bazen kendimden ben bile sıkılıyorum.gittiğim yerde ben bile unutuyorum kendimi.başkaları üzülmesin incinmesin diye bişeye ses çıkarmam.alım satım işlerinde hep yeterki mutluluk olsun gerisi önemli değil diye düşünürüm.nice herşeyleri mükemmel olmuş ama borç içinde huzursuz yaşayanlar var.varsın bizimde birsürü eksiğimiz olsun huzur içinde mutlulukla yaşayalım.hiç dert değil.ailemdende böyle gördüm zaten.bazen yemek bulunurdu katık bulunmazdı.bazen tam tersi.ortaokulda sadece 1 pantolonumo lduğunu bilirim.hiçde dert etmezdim.yıkar yıkar giyerdim.ee bu durumda da yaşamadım mı yaşadım.ankaranın en güzel okllarını derecelerle bitirdim.mutluydum.demekki herşey para diilmiş biliyom onu.evliliğimde de önemli olan sadece mutluluk ve huzur olsun istiyorum.inş olur.bu devirde senin gibi söyleyen kız o kadar az ki..tüketim topumuyuz. gördüğümüz herseyı istiyoruz.. kitle iletişim araclarının zararları iliğimizekadar işliyor. eskıden kadınlar böyleydi.. belli bir standardım olacak,kocam sunu alacak,bunu alacakderdi..sımdı erkeklerde farklı deil kadınlardan..onlar da alısveris kölesi oldu.ben de sımdıden basladım gerılmeye.. daha bir sene var.. istemıyorum ben mutfak perdesinin rengiyle ugrasmak falan..aileler herkesten hevesli.. off offfff cok sıkıntılı işler bunlar..
keske kendımden bır tane daha olsa da bu işleri yapsa,merasimlere ,düğünlere katılsa benım yerıme... nefret edıyorum bu işlerden,adetlerden,geleneklerden.. bir de tüm törenler yetmıyormus gıbı bız de ıkı düğün olcak.. bir tane benım babam yapcak bızım memlekette.. bir tane onun babası onların orda.. sıkıntıya bak ya...memleketlerın ayrı olması da iyi bişi diil işte.. iki defa koca tarnatanlı gelinlik giycem işim yokmus gıbı -tatlicadiarzu-
..
senin şu iki düğün olayına bittim.delikafaduldenbana 10 tane düğün yapsalr 10unada katılırım.:teytey:bizimkiler aynı şehirde tek düğün olacak olursa.
ilgin için tşk ederim öncelıkle opuyorumnanaktan, haklısın mavibenekli ablam :1hug:
annesının ablasının gazına gelıyor sonra dalga gecıyor benımle(
eşim dalga gecerken benle ,kızıyordum ona tabı şakayla karısık hanı hiç öyle ciddi ciddi konusmadım.
hayırlısı olsun senın için fibula a.s. Allah tamamına erdırsın
paşa torunusun tabii kıymetını bılsın senın bu mukemmeliyetciligini sırf kendı için kullanmaz umarım canım.
benım basıma soyle bişey geldide umarım senın basına gelmez..
**** k.validemle konusuyoruz diyor bana işte fazla açılma zaten çalışmıyorsun , ayagını yorganına gore uzat vs. dedım anne zaten oyle yapıyorum illakı bi marka takıntım yok benım hoşuma giden şeyı alırım dedım.. (demez olaydım) nerde kalıtesız ucuz mal var bi yıkamada gidecek gıysıler yani alıp gelmısler ..
neyse aradan zaman gectı k.validem dıyor,biz marka gıyerız alınan kıyafet markalı değilse gıymeyız çöpe atarız.. benım çocukların marka takıntısı vardır ..evdekı hersey markalıdır ( yanı dıyorkı bize alacagınız seyler markasız olmasın) *****
valla ne yalan soyleyeyım eşimle severek nikahım olmasa ,ahh ben bılıyodum o kaynanaya yapcagımı kötükedihüso kötükedihüso
fiume ay bende bunu kendıme çok dedım ''bitane daha olsun benden '' yada cok bunaldıgım aman ''sihirli bi degnegim olsada kaybolsam ortalıktan '' dedim yani.
Allah tamamına erdırsın hayırlı olsun a.s.
benımde 2yerde dugunum olcak :1hug: eskısehır ve orduda bazen dıyorum kendıme acaba bu yorgunluga gelebılcem mı die![]()
![]()
kırmızı renklı yaptıgım yerde haklısın da fiume , bazen boyle yaptıgımızdada kıymet bılmedıklerınde insan daha kötü oluyor inanki.. umarım fibulanın kıymetını bilirler a.s.
boşver ya onları.kendine bak.herkesi kafana takarsan bunalıma girersin.ben girmiştim.bu devirde kimseyi düşünmeyeceksin.
inş kıymetimi bilirler.ama kendi kıymetini bilmeyen insanların kıymeti bilinmezmiş.geç öğrendim bunu.artık kendimi çook seviyorum.bitaneyim beenn.inş mustakbel kayınvaldemle araya mesafe koymaya çalışcam.kısmet.hayat ne gösterir.