• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAM CANLARIMMMMM a.s.
yaaa ben hep size diyodumya kilo vermeniz durunca panik yok diye...
kızlarrr cumadan bu yana baskül 58 de takıldı kaldııııııııııııı:(:(((((((deli olucam yaaaaa:(:((((((bir haftadır bigram bile veremiyorummm:(:(:(oysa kaçamak falan da yaptığım yok!
bugün direkten döndüm,azkalsın diyeti miyeti bi kenara bırakacaktım..valla zor tutuyom kendimi:(:(
bide nasıl şiş hissediyorum kendimi;balon gibi...sanki 100 kiloyum:(

kilo çizelgene baktım harika umarım kilonu korursun senin de başarı hikayen yok mu okumak isterdim

canım almanca listeyi copy paste yapabılır mısın?

olmadı bölüşüp cevırelım.

Bende yardımcı olabilirim.. Nekadar kim çevirdi ne çevirdi bilemedim ama şimdi..:sm_confused:

Amerikaner, 1 St., 100g 4,5 amerikalı ,sanırım Amerikalı sandvic var ya o. İcinde Amerikan salatası olan.
Apfelkuchen, gedeckt, Mürbeteig, 1 St., 150g 7 elmalı gevrek menüsü
Apfelstrudel aus Blätterteig, 1 St., 150g 8,5
Apfelstrudel aus Strudelteig, 1 St., 150g 5
Baiser, 1 St., 25g 1,5 beze
Berliner Ballen/Pfannkuchen, 1 St., 60g 4
Bienenstich, 1 St., 25g 1,5 bal
biskuit-Obstboden ohne Belag, 1 St., 25g 1,5 bisküvi
Biskuitplätzchen, 2 St., 10g 0,5
Biskuitrolle, 1 St., 100g 5
Blätterteig-Plunderteilchen, 1 St., 70g 5,5
Buttergebäck, 1 St., 10g 1 tereyağın bir türü
Butterkekse, 3 St., 15g 1 tereyağın bir türü
Christstollen, 1 St., 100g 9 noel keki
Donut, 1 St., 50g 3 bildiğiniz donut
Doppelkeks mit Schokoladenfüllung, 1 St., 25g 2,5 duble kek ile cikolatalı pudding
Frankfurter Kranz, 1 St., 70g 6 franfurt sosisi.
Früchtebrot, 1 St., 70g 5 meyveli ekmek

Benim söliceklerimi latin şekerim sölemiş zati..kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,bizim topiğe ne zaman geliyorsunuz , sabırsızlıkla bekliyoruz sizleride , hep beraber 50-59 topiğinde olmamız dileklerimle

AMİİİİNNNN:...:Saruboceq:

lunapiena o egzersız programını nerden edınebılrım..kızlar delırcem ya netten bır egzersız programı edınemedım ya kafama gore yapıyorum evde....
authorcum evet aynı kılodayız ......olculerımı almadm henuz ıkı hafta olunca alıcam yanı onumuzdekı salı bakacam fark varmı dıye..

Bana özelden mailini gönder canım. Göndereyim sana programı..

SELAM CANLARIMMMMM a.s.
yaaa ben hep size diyodumya kilo vermeniz durunca panik yok diye...
kızlarrr cumadan bu yana baskül 58 de takıldı kaldııııııııııııı:(:(((((((deli olucam yaaaaa:(:((((((bir haftadır bigram bile veremiyorummm:(:(:(oysa kaçamak falan da yaptığım yok!
bugün direkten döndüm,azkalsın diyeti miyeti bi kenara bırakacaktım..valla zor tutuyom kendimi:(:(
bide nasıl şiş hissediyorum kendimi;balon gibi...sanki 100 kiloyum:(

Benekli aplam canım benim.. Bugün bende öyleyim hiç sorma... Bide deli gibi kaçamak yaptım...:utangac:
Çok üzgünüm..senağlama

sara ve fiume görev tamamlanmıştır kaydirigubbakcemile3
ben 1.sayfayı çeviriyorum. bazı şeyler türkiyede yok onları boş bırakırız artık
hadi bakalım gazamız mübarek ola

canımcım verdim benim arkadaşa boş zamanıda çok bu akşam hepsini çevirip göndercek bana yarın paylaşcam burda alkisalkisalkis

Diyet yapmayı zevkli hale getirmek sandığınız kadar zor değil.Bu diyette ne yiyeceğinize siz karar vereceksiniz.Ütelik yediklerinizi de puanlıyacaksınız.Tün dünyada başatıyla uygulana ve kolay kilo vermenin formülü olarak bilinen puan diyeti, fazla kilolarınıza veda etmenizi kolaylaştıracak.Dilediğiniz yiyecekleri listeden seçebilirsiniz.Ancak erkekseniz puanınız 55′i, kadınsanız 35′i geçmemeli.Örneğin;1 bardak süt(2puan),2ceviz(6puan), bir adette kuru kayası(2puan) yiyerek 10 puano harcamış oluyorsunuz.Unutmayın erkekseniz gün içinde yedikleriniz 55 puanı asla geçmeyecek!Puan diyetinde çay,kahve,soda ve su sınırsız olarak tüketilebilir.Ancak alkol almaktan şiddetle kaçmalısınız.Birde tatlıya el uzatmak yok,Yediğiniz et,balık ve tavuk gibi yiyeceklere de mayonez,sos yada ketçap koymayacaksınız.

Bunları Yapın!
*Sabah yataktan kalkar kalkmaz büyük bir bardak ılık su için.
*Güniçinde 2litre su için.
*Hergün 1saat yürüyüş yapın.
*Saat 21:00 dan sonra birşey yemeyin.
*Günde en az saatten çok uyumayın.
*Erken kalkmaya özen gösterinki metabolizmanız daha hızlı aktif çalışsın.

İşte Yiyeceklerin Puanları

domates çorbası = 1kase=5 puan
mercimek çorbası=1kase=10 puan
yayla çorbası=1kase=8 puan
sebze çorbası=1kase=4 puan
tarhana çorbası=1kase=5 puan
tavuksuyu çorba=1kase=2 puan
beyaz peynir=2 dilim=2 puan
dil peyniri=1dilim=1 puan
kaşar peyniri=1dilim=1 puan
yumurta=1adet= 1 puan
yoğurt=3kaşık=5puan
balık=1porsiyon ızgara=6 puan
haşlanmış et=1 puan
haşlanmış tavuk=1 puan
ekmeksiz köfte=4adet=2 puan
döner=1porisyon sossuz=2 puan
ızgara tavuk=1 puan
ton balığı=80gram=2 puan
süt=1bardak=2 puan
fasulye=4kaşık=8 puan
nahut=3kaşık=7 puan
bulgur=3kaşık=5 puan
ceviz=2adet=6 puan
fındık=1adet=4 puan
kuru kayısı=1adet=2 puan
kuru incir=1adet=3 puan
kuru erik=1adet=2puan
leblebi=1avuç=5 puan
badem=1avuç=6 puan
domates=1adet=6 puan
havuç=1adet=4 puan
kabak=1adet=4 puan
mantar=1avuç=7 puan
brokoli=1porsiyon=7 puan
patlıcan=1adet=4 puan
enginar=1adet=5 puan
kereviz=2kaşık=6 puan
ıspanak=3kaşık=5 puan
salatalık=1adet=1 puan
yeşilbiber=1adet=1 puan
marul=1ortaboy=5 puan
pırasa=3kaşık=4 puan
bamya=4kaşık=4 puan
lahana=2kaşık=2 puan
taze fasulye=3kaşık=4 puan
karnabahar=4kaşık=4 puan
maydanoz=1 puan
dereotu=1 puan
portakal=1adet=5 puan
greyfurt=1adet=4 puan
mandalina=1adet=6 puan
kivi=1adet=2puan
ayva=1adet=2 puan
nar=1adet=1 puan

Puanları yüksek olan yiyecekler

beyaz ekmek=3dilim=48 puan
siyah ekmek=2dilim=40 puan
makarna=4kaşık=40 puan
pirinç=5kaşık=40 puan
patates=1adet=23 puan
simit=1adet=25 puan
muz=1adet=18 puan
dolmalık biber=1adet=9 puan
elma=1adet=18 puan
armut=1adet=25 puan
pasta=1dilim=50 puan
börek=1dilim=45 puan
bal=2kaşık=12 puan
grisini=2adet=23 puan
pekmez=1kaşık=12 puan
reçel=1kaşık=16 puan
KIZLAR BU DA PUANLI DİYET

anacım bu nasıl bi puanlama sistemi yaww herkes sınırsız sebze derken bundaki sebzelerin puanına bak.yok annem yok ben bunu dikkate alırsam kafayı yerim ben offf bu ne yaa kötükedihüso

kızlar ben bıraz cevırdım ılk kısmı.. cok vaktım yok. call. a baslıycam. bence bu besınler cok kültürel noel kekini ,frankurt sosisini falan nerden bulalım. arada anlamını bılmedıklerım oldu onları bos gectım.. kızlar forumumuzda almayadan gelenler var. almancam benım orta sevıye falan.cok iyi deil benım yapamadıklarımı o arkadaslardan rıca edebılırsınız.. deıdm ya vaktım yok.. gerı kalanını yapcam ama bos vaktımde...

buldum güzelim almanyadan gelen hatta alman dili edebiyatı okuyanından kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar,bizim topiğe ne zaman geliyorsunuz , sabırsızlıkla bekliyoruz sizleride , hep beraber 50-59 topiğinde olmamız dileklerimle

gelirmiyizki kızlaaarrr yerimseniben CADIARZU
bide şu lahana yağını denesek ay zayıflama uğruna lahanakolik oldukkaydirigubbakcemile3

valla ne desen haklısın kaydirigubbakcemile3

Ya pasta yedim..senağlama
Ofiste bi arkadasın doomgünü vardı. Yemicektim güyya.. Ufak bi parça dayanamadım yedim.

Bu günkü menüme bakarmısınız ya. Ne fena..
Sabah: 1 tost
Ara: 1 simit sandöviç senağlama
Öğlen: Şef salata + Ayran
Ara: Pastasenağlamasenağlamasenağlama

akşam ya yoğurt yerim yada süt içerim artık.. 1 seans da callanetics yaparım.. Bugün böyle kötü oldu. Artık yarın yine normal düzenime giricem, napalım..
1 aydır tatlı yemiyordum. Bugün bünyeyi baaaayaaaaaa bi şaşırttım...

Ay ne mutlu sana..Bana da dün oğlumun öğretmeni dedi.Ne yaptın da bu kadar güzel kilo verdin diye.(Verdiğim sadece 3,5 kilo ama farkediliyor demek ki) Daha bir motive oldum vallahi..
canım sorma ben hala kendime çok şişko geliyorum ben 72den 66ya düştüm gerçi bu hafta daha tartılmadım inş. 65 olmuşumdur haftalardır 66da kaldım çünkü :( ama yine farkediliyo olmasına çok sevindim 44 bedenle 42 beden giiyordum 42 beden bile bol gelmeye başladı hala alışveriş yapmıyorum inş. 40bedene düşebilirim asıl hedefim tabiki 38 :1hug:
bende erkek arkadaşımla girdim iddiaya ama o bir gün dayandı benim nerdeyse bir ay olacak :))))) ve kötü olan tarafı ben kilo verdikçe o alıyor sanki :mymeka:

ya ben acılı domates çorbasını çok seviyorum sen beğenmemişsin. :(( insan daha bir motive oluyor çevresindekiler farkedince valla. :))

[

canım ne bilim ben domates çorbasını hiç beğenmedim yarım kupa içtim gerisini döktüm ezogelin denicem artık. onu döküncede mavi yeşil elmalı yedim iki tane ama napim yaa yolda gören müşeterilerimden biri sana yemek ısmarlıyım dedi yok tokum diye yalan söledim senağlama ya eminmisin tok olduğuna dedi burdakilere anlattım çok güldüler çok aç duruyorum diye aldım çorbayıda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bide bişi sorcam bu bisküviler gerçekten lightmı acep güvenemiyorum ben :1no2:

evlibarklıcım yok galiba bugün dersmi çalışıyosunn kısss:1hug:

Ofiste bi arkadasın doomgünü vardı. Yemicektim güyya.. Ufak bi parça dayanamadım yedim.

akşam ya yoğurt yerim yada süt içerim artık.. 1 seans da callanetics yaparım.. Bugün böyle kötü oldu. Artık yarın yine normal düzenime giricem, napalım..

arada olur sunun surasında kac kılo fazlan var ki..

canım ben almanyada yasamadıgım ıcın.. besinler konusunda kötüyüm.. bılmıyorum cogunu..bazılarını da bilesık kelımeyı parcalayıp cevırdım ama yanlıs olmus. latin sekeri duzeltmıs.taa ortaokul-lisede 6 sene gördum ıkıncı yabancı dil olarak. üni de secmedim anca orta seviye falan. benım kusuruma bakmasınlar . artık siz ilgileniverin.. öpüyorum seni..

canın sağolsun bitanecim bigüncük kaçamaktan bişey olmaz..
ama yarın kaçamak yaparsan ablandan sana :oklava:

lunapiena o egzersız programını nerden edınebılrım..kızlar delırcem ya netten bır egzersız programı edınemedım ya kafama gore yapıyorum evde....
authorcum evet aynı kılodayız ......olculerımı almadm henuz ıkı hafta olunca alıcam yanı onumuzdekı salı bakacam fark varmı dıye..

Bana da flyyy yollamıştı...

Çok kötü değil yaa..Bence pasta lafı direk beynimize kilo yapıyor.Az yemişsen bence hiççç sorun yok flyyycım..

Ben de 1,5 aydır dondurma dışında tatlı yemiyorum.Krom hapımda bitti kaç gündür ama onsuz da idare edebiliyorum artık,en azından eskisi gibi tatlı krizlerim yok..

Offf ben callenetics yapmaya kalktım,yerde kaldım.Malum belim izin vermedi.Ya isteyip de yapamamak daha fena birşey..

Son düzenleme:
Lahana yağını kullanan arkadaşlar.Nasıl kullanıyorsunuz,bazı yerde sürdükten sonra bol suyla yıkanacak,bazı yerlerdede yıkanmıyacak yazıyo,kullanan arkadaşlar acep nasıl kullanıyor?kafamçokkarıştı

Lahana yağını kullanan arkadaşlar.Nasıl kullanıyorsunuz,bazı yerde sürdükten sonra bol suyla yıkanacak,bazı yerlerdede yıkanmıyacak yazıyo,kullanan arkadaşlar acep nasıl kullanıyor?kafamçokkarıştı

şimdi eşime dedimki lahana yağı lacam o ne ya dedi zararlı olmasın zayıflıcam diye kendine zarar verme dedi

vermem dimi bişeycik olmaz heralde

walla hiç kullanmadım ama terlettiğine göre acayip koku yapıyodur bence mutlaka nerene sürersen sür yıkakaydirigubbakcemile3

Back
X