fibulam,
koltuk takımını nette gördüm beğendim. orjinali de bu kadar hoş durur mu bilmiyorum. bu kadar iyiyse öyle almayı düşünüyorum. senin önerdiğin koltuk takımı da çok şık ama ben kişilğimi yansıtan bir evim olsun istiyorum. kendim biraz showroom gibi ortalıkta salınan bir hatun olduğumdan şakkıdı bana yakışır diye düşündüm. bir de hiçbişi beğenmeyen sevgilim de beğendi. inan bana adam benden kıl ..ne yapcam bunla bilmiyroum.koltuk takımını tek renk düşünmüyorum. mesela tekli koltuğu kırmızı alarak bir çılgınlık yapabilirim. delikafadulden bir de ben ithal duvar kağıtları düşünüyorum(maddiyata göre artık detay şeyler, madden batarsak ertelerim bu fikri delikafadulden ) o yüzden biraz showroom havası olacak..
masa konusunda iyi yapmışsın.tayincisiniz sonuçta.. çok pahalı bişi alsan,çizilse falan taşınırken canın yanar.. biz de kirada oturcağımızdan perdeleri çok süslü,pahalı düşünmüyorum ben.. ev değişir.yeni eve uymaz falan. cok sade spor bir mekanizmalı perde alıp geçecem..
halı pahalı biliyorum ama bir tek salona alıcam pahalı olmazsa.. oturma odasına ve diğer yerlere uygun bişi atarım.
bir de şekerim ev olayı toplam kaça mal ettiniz?
ohhh biz kaynattık burda fly ile zabın hanımlar yoklar...