- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
slm kızlar.özlediniz mi beni.kaydirigubbakcemile3
ben ipin ucunu iyice kaçırdım.60 kiloyum senağlamasenağlama iftarda sahurda yiyip yatıyorum.ayakta duracak halim kalmıyo çünkü.bakalım sonu nereye varacak.
onun dışında düğün hazırlıkları tam gaz devam.dün 1 eylül de yani evimizi tuttuk.kutu gibi şirin bir ev.içime bi su serpildi.ev bulamayacağız diye çok endişe etmiştim.boyası filan yapılacak.bu hafta koşturup duracağım.perdesi,halısı,avizesi onlar seçilcek.napacam bilmiyorum.oruçdan dolayı çok halsiz oluyorum.inşallah hallederiz.belki bu koşuşturmayla birlikte zayıflarım.zemuszemus
bu arada kulağımın içinde dışkulak ta kocaman bi sivilce çıkmış öyle çok acıo ve arıyo ki anlatamam.ne yapmam gerekiyor onun için??
buraya ara ara uğramaya çalışacağım.öpüyorum hepinizi güzeller.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canımmm ne güzel heycanlar bunlarrrr... Tadını çıkar valla.. Ama kendini fazla yorma bak hasta olma sonra...
Sifilceye gelincede ulaşabildiğin bi yerdeyse kolonya bas rahatlatır biraz..
Fazla özletme kendini kuzum..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:kedi:utandırıyorsun beni lunacanım
ilk 3 ay için hazırla kendini bitanem..3 ay yorulacaksınız sonrası çorap söküğü gibi gelecek inan bana...birinci dönemin sonuna doğru okuma yazma işini de tamamen halletmiş olacak oğluşun..
kaydirigubbakcemile3
seni şımarık seniiiiopuyorumnanaktan
yakışıyo amaaaakaydirigubbakcemile3
of offfffffffff...ne sporla oluyor ne de sporsuzdelikafadulden
harikasın luacanıııııım:lepi::hooray:tebrikler canım arkadaşımkaydirigubbakcemile5
Allah hayır etsin prensesim:Saruboceq:bence tamamen bilinçaltının karışıklığının uykuna yansımasıdır..malum iş görüşmeleri falan...
depreme gelince;ruhunun ve yüreğinin gerçek isteklerine kulak vermen için bir uyarıcıdır bence o sarsıntı...yerimseniben
diyeti serenler gurubuna hoşgeldiiinvereliniortak
çok geçmiş olsun fibuşum..ayrıca kolay gelsinopuyorumnanaktan
Çok şımarıkım beenn.. hihi..
aplam benim... Kendi aplamı çook özledim.. Seni onun yerine koyabilirmiyim...
aplammm...Şeniz :kedi: