Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar canım arkadaşlarımmm...benden notlar ;her sabah erken uyanıp sabah sporumu yapıyorum(bu arada kendimi o kadar kaptırıyorum ki sporu bırakmak istemiyorum ama malum işe gitmek lazım...),günde 2 litre su içmeye devam ediyorum,2 fincan yeşil çay ve bitki çaylarımı içiyorum öğle va akşam yemeklerini ekmeksiz yiyorum bazı akşamlar spor yapamadan yatma vaktim gelsede yapmaya çalışıyorum...bir haftam böyle geçti...kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar canım arkadaşlarımmm...benden notlar ;her sabah erken uyanıp sabah sporumu yapıyorum(bu arada kendimi o kadar kaptırıyorum ki sporu bırakmak istemiyorum ama malum işe gitmek lazım...),günde 2 litre su içmeye devam ediyorum,2 fincan yeşil çay ve bitki çaylarımı içiyorum öğle va akşam yemeklerini ekmeksiz yiyorum bazı akşamlar spor yapamadan yatma vaktim gelsede yapmaya çalışıyorum...bir haftam böyle geçti...kaydirigubbakcemile3
slm cnm aramıza hg a.s. ama sakın bu kiloların ustune hamile kalmaa :1no2: 90 kilola doğum yaparsın yoksa buda hem hamileliğinde hemde doğumdan sonra sana dezavantaj olur cnm .. oyuzden bizimle birlikte burda motive olarak rejim yapabilrsin ve eminimki sende başaracaksınn hihoyyyt ve hepimiz bigun şu kupları kaldıracağızz :hooray: :hooray: :hooray:
ne güzel tebrik ederim spor yapman çok güzel :1hug: a.s.
bugün yediklerim:cokacimcoook
büyük bardak soğan suyu
bir paket eti form,az şekerli çay
meyve: 1elma,2 portakal
akşam 4 tane lahmacun (bizim burda küçük yapılıyor ), yanında bol yeşillik
az şekerli çay
yatmadan öncede tekrar soğan suyu
iyi akşamlar a.s.a.s.
kilo verebildinmi ben evdeyim çalışmıyorum ama tembelim işte irademde yok spor yapamıyorum yapıyorum evde cd lerim var onlarla birlikte yapıyorum ama sonra işlerim çıkıyor bırakmak zorunda kalıyorum dr.da hamile kalmadan önce diyet yapma diyor ne yapçağımı şaşırdım :çok üzgünüm:
arkadaşım soğan suyunu nasıl içiyorsun iğrençtir kokusu ve tadı neye iyi geliyormuş soğan suyu yağlarımı eritiyor hayırlı akşamlar :teytey:
toprak su daha öncece sormuştum ama bir kaç gün oldu sen içmeye başlıyalı.herhangi bir yan etki yaptımı.benim tansiyonum çok düşük o yüzden korkuyorum.başkalarından duymuştum düşürdüğünü.emin olmak istiyorum gerçi her bünyeye göre değişir ama.
ben 66 kiloyum ama nası vercem b,ilmem...=(
bugün süpersin canım kaydirigubbakcemile5
şimdi bi kısır olsaydıda yeseydik şöyle bol yeşillikli acılı ve nar ekşili canım istedi :bbo:
teşekkür ederim ark.ama dr .da hamilelikten önce diyet yapma diyor ne yapıcağımı şaşırdım resmin deki kız çok seksi duruyor sende öyle bir vücut varmı :uhm: olsa burada ne işim var desene
bugün yediklerim:cokacimcoook
büyük bardak soğan suyu
bir paket eti form,az şekerli çay
meyve: 1elma,2 portakal
akşam 4 tane lahmacun (bizim burda küçük yapılıyor ), yanında bol yeşillik
az şekerli çay
yatmadan öncede tekrar soğan suyu
iyi akşamlar a.s.a.s.
teşekkür ederim tatlıma.s. son olarakta nasıl yaptığını anlat rahat bırakayım seni.öpüyorum.![]()
ayçacığım gün boyu açtımlisteme bakarsan görürsün canım akşam lahmacun yiyecem diye 5 deil canım 4 taneydi bizim burda gerçekten küçük yapılıyor doymak için yeşilliklere saldırdım yani
ama yinede bunu telafi için mücadele verecem hihoyyyt
canım benm sen zaten çok ii gidiosun yaa aferin. ama bu kadar yediğinde kızayımki bidaha daha fazla yeme a.s bide şu soğan suyunun gerçekten faydasını göruomusun yaa bende denicem ama cesarte edemıom yaa bari faydasını göruosan gözumu karatçamm :lepi:
canım daha 3-4 gün oldu başlayalı henüz bi faydasını görmedim içmeye devam edecem her ne kadar evin içi koksada :roflol::roflol: bakalım ne olacak
tamam bidaha bu kadar yemem![]()
canım aslında seni anlıyabiliyorum...çünkü benimde çalışmadığım evde kaldığım zamanlar oldu...aslında evde olduğun zaman hem boş vaktin çok oluyor hemde olmuyor çünkü daha özgür olduğun için hep yapılacak birşeyler oluyor ya komşu muhabbeti ya takıldığın bir tv programı,ev işleri,misafirler vb.motivasyon eksikliği son safhada olduğu için hep planlar yapılır ama hiç başlanmaz...şimdi benim aslında hiç zamanım yok ama aklım başıma yeni geldi...uykumdan ,izlediğim dizilerden feragat ederek zaman buluyorum...neyse uzatmayayım spora başlayalı çok olmadığı için fazla kilo vermedim ama kilo vermeye başladım...aslında kilo vermeyi de o kadar kafama takmıyorum ben yaşam biçimimi değiştirdikten sonra kilo vermek kaçınılmaz olacak zaten yeterki bu bendeki neyse(pek böyle idealist değilimdir de hatta hiç)o duygumu yitirmeyeyim...sana ve herkese de biran önce spora başlamayı şiddetle tavsiye ediyorum...
evet yağ yakımında faydalıymış
sindirime,iltihap sökmeye,yumurtalıkları çalıştırmaya, ödem atmaya yardımcıymış
zaten soğanı çok severim faydalarınıda okuyunca suyunuda içmeye başladım suyu tatsız bişe ama içilemiyecek gibide deil canım
iyi akşamlar a.s.