Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahan da oldu...
Çıkıyorum fıstıklar...Benim oğluş gelmek üzere,atıştırmalık birşeyler hazırlayaym ona...gamyoncuiremsu
sana öyle geliyordur fıstık.. ya da çok bol giyiyosundur.. ben lycralı giyerim bir de.. yoksa basenımden geçmezdi 26lar 27ler..canımcığım yazmıştım.hatta resmine bakınca kıskandım bilem.incecik duruyorsun.süper.birde çocuk var sende.bende ne çocuk var ne bişi.halim içler acısı.maşallah sana.
:kedi::kedi: ya siz cidden zayıfsınız ya.:gitme::gitme: kaç beden kot giydiğimi hiç sölemeyim bari ben.bendeki basen kalçaya zor bulunuyo zaten beden.
sitede sorun yok cnm.. senin nette galiba sorun.çok teşekkür ederim ilgine.. bekliyorum.Lunaaammm.... Canım sen söylemesi ayıp taş gibisin maşallah..![]()
![]()
Maşallah valla.. İnceciksin.. Kıvrımlarında gayet hoş.. Bu kiloda ve bu şekilde kalmalısın kanımca.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sitede mi bi sorun ver yoksa benim internetimde mi bilemiyorum ama çok zorlanıyorum sayfayı açmak için..
Canım kolestrol için maydonoz suyu filan içiriyorlar galba.. Böyle bitkisel bişiiler vardı.. Onu araştırmak lazım.. Gerçekten çok yüksek.. Hem de bu yaşta.. Hmm.. Dur bakiim bende bi soriim birilerine neler yapılabilir..:uhm:
olmadı diyetisyene götürcem. doktoru beslnme listesi vermiş zaten. aksam gidiyim de beyfendiye inceleyeyim listeyi.eşinle konuşursan çok mutlu olurum.Off canım ya.Ailenin hepsi böyle besleniyorsa,genetik bile olmasa benzer rahatsızlıkları olması normal...
Eşim olsaydı eminim şöyle derdi...Genetik dahi olsa tedavi edilebilir ancak beslenme alışkanlığını hemen değiştirmesi gerek ve tabii ki düzenli spor...(Bu arada eşimin de kollestrolü yüksek çıkmıştı.Tereyağını ve kırmızı eti çok sever,bir kaç aydır azaltmış durumda,değerini bilmiyorum ama bariz düştüğünü söylüyor(fakat çalışma temposundan,o da düzenli spor yapamıyor))
Bence de çaresi var hayatım..Ama bu ilaçla falan değil.Alışkanlıklarını terk etmek zorunda.Terk etmezse hangi tedaviyi olursa olsun,sadece geçici iyileşmeler olur kanımca..
annemi aradım hemen panikle.. bu konularda bilinçli görürüm kendisini.. eşinle aynı şeyleri söyledi gibi. iyi bir doktor hemen ilaç önermez zaten dedi.
genetik de olsa düzenli beslenme ve sporla düşürülebilceğini duymak güzel,teşekkür ederim cnm..
benımkı ömür boyu yemiş hayvansal yagları bilmemne.. 8 ayda düşmemiş tabi..kimbilir kaçtı öncesinde 300falandı herhalde... sopayla adam edicem ben onu..
(Pardon atlamışım 8 aydır normal beslendiğini yazmışsın..Buna rağmen gene de yüksekse sanırım uzman gözetiminde bir diyete başlaması lazım.Eşim geldiğinde özellikle bu konuyu sorup,sana cevap yazarım hayatım)
Çıkıyorum fıstıklar...Benim oğluş gelmek üzere,atıştırmalık birşeyler hazırlayaym ona...gamyoncuiremsu
sitede sorun yok cnm.. senin nette galiba sorun.çok teşekkür ederim ilgine.. bekliyorum.
olmadı diyetisyene götürcem. doktoru beslnme listesi vermiş zaten. aksam gidiyim de beyfendiye inceleyeyim listeyi.eşinle konuşursan çok mutlu olurum.
IMF toplantısında görevliydi galiba.. sıkıntısız gelebildi mi eve..
kolay gelsin... opuyorumnanaktan
Kızlar 26 27 beden kot giydiğinizden bahsetmişsiniz.
Zaten zayıfsınız...
Boyunuz kaç merak ettim gerçekten...
Ben 28 bazen de 29 giyiyorum(rahat etmek için biraz bol almakta fayda var.)
Ama ince duruyorum herkes de öyle söylüyor.
Siz 26 beden pantolon giyerken nasıl şişman göründüğünüzü söylüyorsunuz kendimi şişko hissetmeye başladım siz öyle deyince...
:S
Lunacığımın gündemini değiştirmek istemem ama şimdi benimkiyle konuştum. dün zorla tahlil yaptırtmaya göndermiştim. kolestorolü yüksek cıkmıs 214müş. üst sınır 200. düşünün artık.çocuk 70-72 kg boyu da var. ben diyet yaparken benımkılerden beslendı neredeyse.. zorla da olsa 3-4 aydır yürüyüş yapıyoruz açık alanda.. çok sistemli spor yapıyor denemez tabi de.. yaşı daha 26.. ailede hep kolestorol var. genetik mi acaba? genetik olunca çaresı yok mu ki?
fakulte 5 yıl,arkasından 2 yıllık iş hayatı hep kötü beslenmiş,fast food,dışaran falan.. annesinin yemekleri hep tereyaglı,bol etli falan.. ömür boyu böyle beslenmıs. 8 aydır falan normal beslenıyor ama gene de yüksek..
yapılabilecek bişi var mı?
bilen var mı kızlar?
çok üzüldüm mafoldumben
canım çok üzüldüm geçmiş olsun...bu akşam tv de bir uzman kolestrol ile igilide konuştu...programın sonunu gördüm...kolestrole en iyi gelen keten tohumuymuş...sabah akşam bir tatlı kaşığı yenilecekmiş...ama mutlaka taze öğütülmüş olarak tüketin dedi...aktarlarda öğütülmüş olarakta satılıyor...o şekilde almayın canım...
benim annemde de var çok yüksek onda da...keten tohumu dengeliyormuş...omega 3 te çok faydalı...tablet olarakta kullanılabilir somon balığı vb.olarakta yenilebilir...başka bilgiler edinirsem paylaşırım seninle...kaydirigubbakcemile3
Lunacığımın gündemini değiştirmek istemem ama şimdi benimkiyle konuştum. dün zorla tahlil yaptırtmaya göndermiştim. kolestorolü yüksek cıkmıs 214müş. üst sınır 200. düşünün artık.çocuk 70-72 kg boyu da var. ben diyet yaparken benımkılerden beslendı neredeyse.. zorla da olsa 3-4 aydır yürüyüş yapıyoruz açık alanda.. çok sistemli spor yapıyor denemez tabi de.. yaşı daha 26.. ailede hep kolestorol var. genetik mi acaba? genetik olunca çaresı yok mu ki?
fakulte 5 yıl,arkasından 2 yıllık iş hayatı hep kötü beslenmiş,fast food,dışaran falan.. annesinin yemekleri hep tereyaglı,bol etli falan.. ömür boyu böyle beslenmıs. 8 aydır falan normal beslenıyor ama gene de yüksek..
yapılabilecek bişi var mı?
bilen var mı kızlar?
çok üzüldüm mafoldumben
BENDE ORAYA SADECE YAIZLANLARI OKUMAYA GİDİYORUM.HEP BİRBİRLERİNE CVP VERİYOLAR.YAZDIĞIN ARADA KAYNAYIP GİDİYO.UĞURBÖCÜĞÜ CVP VERİYO EN ÇOK HERKESE.:)
yanlışlıkla büyük harfle yazmışım kuşum.farkedince değiştirdim.
ya çorba kilo yapmaz dimi fazla.kahvaltıda olan??
kızlar yeminle söylüyorum benim çeyiz namına bişiyim yoktu.burda size söylediğim aralıkta tamamladım çoğu şeyi.11 temmuzda sözüm oldu.o gün başladım ben çeyize.evlenincede alırsınız zaten.kolay formalite işler onlar.en gerekli ihtiyaçlardan başlayın.
kuzum en güzel çeyizi yaparsınız siz.bolbol para biriktirin ama.para olunca çeyizde tıkır tıkır oluyo.ayrıca yemek takımı almakla iyi edersin.bende ilk yemek takımıyla başladım.yemek takımı,büyük tencere takımı ve çatal kaşık takımı almıştım ilk.halıyı eşyaları filan alınca alman daha mantıklı olur bence.
lmaz: cıs ama .. Ozaman bugün onu dengelemen gerekiyo canımcım..kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun yivrum.. İyi etmişsin kaffaltıyı.. Olsun sabah yenilenler pek sorun diil.. Akşam yenilenler kötü oliy..
Afiyet olsun Zabınım..
selam kızlar bende kılo vermek ıstıyoreum .hamılelıkte 19 kg.aldım .9kg.kaldı .
66 kıloyum 56 kg.olmak ıstıyorum ama ılk hedefım 60
sıze katılmak ıstıyorumm.umarım bırlıkte verırız.
hedefım her ay 2 kg.vermek ama zorlanıyorum ,cunkı bebegımı emzırıyorum.azda olsa emıyor![]()
teşekkür ederim canım..
keten tohumunu araştırıcam. annemin de bir önerisi oldu. aksamdan 1 tane cevızı bır bardak suya ıslatıcakmış. aç karnına sabah suyunu içip cevizi yiyecekmiş. deneyeceğiz. anneciğine de söylersin..
teşekkür ederim canım..
keten tohumunu araştırıcam. annemin de bir önerisi oldu. aksamdan 1 tane cevızı bır bardak suya ıslatıcakmış. aç karnına sabah suyunu içip cevizi yiyecekmiş. deneyeceğiz. anneciğine de söylersin..
prensesim sigara içiyodu di mi ?![]()
lmaz:
daha başka hiç kafanı yok kırmızı etti yok tere yağıydı bulandırma . . .
önce şu sigara işini halledin !
annemde senin gibi diyo fibuşum para biriktir gerisi gelir diyo ama her şey bi anda olmuyor yani parada olsa denk düşmez ki her istediğin . . .
bu nedenle ufak ufak almaya başlayacağım . . .
halıdan vazgeçtim delikafadulden yemek takımı alacağım önce annemle bakacağız . . .
halıyı koltuk takımından sonra inşAllah . . . önce üzerimize düşenleri halledelim di mi ?
yani mutfak ve yatakodasını . . .
seni yicem ben . . . cokacimcoook
prensesim L koltuğuna baktım müthiş şık feci tarz :asigim: lakinnnnnnn hiç RAHAT görünmüyor bu L oturma odası için değilde kıyafet odaları için belki kullanışlı olabilir yani asla uzun süreli oturmak uzanmak için elverişli değil . . .
L lerde koltuk bitimlerinde bence kesinlikle kol olmalı bi kere dayanma bakımından . . .
halın yeşil olan mı verdiğin linkte ilk sayfada beliren ?
ünite hakkındada fikrimi sölicem . . . sengözlerimebaksanab
çok teşekkür ederim canım..sana da abime de..
Bunu ben de duymuştum fiucum.Denemekte fayda var ama bir kaç kez deneyip bırakmamalı,süreklilik gerektiriyor galiba...
Eşime arkadaşının durumunu sordum.Seni üzmek istemem ama eğer genetikse işi biraz zor dedi.Ama doktor kontrolünde gerekli kontrollerini gerektiği zamanlarda yaparsa,yani takip altına olursa tedavi de başarı olunmaması için bir neden yok dedi.Bir de tabii ki diyetisyene kesinlikle başvurmalı ve vereceği beslenme şeklini yaşam biçimi haline getirmeli dedi.Genetik rahatsızlığı olan insanlar tedavilerinin ardından değerler normal bir düzeye inse bile,eski hayat tarzlarına döndüklerinde bu anlamda da geriye dönüşler sıkça rastlanılan bir durum dedi.Bu yüzden ilaç(bu doktorunun taktiri tabii),sağlıklı beslenme ve tabii ki sporu hayat tarzına oturtmalı dedi...Veee elbette sigara ve alkol gibi alışkanlıkları varsa kattiyetle en aza indirmeli,hatta hiç kullanmamalı dedi.(sanki kendi yapıyor da ama inan fiucum sadece yeme alışkanlığını değiştirerek eşimin kollestrolü normal seviyelere indi ama tabii ki bu kişiye göre değişen bir durum biliyorum..)
Bir de sanırım daha önce de söylemiştim ve arkadaşının sanırım vakti müsait olmuyor demiştin ama ne yapın edin bir fakülte hastanesine gözükün yaaa..Eşim bile özellere de çok para kaptırmamaya çalışsınlar dedi(şaka ile karışık bir edayla tabii)
canım benim o yöntemi bir ara annemde yapıyordu ama hergün yapmaya üşendik herhalde yapmıyoruz...dün onu demek aklıma gelmemişti ama öğrenmişsin zaten...