Canım üzme kendini olan olmuşş.. Yarın yine normal diyet beslenmene geri dönersin.. Kendini mutlu ettin olarak düşün ve mutlu ol.. Yarın dediim gibi normal diyete geri dönersin canımcıım..:teselli:
Bende Alman dili edebiyatı okudum ankarada. Hacettepede.. Sen nerde okuyorsun?? Aynen senin gibi aynı zamanda açık öğretimde okudum.. Ama ben halkla ilişkiler okudum..Ha bütün bu okuduklarım bi işime yaradımı?? Yönetici asistanı satış operasyon tarzı bişiiler yapıorum.. Almancamı da arada kullanıyorum..:sm_confused: Ama yani tabi şans daha iyi işler de var tabii. Allah herkesin gönlüne göre bi iş versin işallah..:Saruboceq:
cnm bnde hacettepede okuyorum ne tesadüf dimi bu yıl başladım ama bitti sayılır haftaya son vize war bitio sonra çok mu zor ya herkes bölüm için çok zor diyor senin zamanında yan dal warmıydı aldın mı yan dal ben ispanyolca falan düşünüyorum ama çift anadal açarlarsa ingilizce olcak kesin bide canımcım mit te falan işe giremezmiydin gerçi torpil şart ama nese,ben mit düşünüyorum kısmetse yada okulda kalmak istiyorum erasmus falan yaptın mı ay ne çok şey sordum
bu arada saol tavsiyelerin için bu arada tam bir saat süper fitness yaptım daha doğrusu niveanın cd sini yaptım sonrada duş haffi hissediyorum şuan kendimi oh be içimdeki sıkıntı geçti biraz
inş bölüme 57 kilo ile başlayacağım
sositososito:sm_cool::dance:alkisalkisalkis:lepi: