günaydııınna.s.:1hug:
off ya bende aynı dertten muzdaribimm.dün çok hoş bir gömlek aldım.38 beden.bide denemedim.salak kafam deneseymişim ya.olmadııııı.
canım sana hayırlı yolculuklar şimdiden.iyice eğlen.ben bu yaz tatile gidemicem heralde.benim yerimede dinlen biraz.şu kayısılar,yeşil çaylar bende bir işe yaramıyo.bende bi sorun var ama bilemedim.
ahh ahh.tatil demeyin banaaa.mafoldumben
fiumeciğim
bende 2,5 ayın sonunda bu hafta nihayet regl olabildim.ama sadece 3 gün sürdü sayılır.olamamak çok kötü oluyo değilmi.:CüvCüv: hamile gibi hissediyo insan kendini.hem şiş hemde çok sinirlii,huzursuz.
Merhabalar
Ben geldim dedim ama gelemedim bana geldiler misafirler yatılısından.Zaten haftaya cuma tatile gitcem başlar başlamaz bozmuş olucam tatil sonrası başınızın etini yiycem hazır olun tamam mı ciciler.Şimdilik depo edeyim bana neler tavsiye edersiniz.Mavi beneğim sen çok iyi kilo vermişsin çizelgenden anladığıma göre ne kadar zamanda ve neler yaptın canım.
Nasıl canım sıkkın alışverişe gittim ve hiç bişey alamadan döndüm istediğim elbiseler beni istemiyor ne küçük bedeniz nedene büyük nasıl sıkıntı oluyor alışveriş beni bi siz anlarsınız offffffff of
Ya ben de sinir oldum geldim alışverişten...Aynı markanın M beden bir blüzunu giyorsun içine rahatlıkla sığıyorsun,L beden başka bir bluzunu deniyorsun,küçük geliyor..Ya ben hangi bedeni giydiğimi inanın bilmiyorum şu an.Beden bedeni tutmuyor.
Benin bütün bikinilerim 38 bedendir.8 kilo verdim İnanın bugün 38 beden bikinilerin içine sığmadım,olabilir mi böyle birşey .Bakıyorsun kumaşları elimin içi kadar olmuş .E düşünüyorum o zama her parçadan 10cm. kaçırsalar,seri üretimde metrelerce kar ederler.Olmaz böyle şey ya...Ayıptır ya hu...lmaz:
ah lunam ahhh,aynı sorunu ben de yaşıyorumbir bakıyorum 38 beden bol geliyor!bir bakıyorum 40 bedene ancak sığıyorum!!!yaaa neden bu beden ölçüsünün bir standardı yok ki
bırak farklı markaların bedenlerini,aynı markanın farklı ürünlerinde bile bedenler birbirini tutmuyor...
ben de bu konuya değinmiştim kızlar.. maalesef artık beden ölçüsü diye bir netlik kalmamıs. kac beden oldugumu bende net bılmıyorum.
off ya bende aynı dertten muzdaribimm.dün çok hoş bir gömlek aldım.38 beden.bide denemedim.salak kafam deneseymişim ya.olmadııııı.
Sağol tatlım... Tabi bugün burdayım daha..
Buarada bağırsak sorunu olanlara şiddetle tavsiye edilir... 1 haftadır falan sabahları aç karnına evden çıkmadan 2-3 tane kuru kayısı atıyorum ağzıma.. Tabi su içiyorum bi de bolca.. Çok susamış kalkarım hep.. Harika bağırsak çalıştırıyor.. Hatta bugün biraz fazla çalıştırmış galiba..:kedi:
canım sana hayırlı yolculuklar şimdiden.iyice eğlen.ben bu yaz tatile gidemicem heralde.benim yerimede dinlen biraz.şu kayısılar,yeşil çaylar bende bir işe yaramıyo.bende bi sorun var ama bilemedim.

canımmm tatilde çoook iyi eğlen olurmu tadını çıkar bodrumun.offf çok özledim bodrumu yaaa :gitme:
ahh ahh.tatil demeyin banaaa.mafoldumben
fiumeciğim
bende 2,5 ayın sonunda bu hafta nihayet regl olabildim.ama sadece 3 gün sürdü sayılır.olamamak çok kötü oluyo değilmi.:CüvCüv: hamile gibi hissediyo insan kendini.hem şiş hemde çok sinirlii,huzursuz.