Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımcanım maşallh çok azimlisin yemen az spor çok imrendim sana inanki
kızlr akşam yine çok yedim pişmanı çok pişmanım ama sabah 3 mil yürüdüm daha egzersiz yapacagım inşallah az yesem ianıyorum ki zayıflayacagım
fibuşşş??
bakıp bkıp kaçma,bişiler karala bakiim..
evlendin diye bizi boşadın opuyorumnanaktan
gerçi ben böyle diyetlerle kilo alıyorum ama...bu defa şeytanın bacağını kırarım inşallah..ben başladım,seni bekliyorum bitanecimopuyorumnanaktan
canımm benim durum biraz karışık.. Öncelikle boyum 1,68. Teee Nisan ayında başladım ben rejim yapmaya ancak metabolizmam çooook yavaş ve çok zor veriyorum kilo.. Birde daha önce 58 kilo olmuştum ancak tatile gidip nasıl olduysa yerleşmiş 2 kiloyla geri döndüm ve 60 kiloda takıldım kaldım.. Ama su an adet dönemindeyim.. Adetim bittikten sonra 58 kiloma geri dönmüş olucağım hayırlısıyla.. Ondan sonra darısı 55 kiloya..
Senin boyun kaç canım..??
Hadi bakalım detoksumuz hayırlı olsun aplam..kaydirigubbakcemile zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan
faydası olmaz olurmu prensesim...sadece diyet için değil,sağlıklı yaşamak için de spor şart...ne mutlu sana,sporu hayatının bir parçası haline getirebilmişsin...ben beceriksiz ve yeteneksizim bu konudaben çok faydasını gördüğme inanıyorum her ne kadar terazide oynama olmasa da kıyafetlerden çok belli oluyor.. kendi kıyafetlerim çuval gibi o yüzden hiç anlamıyorum ama alısveriş merkezinde denedikleriminden bılıyorum.delikafadulden yakında mimlenicem zaten, bir tane kabıne 15-20tane kıyafet alıp gırıyorum..hepsini giy cıkar giy cıkar daha sonra hiçbirini almadan çık.. naniknanik aynı kıyafetleri düzenli aralıklarla birkaç kez giyip çıkarınca biliyosun daralmayı sırnaşık şey
harikasın:lepi:diyete ilk başladığım zamanlar geldi aklıma...ah aaah nasılda düzenli kilo veriyordum...şimdi bir kilo vermek için 40 takla atıyorum:)günaydın tatlışlarr...67.3 olmuşum....![]()
ne güzel söylemişsin canımkaydirigubbakcemile5öyle evlenince diyet bırakılmazfibuşşş??
bakıp bkıp kaçma,bişiler karala bakiim..
evlendin diye bizi boşadın opuyorumnanaktan
kızlr akşam yine çok yedim pişmanı çok pişmanım ama sabah 3 mil yürüdüm daha egzersiz yapacagım inşallah az yesem ianıyorum ki zayıflayacagım
:kedi::kedi:
sizi boşlarmıyım ben.hem zaten kağıt üzerinde evlendik daha.koçiş yok.askeriyeye gönderdim yine.:gitme::gitme: cumaya kadar göremiyecem yeşil zeytinimi.yastayım yani.mafoldumben
diyet konusunda da çok kötüyüm çok.çok az kaldı.zaman olarak.istediğim şekilde bi gelin olamayacağım galiba.veremiyorum kilo iflan.slim in yapayım dedim.1 haftadır diz ağrısı çekiyorum onun yüzünden.eğilip doğrulamıyorum.ne olacak halim bilmiyorum.flycığım gibi pembe yazıylamı yazsam belki biraz umudum olur.:sinifsinif:
mavibenek ablacığım evlenince sağlıklı beslenmeyi bırakmayı hiç düşünmüyorum.hatta evlenince sporu biraz daha arttırayım diyorum.şimdi düğün telaşı vakit de bulamıyorum,ramazan dolayısıyla enerjimde olmuyor.:sm_confused:
çiğ köfte çok kalorilimidir?? canım acayip bi şekilde çiğ köfte çekiyor:1ninca:iftarı onla yapacağım.çok canım çekti çokk.cokacimcoook
ablacım gunde 4-5kase içmeye çalıs.. detoks sonucta yemeden olmaz..selam canlarım...
sabah saat 10 da bir dilim ekmek,bir yumurta,az peynir ve 1 domatesten oluşan kahvaltım edildi:)
saat 12 itibariyle detoks çorbama başladım,az önce ikinci kasemi içtim...ama patlamak üzereyimher iki saatte bir kase yemeye devam edersem nefes alamaz olurum ben
tadı da çok güzel ama miktarı benim kapasitemi aşıyor...daha az yesem olar mı ki???mesela 3 saatte bir kase?
az kaldı sabır canım..kavuscaksınız..:kedi::kedi:
sizi boşlarmıyım ben.hem zaten kağıt üzerinde evlendik daha.koçiş yok.askeriyeye gönderdim yine.:gitme::gitme: cumaya kadar göremiyecem yeşil zeytinimi.yastayım yani.mafoldumben
diyet konusunda da çok kötüyüm çok.çok az kaldı.zaman olarak.istediğim şekilde bi gelin olamayacağım galiba.veremiyorum kilo iflan.slim in yapayım dedim.1 haftadır diz ağrısı çekiyorum onun yüzünden.eğilip doğrulamıyorum.ne olacak halim bilmiyorum.flycığım gibi pembe yazıylamı yazsam belki biraz umudum olur.:sinifsinif:
nedense istedikten sonra , senin hiçbir konuda yeteneksiz ve beceriksiz olabilceğini aklım kesmiyor yerimsenibengerçi ben böyle diyetlerle kilo alıyorum ama...bu defa şeytanın bacağını kırarım inşallah..ben başladım,seni bekliyorum bitanecimopuyorumnanaktan
faydası olmaz olurmu prensesim...sadece diyet için değil,sağlıklı yaşamak için de spor şart...ne mutlu sana,sporu hayatının bir parçası haline getirebilmişsin...ben beceriksiz ve yeteneksizim bu konuda
harikasın:lepi:diyete ilk başladığım zamanlar geldi aklıma...ah aaah nasılda düzenli kilo veriyordum...şimdi bir kilo vermek için 40 takla atıyorum:)
ne güzel söylemişsin canımkaydirigubbakcemile5öyle evlenince diyet bırakılmazlmaz:
sözüm hepinize fıstıklar:evli de olsanız, çocuğunuz da olsa,yolun yarısını geçmiş de olsanız fit olacaksınız dimiiiiii???öyle saldım çayıra mevlam kayıra yooook:))
canım yediğinden pişmanlık duyacaksan iradeni kullan ve yeme...hepimiz ara sıra kaçamak yapıyoruz;ama adı üstünde kaçamak...eğer sık sık olursa bırak kilo vermeyi almaya başlanıyor...
hiç bir yiyecek senin iradenden güçlü olamaz dimiyerimseniben
arada uğra kız özledik..
Slm fıstıklar . . . ramazandan sonra muhteşem dönüşümü gerçekleştireceğim inş Allah . . .
fibucan gelin ayakkabının altına zabın yazcan nı ? he ? yazcan nı ? :1ninca:
evlenince düzene girersiniz canım üzülme.. daha kolay olur diyet ve spor..çiğ köfte adı üstünde çiğ.. kalorisi sağlam diye biliyorum. eti çiğ tüketmek müthiş kalori artışı saglıyor cunku ama 2 cik falan yiyiver..marula sarıp.. cok yememeye calısmavibenek ablacığım evlenince sağlıklı beslenmeyi bırakmayı hiç düşünmüyorum.hatta evlenince sporu biraz daha arttırayım diyorum.şimdi düğün telaşı vakit de bulamıyorum,ramazan dolayısıyla enerjimde olmuyor.:sm_confused:
çiğ köfte çok kalorilimidir?? canım acayip bi şekilde çiğ köfte çekiyor:1ninca:iftarı onla yapacağım.çok canım çekti çokk.cokacimcoook
hosgeldin..kızlar meraba uzun yıllardır kilolarımla sorunum var biara 70ten 55e kadar inmiştim. şimdi yine 60oldum yardımmmmm
kızlar şu detoks çorbası hakkında bilgi verirmisiniz.faydasını gördünüz mü?bide tarifini alıyım zahmet olmassa:enbuyukkk:
özledik seni zabınımmmmopuyorumnanaktanhadi dön gari aramıza:)
Slm fıstıklar . . . ramazandan sonra muhteşem dönüşümü gerçekleştireceğim inş Allah . . .
biliyorum bitanecim...az kaldı biraz daha sabret..sonraaa aşkınla heeep birarada olacaksınız:asigim:mavibenek ablacığım evlenince sağlıklı beslenmeyi bırakmayı hiç düşünmüyorum.hatta evlenince sporu biraz daha arttırayım diyorum.şimdi düğün telaşı vakit de bulamıyorum,ramazan dolayısıyla enerjimde olmuyor.:sm_confused:
canım ''diyet yöntemleri ile deneyimlerimiz''bölümünde detoks diyeti topiğinde bütün ayrıntıları bulabilirsin...kızlar şu detoks çorbası hakkında bilgi verirmisiniz.faydasını gördünüz mü?bide tarifini alıyım zahmet olmassa:enbuyukkk:
hoşgeldina.s.kızlar meraba uzun yıllardır kilolarımla sorunum var biara 70ten 55e kadar inmiştim. şimdi yine 60oldum yardımmmmm
ablacım gunde 4-5kase içmeye çalıs.. detoks sonucta yemeden olmaz..
az kaldı sabır canım..kavuscaksınız..
2-3 ay önce çıkıp evlnıyos bız.. hersey 2-3 ay içinde olup bıtcek demıstın.. inanmamıstım,ertelenir bu iş,yetiştiremezler demiştim.. bravo size dediğinizi yaptınız. şimdi yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldniz..azıcık daha sabır..
dün benimki çıktı bayramdan sonra nısan yapsak, subat tatılınde de evlenimiversek dedı.. benımki hala öğrence oldugundan ortalık zamanda düğün şansımız yok. benım gözüm yemedi.. o kadar koşuşturmaca,heyecan yapaamam dedim.cesaret edemedim..
sizi tebrik ediyorum gönülden :ecrin_bebek:
nedense istedikten sonra , senin hiçbir konuda yeteneksiz ve beceriksiz olabilceğini aklım kesmiyor yerimseniben
arada uğra kız özledik..
evlenince düzene girersiniz canım üzülme.. daha kolay olur diyet ve spor..çiğ köfte adı üstünde çiğ.. kalorisi sağlam diye biliyorum. eti çiğ tüketmek müthiş kalori artışı saglıyor cunku ama 2 cik falan yiyiver..marula sarıp.. cok yememeye calıs
hosgeldin..
hoşgeldin cnmkızlar meraba uzun yıllardır kilolarımla sorunum var biara 70ten 55e kadar inmiştim. şimdi yine 60oldum yardımmmmm
şahsen bende çok severim çiğ köfte masumdur yaaa yanında lavaş falan yeme derim
ablacım gunde 4-5kase içmeye çalıs.. detoks sonucta yemeden olmaz..
az kaldı sabır canım..kavuscaksınız..
2-3 ay önce çıkıp evlnıyos bız.. hersey 2-3 ay içinde olup bıtcek demıstın.. inanmamıstım,ertelenir bu iş,yetiştiremezler demiştim.. bravo size dediğinizi yaptınız. şimdi yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldniz..azıcık daha sabır..
dün benimki çıktı bayramdan sonra nısan yapsak, subat tatılınde de evlenimiversek dedı.. benımki hala öğrence oldugundan ortalık zamanda düğün şansımız yok. benım gözüm yemedi.. o kadar koşuşturmaca,heyecan yapaamam dedim.cesaret edemedim..
sizi tebrik ediyorum gönülden :ecrin_bebek:
nedense istedikten sonra , senin hiçbir konuda yeteneksiz ve beceriksiz olabilceğini aklım kesmiyor yerimseniben
arada uğra kız özledik..
evlenince düzene girersiniz canım üzülme.. daha kolay olur diyet ve spor..çiğ köfte adı üstünde çiğ.. kalorisi sağlam diye biliyorum. eti çiğ tüketmek müthiş kalori artışı saglıyor cunku ama 2 cik falan yiyiver..marula sarıp.. cok yememeye calıs
hosgeldin..
özledik seni zabınımmmmopuyorumnanaktanhadi dön gari aramıza:)
biliyorum bitanecim...az kaldı biraz daha sabret..sonraaa aşkınla heeep birarada olacaksınız:asigim:
2-3 taneden bişey olmaz fibuşumyerimsenibenyanında bol yeşillik yersin,başka bişeyyemezsin olur biterkaydirigubbakcemile3
canım ''diyet yöntemleri ile deneyimlerimiz''bölümünde detoks diyeti topiğinde bütün ayrıntıları bulabilirsin...
hoşgeldina.s.
kesinlikle haklısın prenses...benimkisi bahane:kedi:İSTEMEK VE YAPMAKTIR aslolan!gerisi boş,gerisi teferruat..
benim basen derdim flycıgımın bulduğu slim in 6 sayeesinde bayağı bir çözüldü hem de bir haftada, basen sorunları olana tavsiye ederim. kılo vermeyle,yüryüşle gitmiyor basen.. illaki bölgesel egzersiz
kızlar meraba uzun yıllardır kilolarımla sorunum var biara 70ten 55e kadar inmiştim. şimdi yine 60oldum yardımmmmm
teşekkür ederim canım benim iyi dileklerin içinyazacam sabunum.seninkini topuğun iç tarafınamı yazsamki:roflol:
hoşgeldin cnm
:) sağol.burnumda kokuyo ya.gözümün önünde uçuşuyo.cokacimcoook
canım evlilkten korkma.balıklama atlayacaksın birşeylere.ben sizle yaaşdım herşeyi.bismillah diyip bşala.geirsi geliyo.allah yardım ediyor derlerdi yuva kurana.doğruymuş.ailelerimize zahmet vermeyelim diye herşeyi yüklendik.sonunda başaracağız galiba.koşuşturmaca da tatlı heyecanlar.evliliğin güzel yanı orda.tırnaklarınla ilkmek ilmek yapınca daha bir kıymetli oluyor sanki herşey.inşallah senin evliliğinde umduğun bir zaman da hayal ettiğin şekilde olur.hep mutlu olun.ben de koçişime kavuşayım.:kedi:ayy çok garip geliyo.insanın bi kocasının olması çok garip.delikafadulden
sağol ablacığım.günler azalınca geçmişyoki saatler.bekliyorum.birde cumaya kadar göremicem ya o var.babam diyoki askeriye bizim damadı karantinaya aldı.:roflol: gelen gidene böyle diyo.
canım ben dizimi sakatladım ilk egzersizinde.sen ikincisinimi yapıosun.benimde basen problemim var.
flyy in bulduğu slim in 6 diye bişeyden bahsediyorsunuz arkadaşlar o nedir?? bana bi acıklasanıza plsss