merhaba canlarııııım:):)))))))))yazdıklarınızı okudum..ne güzel yaaa..yeniden enerji gelmiş topiğimize:)
SARACIM VE EVLİBARKLIM geçmiş olsun güzellerimbişey söyliycem ikinizede ama kızmayın nooolur...izlediğim kadarıyla ikinizde diyeti çok abartıp çok fazla stres yapıyosunuz..yapmayın be canlarım,kıyanmamki size..biraz daha relaks lütfeeeeen...:1no2:
bu arada ben bişeyi anladım;diyet modundan çıkınca çok abartıyorum yediklerimiallah aşkına insan bir oturuşta iki tabak nohutlu tavuklu pilav yermi yaaa :çok üzgünüm:mafoldumben ben yedim dün :tomato:
yarından itibaren yeniden diyete başlıyoruuuuuuum...
birde daha önce bahsetmiştim ya gevşeme başladı vücudumda diye..onun içinde prensesimin söylediği hareketlere başlıycam..bugün aktarıma uğradım yardımcı ne bulabilirim diye..bana lahana ve limon yağı önerdi-ki güvenirim aktarıma-aldım onada başlıycam bakalım,gelişmeleri paylaşırım canlarım..
öpüyorum hepicinizi...
Afiyet bal şeker olsun benekcim...O sarkmalar fazla olmamakla beraber sanki bende de var.Fakat ben şu yağ konusuna tırsıkım (ne demekse,öyle yazmak istedim).Havalar ısındı ya nasıl sürüp dururum yağlı yağlı.Neyse sen bizimle paylaş bakalım gelişmeleri,o zaman belki cesaret derim ben de,çünkü senin yazdıklarına güvenim sonsuz hayatım...opuyorumnanaktan
(Bu arada benim oğlanın durumunu konuştuk müdürle.Okulumuz ikametgah dışında olduğu için,tekrar kayıt konusunda (anasınıfını tekrar edeceği için) çok karamsar konuştu bizimle.Başka şeyler de ima ettik biz(burada yazmayayım onu)fakat çok kararlı gözüküyorlar.Ne yapacağımızı bilmiyorum galiba istemesem de özel okul araştırmalarına başlıyacağım benekcim.Bu anlamda moralim çok bozuk)