Merhaba! Kolay kilo alan, çabaladığında da verebilen biriyim, tabii aldığım kadar hızlı veremiyorum :) Hedefim 60 kilo olmak. Herhangi bir tarih belirlemedim kendime, 60 kilo olana kadar pes etmeden devam diyorum
Merhaba! Kolay kilo alan, çabaladığında da verebilen biriyim, tabii aldığım kadar hızlı veremiyorum :) Hedefim 60 kilo olmak. Herhangi bir tarih belirlemedim kendime, 60 kilo olana kadar pes etmeden devam diyorum
Tebrik ederim, ne kadar zamanda ve nasıl verdiğiniz öğrenebilir miyim? :) Ramazan dolayısıyla iştahımı kontrol etmekte oldukça zorlanıyorum bu yüzden aktif olarak neler yediğimi paylaşamıyorum günlüğümde
kızlar imreniyorum size ne güzel saglıklı yiyip kilo kontrolü yapabiliyorsunuz. bende çok kiloluydum eskiden o halimle bile kendimi en güzel görürdüm sonra bi arkadaşım pat diye vurdu suratıma halimi patates çuvalı gibisin git zayıfla diyee ben bi taktım takış o takış tam 9 yıldır her halim kilolu gelir gözüme yemelerden kesiliriimm isveç diyetinden tut beyonce diyetine kadar denerimm sonra bi baktım yeme bozukluğu teşhisi koydular boy:160 kilo 47 bana sorsalar yine şişmanım derim yakında düğünüm olacak sonra çocuk isteyeceğim ama kilo alırımda veremezseemm.