- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
Üzüldüm ama sevindim.O mutlu olsun da.Umarım gene bizimle olur..a.s.
Kızlar biraz daha bekleyin bakimmm.Telefonumun bilgisayar bağlantısını bulamıyorum.Kocamı bekleyeceğim bu durumda (sanırım arabasında kaldı da)..O da yarın gelecek maalesef ..(Kafasına birşey yemezse tabii.IMF toplantısında daklava:)
cık olmazzzz..
Ah bu alemde bir siz olsanız hemencecik koyardım...Hem de tam sansürsüz bikinili fotolarımı bile...kaydirigubbakcemile3
Canım heycanla bekliyoruz fotoları.. Valla yabancılar girmese neler koyardım bende ama işte..
Bu arada Allah kocacıına hayırlı toplantılar nasip etsin canım..
flycım, ben serap hanıma şöyle sordum.birkaç rüya birden.
merhabalar Serap hanım,
topiğinizi yeni gördüm. çok fazla rüya gören biriyim. hatta bazı rüyalarım çıkıyor.psikolojim bozulacak bu yüzden. geçenlerde bir iş görüşmesine gittim. dedikleri tarihte dönüş yapmadılar.ben de olumsuz diye düşündüm. es geçtim. geçen hafta rüyamda gördüğüme göre işe ben giriyordum.
iki gün sonra da beni firmadan gerçekten aradılar ve 2. görüşmeye davet ettiler. bu sefer genel müd ile görüştüm. şu an haber bekliyorum ve ben o işin olmayacağını gördüm rüyamda bu sefer.
bunları nasıl yorumlarsınız?
dün gördüğüm bir rüya ise şöyle;
"ben bilmediğim bir evde tarhana corbası yapıyordum. ev yabancı ama rüyamda benimmiş.mutfagın penceresi açık ve birkaç kişinin konustugunu duydum ve baktım. hiçbirini tanımıyorum.genç bir kız elinde bir tabak ve genç bir çiftten o tabağa çorba istiyor. erkek olanı azarladı kızı; yok sana çorba falan dedi. ben de kıza seslendim. ben vereyim sana çorba, tabagını uzat, dedim. tabagını aldım ve çorba koydum,kıza geri verdim. kız cok mutlu oldu."
anlamadım neye yorulur. hiç komsuluk ilşkileri olan biri de değilim. nerden esti de gördüm
serap hanım şöyle cevapladı:
Merhaba
Herşeyden önce sende algıladığım saf bir yürek temiz bir kalp.Komşuluk ilişkilerin yok diye kendini irdeleme belki sana göre bir komşu yoktur.:)
Tüm anlattıklarını toparlarsam şunu söyleyebilirm çok temiz ve hayırlı bir kısmet yani bu iş olmasada başka bir iş olsada hayırlı gelişmelere açıksın.
Görüşmek üzere.
size anlatmadım daha önce ama dediğim gibi bazı rüyalarım çıkıyor. net tarih bile tutturmuşluğum oldu bazı konularda.. detaya girmek istemiyorum. memnun olduğum bir durum değil bu.
hmmm.. enteresan.. Hayırlı olucak bende öyle inanıyorum.. Bana hala bu iş olucak gibi geliyor ama.. Görücez işte..
Kalbin temiz çok ondan malum oluyor sana bazı şeyler.. Bana da olur bazen canım..