• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar.özlediniz mi beni.kaydirigubbakcemile3

ben ipin ucunu iyice kaçırdım.60 kiloyum senağlamasenağlama iftarda sahurda yiyip yatıyorum.ayakta duracak halim kalmıyo çünkü.bakalım sonu nereye varacak.

onun dışında düğün hazırlıkları tam gaz devam.dün 1 eylül de yani evimizi tuttuk.kutu gibi şirin bir ev.içime bi su serpildi.ev bulamayacağız diye çok endişe etmiştim.boyası filan yapılacak.bu hafta koşturup duracağım.perdesi,halısı,avizesi onlar seçilcek.napacam bilmiyorum.oruçdan dolayı çok halsiz oluyorum.inşallah hallederiz.belki bu koşuşturmayla birlikte zayıflarım.zemuszemus

bu arada kulağımın içinde dışkulak ta kocaman bi sivilce çıkmış öyle çok acıo ve arıyo ki anlatamam.ne yapmam gerekiyor onun için??
buraya ara ara uğramaya çalışacağım.öpüyorum hepinizi güzeller.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canımmm ne güzel heycanlar bunlarrrr... Tadını çıkar valla.. Ama kendini fazla yorma bak hasta olma sonra...

Sifilceye gelincede ulaşabildiğin bi yerdeyse kolonya bas rahatlatır biraz..

Fazla özletme kendini kuzum..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:kedi:utandırıyorsun beni lunacanım:utangac:
ilk 3 ay için hazırla kendini bitanem..3 ay yorulacaksınız sonrası çorap söküğü gibi gelecek inan bana...birinci dönemin sonuna doğru okuma yazma işini de tamamen halletmiş olacak oğluşun..:emir_bebek:
kaydirigubbakcemile3

seni şımarık seniiiiopuyorumnanaktan
yakışıyo amaaaakaydirigubbakcemile3

of offfffffffff...ne sporla oluyor ne de sporsuzdelikafadulden

harikasın luacanıııııım:lepi::hooray:tebrikler canım arkadaşımkaydirigubbakcemile5

Allah hayır etsin prensesim:Saruboceq:bence tamamen bilinçaltının karışıklığının uykuna yansımasıdır..malum iş görüşmeleri falan...
depreme gelince;ruhunun ve yüreğinin gerçek isteklerine kulak vermen için bir uyarıcıdır bence o sarsıntı...yerimseniben

diyeti serenler gurubuna hoşgeldiiinvereliniortak

çok geçmiş olsun fibuşum..ayrıca kolay gelsinopuyorumnanaktan

Çok şımarıkım beenn.. hihi..

aplam benim... Kendi aplamı çook özledim.. Seni onun yerine koyabilirmiyim...

aplammm...Şeniz :kedi:

alla alla hayırdır işallah.. canım belki huzursuz yattın.. Bide iş için ne olcak ne bitcek diye kendi kendine sıkıyorsundur onun uykuya yansımasıdır heralde..

Hayırlısı ile herşey çok iyi olucak ve istediğin işe giricen canım.. İnanıyorumm...
teşekkür ederim canım... saatlerce spor yapıyorum inanır mısın asla bir iş görüşmesinin yoruculuğu kadar yormuyor beni.. halsizleşiyorum direk.. bilinçaltım allak bullak olmuş sanırım. o yansıyor rüyalarıma..
desteğini eksik etme canım benim..

ben ipin ucunu iyice kaçırdım.60 kiloyum senağlamasenağlama iftarda sahurda yiyip yatıyorum.ayakta duracak halim kalmıyo çünkü.bakalım sonu nereye varacak.

onun dışında düğün hazırlıkları tam gaz devam.dün 1 eylül de yani evimizi tuttuk.kutu gibi şirin bir ev.içime bi su serpildi.ev bulamayacağız diye çok endişe etmiştim.boyası filan yapılacak.bu hafta koşturup duracağım.perdesi,halısı,avizesi onlar seçilcek.napacam bilmiyorum.oruçdan dolayı çok halsiz oluyorum.inşallah hallederiz.belki bu koşuşturmayla birlikte zayıflarım.zemuszemus

bu arada kulağımın içinde dışkulak ta kocaman bi sivilce çıkmış öyle çok acıo ve arıyo ki anlatamam.ne yapmam gerekiyor onun için??
buraya ara ara uğramaya çalışacağım.öpüyorum hepinizi güzeller.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım yeni eviniz.. spor kutu gibi evleri seviyorum ben de.. iki kişi için çok ideal.ilerde zaten kalabalık olacagınız için böyle evlerde oturamayacaksın tadını çıkar bence..
kulagındaki sivilce için, bende de olmustu bir zaman,ters yerdir çok ağrır bılırım. dayancaksın canım,kendılıgınden kurumasını bekle,müdahale etme.. ben şahsen hiçbir sivilceme el sürmem,yüzümde olan kocamanları bile.. iz kalmasın,yayılmasın diye..
elini sürme
gül suyun varsa, kulak temızleme pamuğunu ona batır. yavaş yavaş pansuman yap üstüne ama sakın fazla zorlama..

:kedi:utandırıyorsun beni lunacanım:utangac:
ilk 3 ay için hazırla kendini bitanem..3 ay yorulacaksınız sonrası çorap söküğü gibi gelecek inan bana...birinci dönemin sonuna doğru okuma yazma işini de tamamen halletmiş olacak oğluşun..:emir_bebek:
kaydirigubbakcemile3

seni şımarık seniiiiopuyorumnanaktan
yakışıyo amaaaakaydirigubbakcemile3

of offfffffffff...ne sporla oluyor ne de sporsuzdelikafadulden

harikasın luacanıııııım:lepi::hooray:tebrikler canım arkadaşımkaydirigubbakcemile5

Allah hayır etsin prensesim:Saruboceq:bence tamamen bilinçaltının karışıklığının uykuna yansımasıdır..malum iş görüşmeleri falan...
depreme gelince;ruhunun ve yüreğinin gerçek isteklerine kulak vermen için bir uyarıcıdır bence o sarsıntı...yerimseniben

diyeti serenler gurubuna hoşgeldiiinvereliniortak

çok geçmiş olsun fibuşum..ayrıca kolay gelsinopuyorumnanaktan

ablacım benim, ne güzel yorumlamışsın öyle.. umarım öyledir , kötü olaylara delalet değildir.sabrımın sonu selamet olur inşAllah..

Canımmm ne güzel heycanlar bunlarrrr... Tadını çıkar valla.. Ama kendini fazla yorma bak hasta olma sonra...

Sifilceye gelincede ulaşabildiğin bi yerdeyse kolonya bas rahatlatır biraz..

Fazla özletme kendini kuzum..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Çok şımarıkım beenn.. hihi..

aplam benim... Kendi aplamı çook özledim.. Seni onun yerine koyabilirmiyim...

aplammm...Şeniz :kedi:
tabikikoyabilirsin fulyacımkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım... saatlerce spor yapıyorum inanır mısın asla bir iş görüşmesinin yoruculuğu kadar yormuyor beni.. halsizleşiyorum direk.. bilinçaltım allak bullak olmuş sanırım. o yansıyor rüyalarıma..
desteğini eksik etme canım benim..

hayırlı olsun canım yeni eviniz.. spor kutu gibi evleri seviyorum ben de.. iki kişi için çok ideal.ilerde zaten kalabalık olacagınız için böyle evlerde oturamayacaksın tadını çıkar bence..
kulagındaki sivilce için, bende de olmustu bir zaman,ters yerdir çok ağrır bılırım. dayancaksın canım,kendılıgınden kurumasını bekle,müdahale etme.. ben şahsen hiçbir sivilceme el sürmem,yüzümde olan kocamanları bile.. iz kalmasın,yayılmasın diye..
elini sürme
gül suyun varsa, kulak temızleme pamuğunu ona batır. yavaş yavaş pansuman yap üstüne ama sakın fazla zorlama..

ablacım benim, ne güzel yorumlamışsın öyle.. umarım öyledir , kötü olaylara delalet değildir.sabrımın sonu selamet olur inşAllah..

amin bitanecim...inşallah...:Saruboceq:

kızlar benim diyet hakkaten felç oldu:((((((
işe başlayınca bir baktım bütün hatunlar kilo almış...birtek ben vermişim..üstüne birde bir sürü iltifat alınca fena şımardım:kedi:
bana dur deyin lütfeeeeen...hala 57 kiloyum ve ayı gibi yiyorum çünkü:(((((yardıııııııımmmm!!!:mymeka:

canım kendin için en güzelini , en iyisini gene sen bilirsin..
dilersen korumaya al, dilersen yeni hedefler edin.. ama senden tek bir ricam var..
ne olur bizleri terketme.... akannehir

Sizleri terk etmek mi??:olmaz:...Tüm samimiyetimle söylüyorum,yine kilo alırım ama sizlerden asla vazgeçememmmm birtanemmm...opuyorumnanaktan

kızlar bugun kendımı kötü hissediyorum. sabaha kadar uyuyamadım. sabah 10 da zar zor uyumusum. kabuslar görerek uyandım öğlen 12 gıbı.. rüyamda içimde büyük bir vicdAN azabı vardı .. sebebi ise ya diyeti bozcak büyük bir kaçamak yapmısım ya da orucu bozmuşum..ikisinden biri idi tam anlayamadım. daha kötüsü ise rüyamda yatıyordum yatagımda ve sallanarak uyandım,deprem oluyordu. feci korkmuşum.tedirginim hala.. yıkılan duvarlar, ya da ölen insanlar görmedım ama sallanıyordu..

hayırlı ağızlardan yorumlar beklıyorum rüyalarımla ilgili.. bu ara cok da iş görüşmem var. pazartesi de gittim bir tane biliyorsunuz.. nelere yorulur acaba ya.. iyi şeylere yormaya çalısıyorum,iyiye cıksın diye..

Hayırdır iyişallah margherita..Asla rüya yorumu kabiliyetim yoktur ama bence de arkadaşların yazdığı gibi şu an içinde bulunduğun ruh hali yüzündendir canımcım.Allah yardımcın olsun,güzel şeylerle karşılaştırsın seni...:Saruboceq:

Fibulacım kolay gelsin.Çok yorucudur bu hazırlıklar ama çok da heyecenlı ve zevklizemuszemus...
Kulağın için de kesinlikle hiçbir suretle dokunma derim oraya..Biraz ağrı yapar ama dayan,dokunmazsan daha çabuk geçer..Geçmiş olsun hayatım...:çok üzgünüm:

işe başlayınca bir baktım bütün hatunlar kilo almış...birtek ben vermişim..üstüne birde bir sürü iltifat alınca fena şımardım:kedi:
bana dur deyin lütfeeeeen...hala 57 kiloyum ve ayı gibi yiyorum çünkü:(((((yardıııııııımmmm!!!:mymeka:

Oh oh sefann olsun benekcimmm,at havanı vallahi bol bol hakkındır..
Çok yemen konusunda ise sanırım regl durumları mı vardı.Sen de bildiğin üzere geçici ve sinir bozucu bir dönem..En az hasarla atlatmanı diliyorum hayatım...(Bu arada kutlaman için de kocaman teşekkürler birtanemmm.kaydirigubbakcemile3)

benim aplam taş gibindir bikerem.. Ohhh kıskananlar çatlasın..kaydirigubbakcemile3

Ama yiyip yiyip yine kilo almayalım, lütfen.. :olmaz::olmaz:

Arada böle krizler oluyo.. Bugün akşama kadar çatlayana kadar ye.. Ama kendine ve bize söz ver yarından itibaren tam gaz rejime devam diye.. Zaten çok yemekten okadar rahatsız oluyosun ki bi süre canın bişey yemek istemiyo..kaydirigubbakcemile3

Menümü de yazayım..

Sabah: 1 muz
Ara: 2 kuru kayısı
Ara: sütlü nefcafe
Öğlen: 2 tane çinböreği boyutunda kıymalı börek
Ara:sütlü nescafe
Akşam: 15 tane ufak badem, 1 yumurta 1 domates ve 1 biberden yapılmış az yağlı menemen, çeğrek simit

İşte bukadarrr... Aradan biraz zaman geçsin sporumu da yapıcam.. Bakalım en kötü ihtimalle sadece call imi yaparım..

zemuszemuszemuszemusBEN BU SABAHHHHHH TARTIDAAAAA TAM TAMINAAAA (KÜSÜRATSIZZZZZ) 54 KG GELDİMMMMMMM !!!!!!!!zemuszemuszemuszemus

süpersinnnn...kaydirigubbakcemile5 tebrikler...opuyorumnanaktan

kızlar bugun kendımı kötü hissediyorum. sabaha kadar uyuyamadım. sabah 10 da zar zor uyumusum. kabuslar görerek uyandım öğlen 12 gıbı.. rüyamda içimde büyük bir vicdAN azabı vardı .. sebebi ise ya diyeti bozcak büyük bir kaçamak yapmısım ya da orucu bozmuşum..ikisinden biri idi tam anlayamadım. daha kötüsü ise rüyamda yatıyordum yatagımda ve sallanarak uyandım,deprem oluyordu. feci korkmuşum.tedirginim hala.. yıkılan duvarlar, ya da ölen insanlar görmedım ama sallanıyordu..

hayırlı ağızlardan yorumlar beklıyorum rüyalarımla ilgili.. bu ara cok da iş görüşmem var. pazartesi de gittim bir tane biliyorsunuz.. nelere yorulur acaba ya.. iyi şeylere yormaya çalısıyorum,iyiye cıksın diye..

canım benim... rüyalar nasıl yorulursa öyle olur derler iyi yoralım iyi olsun...oruç tutamadığın için üzüntü duyuyorsan onun sıkıntısıdır...büyük bir vicdan azabı diyorsun ya...iş konusunda da ben inanıyorum gör bak çok iyi bir işe gireceksin bunu moral olsun diye demiyorum çok inanarak diyorum zaten donanımlı birisin ve çok istediğin bir işe girmen mucize değil an meselesi...yerimsenibenbiliyor musun işe girmek isteyen arkadaşlarıma dua ederken aklımdan sen ve evlibarklı da geçiyor size de dua ediyorum...bir yandan da komik geliyor...gerçek adınızı bilmediğim için bildiğim şekilde dua ediyorum...gerçi önemli olan niyet...a.s bir de kendime de dua ediyorum çünkü iş değiştirmek istiyorum ama şu anda imkansız gibi benim işim sadece dualara kaldı...çünkü en önemli şey huzur ve o da maalesef bu iş yerinde yok...:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3

tekrar geldim ben de. 3 gündür diyet miyet yalan oldu hatta göbeğim yeniden fırlamaya başladı mafoldumben bugünden itibaren tekrar başlıyorum

bugün yediklerim :
kahvaltı : bir dilim köy ekmeği, biraz peynir, 3 tane zeytin, domates-salatalık şekersiz çay
öğlen : 4-5 kaşık kadar barbunya, iki lokma pide, bir etli biber dolması, salatalık-domates

akşamı da karpuzla elmayla ya da müsliyle geçiştireceğim, bundan sonra böyle! öğle yemeklerini düzgün yiyip akşam hafiflemek istiyorum yoksa olmayacak böyle..

yediklerini çok iyi buldum aynen devam...yerimseniben

inanmam o kadar yediğine...senin miden o kadar küçüldü kü beneğimmm azıcık yesen de kendini dünyaları yemiş gibi hissediyorsundur...:1hug:

Menümü de yazayım..

Sabah: 1 muz
Ara: 2 kuru kayısı
Ara: sütlü nefcafe
Öğlen: 2 tane çinböreği boyutunda kıymalı börek
Ara:sütlü nescafe
Akşam: 15 tane ufak badem, 1 yumurta 1 domates ve 1 biberden yapılmış az yağlı menemen, çeğrek simit

İşte bukadarrr... Aradan biraz zaman geçsin sporumu da yapıcam.. Bakalım en kötü ihtimalle sadece call imi yaparım..

canım yediklerini az buldum akşam tamam ama sanki kahvaltı ve öğlen ilaveler olabilirdi...CADIARZU

bugün iftardan önce tartıldım 56 kilo geldim birkaç kere tartıldım yanlış olmasın diye yine 56 geldim...ama bu günlerde çok oynuyor...o yüzden kilo verdim diyemiyorum...

akşam yediklerime gelince;
1 kase soğuk çorba,neredeyse 1/2 kızarmış tavuk but:kedi:, 3 y.k.kadar pirinç pilavı ve salata (biliyorum bugün çok kaçırdım...:çok üzgünüm:) hatta az sonra da karpuz yiyeceğim...:bbo:

evet callaneticsimi de yaptım geldim.. Ama kaloriyaktııcı bişii yapamadım.. Neyse yarına artık..

canım benim... rüyalar nasıl yorulursa öyle olur derler iyi yoralım iyi olsun...oruç tutamadığın için üzüntü duyuyorsan onun sıkıntısıdır...büyük bir vicdan azabı diyorsun ya...iş konusunda da ben inanıyorum gör bak çok iyi bir işe gireceksin bunu moral olsun diye demiyorum çok inanarak diyorum zaten donanımlı birisin ve çok istediğin bir işe girmen mucize değil an meselesi...yerimsenibenbiliyor musun işe girmek isteyen arkadaşlarıma dua ederken aklımdan sen ve evlibarklı da geçiyor size de dua ediyorum...bir yandan da komik geliyor...gerçek adınızı bilmediğim için bildiğim şekilde dua ediyorum...gerçi önemli olan niyet...a.s bir de kendime de dua ediyorum çünkü iş değiştirmek istiyorum ama şu anda imkansız gibi benim işim sadece dualara kaldı...çünkü en önemli şey huzur ve o da maalesef bu iş yerinde yok...:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3

inanmam o kadar yediğine...senin miden o kadar küçüldü kü beneğimmm azıcık yesen de kendini dünyaları yemiş gibi hissediyorsundur...:1hug:

canım yediklerini az buldum akşam tamam ama sanki kahvaltı ve öğlen ilaveler olabilirdi...CADIARZU

Derinim haklısın canım.. Ama kahvaltı ve öğlen iş yerinde hekes oruçlu olduğu için mutfakta gizlin gizlin bişiiler atıştırıyorum.. O böreğide annem benim için yapmış bırakmış öğlen işe götürür yerim diye. Allah razı olsun valla iyi oluyo.. Arada atıştırmaları arttırmalıyım belki..
Ben sağlık sebebiyle oruç tutamıyorum maalesef..:çok üzgünüm: Ama para vermeyi düşünüyorum Allah'ın izniyle ramazan sonu..Allah kabul etsin.. Önemli olan gönül temizliği.. Napiim..

ya hanımlar ben sahurda yiyor ki genelde akşam yemegi gibi oluyor sonra sabah namazından sonra yatıyorum ya iftardada az yiyorum ama şu sahurda yiyip yatması yok mu direkt kilo yag ya off napsam ki acepakannehir

evet callaneticsimi de yaptım geldim.. Ama kaloriyaktııcı bişii yapamadım.. Neyse yarına artık..

Derinim haklısın canım.. Ama kahvaltı ve öğlen iş yerinde hekes oruçlu olduğu için mutfakta gizlin gizlin bişiiler atıştırıyorum.. O böreğide annem benim için yapmış bırakmış öğlen işe götürür yerim diye. Allah razı olsun valla iyi oluyo.. Arada atıştırmaları arttırmalıyım belki..
Ben sağlık sebebiyle oruç tutamıyorum maalesef..:çok üzgünüm: Ama para vermeyi düşünüyorum Allah'ın izniyle ramazan sonu..Allah kabul etsin.. Önemli olan gönül temizliği.. Napiim..

canım benim oruç tutamıyorum diye sakın üzülme...önce sağlık... zaten sağlığın elvermediği halde oruç tutarsan asıl o zaman olmaz...biliyorsun sağlıkta bize emanet...dediğin gibi parasını verirsin...kaydirigubbakcemile3 annenin de ellerine sağlık...Allah annelerimize uzun ömür versin...:Saruboceq:onlar olmasa ne yaparız bilmem...sen yine de atıştırmalıkta olsa yanına birşeyler götür birtanem...ceviz,kayısı vb.bile tok tutar...

ya hanımlar ben sahurda yiyor ki genelde akşam yemegi gibi oluyor sonra sabah namazından sonra yatıyorum ya iftardada az yiyorum ama şu sahurda yiyip yatması yok mu direkt kilo yag ya off napsam ki acepakannehir

canım genelde sahurda birşey yiyemiyorlar...ne güzel yiyebiliyormuşsun...ama yedikten sonra hemen yatman kötü tabi...benim uykum kaçıyor sahurda hemen yatamıyorum...akşamları az yiyeceğine yatmadan 1 saat öncesine kadar ara ara bir şeyler atıştırırsan sahurda da daha az yersin gibime geliyor...yerimseniben

Kizlar, bu gidisle Ramazan Bayramin´dan sonra bende katilacagim size..! Bekleyin beni.....söyle bi 5-6 kilo vermekte fayda var...! kaydirigubbakcemile5

canım benim oruç tutamıyorum diye sakın üzülme...önce sağlık... zaten sağlığın elvermediği halde oruç tutarsan asıl o zaman olmaz...biliyorsun sağlıkta bize emanet...dediğin gibi parasını verirsin...kaydirigubbakcemile3 annenin de ellerine sağlık...Allah annelerimize uzun ömür versin...:Saruboceq:onlar olmasa ne yaparız bilmem...sen yine de atıştırmalıkta olsa yanına birşeyler götür birtanem...ceviz,kayısı vb.bile tok tutar...

canım genelde sahurda birşey yiyemiyorlar...ne güzel yiyebiliyormuşsun...ama yedikten sonra hemen yatman kötü tabi...benim uykum kaçıyor sahurda hemen yatamıyorum...akşamları az yiyeceğine yatmadan 1 saat öncesine kadar ara ara bir şeyler atıştırırsan sahurda da daha az yersin gibime geliyor...yerimseniben

Haklısın Derinim.. Önce sağlık geliyor tabi.. Aralara daha sık birşeyler atıştıriim ben.. Sağol tatlım..

Allah bütün annelere sağlık sıhhat ve uzun ömür versin işallah.. Kanatsız Melek onlar..:Saruboceq:

Günaydın çilekli dondurmalarım benim..

Nassınızz?

Eveet.. Güne 10 adet badem ve 1 adet muz ile başladım.. Şimdi de 5i 1 yerde çayımı yudumluyorum..:kahve:

Bacaklarımı inceltmek için bir spor programı geliştirmeye çalışıyorum kendimce.. Programı tam oturttuğum zaman paylaşıcam. Sonra işe yaradımı yaramadımı onu da paylaşırım..Taktım kafayı bacaklara.. Onlar ya incelcek ya incelcek.. Başka yolu yok..

Yanlız mezuromu kaybettim.. Ara ara bulamıyorum 2 gündür..
Mezuro nerden alınır ki acaba??

benim aplam taş gibindir bikerem.. Ohhh kıskananlar çatlasın..kaydirigubbakcemile3

Ama yiyip yiyip yine kilo almayalım, lütfen.. :olmaz::olmaz:

Arada böle krizler oluyo.. Bugün akşama kadar çatlayana kadar ye.. Ama kendine ve bize söz ver yarından itibaren tam gaz rejime devam diye.. Zaten çok yemekten okadar rahatsız oluyosun ki bi süre canın bişey yemek istemiyo..kaydirigubbakcemile3
o dediğin yöntemi uyguluyorum ara ara ben.. bilinçli değil ama bilinçsizle..yemekten çatlayana dek yiyorum ondan sonra devam ediyorum.. resmen geriletiyor insanı ama mecbur kalınıyor bazen

kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim derincim, ne kadar mutlu oldum bilemezsin.. duaların için..
benim de senin için en büyük dileiğim kendini daha huzurlu hissedebilceğin bir iş bulman. çünkü huzur en güzeli...

bugün iftardan önce tartıldım 56 kilo geldim birkaç kere tartıldım yanlış olmasın diye yine 56 geldim...ama bu günlerde çok oynuyor...o yüzden kilo verdim diyemiyorum...

akşam yediklerime gelince;
1 kase soğuk çorba,neredeyse 1/2 kızarmış tavuk but:kedi:, 3 y.k.kadar pirinç pilavı ve salata (biliyorum bugün çok kaçırdım...:çok üzgünüm:) hatta az sonra da karpuz yiyeceğim...:bbo:
ben çok bulmadım kaydirigubbakcemile4

canım mide sorunu varken tutmak inan sadece tutunca değil , sonra günlerce zarar verıyor.. ben hala toparlanamadım 8 gün oruç tuttum diye :kedi: bunun bedelini ödemenin başka başka yolları var Allah'a şükür.. ben Kardeşini Seç kampanyasından bir okul seçip yardım göndermeyi düşünüyorum.

sahurdan sonra biraz kıpırdan ne biliyim kitaplıgını yerleştir,toz al...vs 2 saat kadar kıpırdan öyle yat imkanın varsa ve sahurda çok yeme.. sahur aslında akşam yemeği gibi oluyor çünkü..

Günaydın çilekli dondurmalarım benim..

Nassınızz?

Eveet.. Güne 10 adet badem ve 1 adet muz ile başladım.. Şimdi de 5i 1 yerde çayımı yudumluyorum..:kahve:

Bacaklarımı inceltmek için bir spor programı geliştirmeye çalışıyorum kendimce.. Programı tam oturttuğum zaman paylaşıcam. Sonra işe yaradımı yaramadımı onu da paylaşırım..Taktım kafayı bacaklara.. Onlar ya incelcek ya incelcek.. Başka yolu yok..

Yanlız mezuromu kaybettim.. Ara ara bulamıyorum 2 gündür..
Mezuro nerden alınır ki acaba??

mezuro nerden alınır bilmiyorum canım ama benım bacaklarım son zamanlarda bayağı fark etti,çok kilo vermememe rağmen..
pilatesin yeni bir hareketinin faydasını gördüğümü düşünüyorum ama basen duruyor.. incelen yer diz ile basen arası olan iç bacak...

Günaydin arkadaslar,
Söyle biraz okudumda acayip imrendim size, ne güzel kilo vermissiniz hatta kiminiz hedefine ulasmis.Ben asla göremicem galiba:1no2:

Kendime gelince 161 boyuma 69 kiloyum, 6 ay önce dogum yaptim 64 kg ile hamile kaldim 79 la dogum yaptim. 5 kilo dogumdan kalan fazlaligim var, ee birde hamileligimden önce almis oldugum 10 kilo var etti 15kilo eee diyorum eger zayiflayabilirsem neden düz hesap olmasin yerimseniben yani kisaca 50 kiloya kadar düsmem lazim, cok cok zor biliyorum ama lütfen yardim edin bu garibe de.senağlama
Birkac gün önce elma diyetini okudum hadi baslayayim dedim ama acliga dayanamadim :utangac:
Sizler nasil yapiyor neler yiyip iciyorsunuz biraz okudum ama hepsini okumak pek mümkün degil.

Günaydin arkadaslar,
Söyle biraz okudumda acayip imrendim size, ne güzel kilo vermissiniz hatta kiminiz hedefine ulasmis.Ben asla göremicem galiba:1no2:

Kendime gelince 161 boyuma 69 kiloyum, 6 ay önce dogum yaptim 64 kg ile hamile kaldim 79 la dogum yaptim. 5 kilo dogumdan kalan fazlaligim var, ee birde hamileligimden önce almis oldugum 10 kilo var etti 15kilo eee diyorum eger zayiflayabilirsem neden düz hesap olmasin yerimseniben yani kisaca 50 kiloya kadar düsmem lazim, cok cok zor biliyorum ama lütfen yardim edin bu garibe de.senağlama
Birkac gün önce elma diyetini okudum hadi baslayayim dedim ama acliga dayanamadim :utangac:
Sizler nasil yapiyor neler yiyip iciyorsunuz biraz okudum ama hepsini okumak pek mümkün degil.

hoşgeldin yağmur..
öncelikle seni biraz karamsar gördüğümü belirtmeliyim.. ama normaldir ben kendimi hatırladım da 68 kg idim bu foruma basladıgımda ve hali hazırda 8 kg vermiş durumdaydım. kg vermem biraz güçleşmişti..açıkcası hiç umudum yoktu artık kg verebileceğimden..
ama çok şanslıydımki burayla tanıştım. artık veremem dediğim kılonun üstüne 10kg daha verdım düşün.. şu an 58-59cıvarıyım.ama daha vermeliyim.
bence umutsuzluğa düşmeden bizleri sıkı sıkı takip ederek,motivasyonunu bozmadan, spor ve sağlıklı beslenmeyle olmayacak iş değil ama sabır , lütfen sabır.. maalesef 3 gunde olmuyor.. hedefini biraz yüksek gördüm ben. o yüzden uzun vadeye yaymalısın.
mesela 1 seneye falan. ben öyle yaptım 20knun üstünde kilo kaybıydı benım hedefım o yüzden 1 seneye yaydım ocak 2009da basladım. 2010 gelinceye kadar ideal kıloma kavuşma arzusundayım.

Karamsar görünmüyorum ya gercekten karamsarim ne yapsam ne etsem bogazim durmuyo mafoldumben
Hicbir kiyafetim olmuyo hala hamileyken giydigim pantolonumu giyiyorum
Hergün oglumu alip tempolu yürüyüse cikiyorum abur cubur yemiyorum ama görenler yinemi hamilesin der gibi bakiyorlar insan icine bile cikmak istemiyorum artik.
durumum cok vahim yani mafoldumben

Günaydin arkadaslar,

Karamsar görünmüyorum ya gercekten karamsarim ne yapsam ne etsem bogazim durmuyo mafoldumben
Hicbir kiyafetim olmuyo hala hamileyken giydigim pantolonumu giyiyorum
Hergün oglumu alip tempolu yürüyüse cikiyorum abur cubur yemiyorum ama görenler yinemi hamilesin der gibi bakiyorlar insan icine bile cikmak istemiyorum artik.
durumum cok vahim yani mafoldumben

Hoşgeldin Yağmurcum...

Şimdiiik şöyle yapıyoruz.. Önce bi silkelenip kendine geliyorsun ve bu karamsarlığı üstünden atıyorsun..Ondan sonra kendine güzel bi diyet programı ve spor programı hazırlıyorsun.. Yüksek ihtimalle hala emziriyorsun değil mi?
O yüzden bu programları hazırlarken bunu göz önünde bulundurarak yapman lazım..
Ondan sonra buraya düzenli olarak hergün neler yediğini neler yaptığını itina ile yazıyorsun.. Bak gör o kilocuklar nasıl pıtır pıtır gidiyo..zemuszemus zemuszemus

Ammaaaaa sabır.. Vazgeçmek yok.. Sıkılmak yok.. Motivasyon kaybı hele hiiiç yok... Eğer bu tarz kötü düşüncelerin yaklaştığını hisseder gibi olursan yine bize yazıyosun ve biz sana yeniden motivasyon yüklüyoruz bolca..

Ve bundan 1 sene sonra bir bakmışsınki hedef kilondasın ve salına salına taş gibi bi anne olarak göğsünü gere gere etrafta dolaşıyosun.. yerimseniben

Ok?kaydirigubbakcemile5

Back
X