorum...

inş canım ya keşke hamile olmak istiyorum dr.diyet vermedi sen yapma dedi erteledim zaten ben ama günde 15dk falan evde kendi başıma müzikle tepiniyorum ne kadar erkili olur bilmem bide yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum tatlı çok yediğimden kilo alıyorum ben daha çok malesefcokacimcoook spor şart evt katılıyorum ona hoşçakal :teytey:

evet yağ yakımında faydalıymış
sindirime,iltihap sökmeye,yumurtalıkları çalıştırmaya, ödem atmaya yardımcıymış
zaten soğanı çok severim faydalarınıda okuyunca suyunuda içmeye başladım suyu tatsız bişe ama içilemiyecek gibide deil canım

iyi akşamlar a.s.

peki bişey daha soğanın suyunu nasıl sıkıyosun peki hangi aletle peki kokusu nasıl aiçtikten sonra kokmuyormuusn ağzın falan

Back
X