60 kilo olana kadar pes etmek yok!

milagro

Forgive but not forget!
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
22
0
16
İstanbul
Merhaba! Kolay kilo alan, çabaladığında da verebilen biriyim, tabii aldığım kadar hızlı veremiyorum :) Hedefim 60 kilo olmak. Herhangi bir tarih belirlemedim kendime, 60 kilo olana kadar pes etmeden devam diyorum :10:

Merhaba! Kolay kilo alan, çabaladığında da verebilen biriyim, tabii aldığım kadar hızlı veremiyorum :) Hedefim 60 kilo olmak. Herhangi bir tarih belirlemedim kendime, 60 kilo olana kadar pes etmeden devam diyorum :10:

hayırlı olsun da canım kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:hadiiii bakalım sana kolay gelsinnnn 26 yasındayım bende 20 kılo verdım

Tebrik ederim, ne kadar zamanda ve nasıl verdiğiniz öğrenebilir miyim? :) Ramazan dolayısıyla iştahımı kontrol etmekte oldukça zorlanıyorum bu yüzden aktif olarak neler yediğimi paylaşamıyorum günlüğümde :9:

:16::16::16::16::16:bır yılda verdım bu kıloları suan fıt oldum okadar verdım kı bugunlerde acaba 3 4 kılo alsam mı deme basladım. neler yaptım bu donemde bol yogurt ayran yedım,ıctım kolayı hayatımdan cıkardım yesıl caylar ıctım ekmek gunde sadece ceyrek ekmek yedım ve makarnayı bılavları hayatımdan cıkardım ınanın kıınsan kıloları veremıcegını dusunuyor ama ıstedıkten sonra verıyorsun ben asla zayıflayamam dıyordum bak suan superımm:1::1::1:azmın elınden hıcbırsey kurtulmamış 75 kıloydum suan 55 kıloyum boyum 1,62 umarım sende ıstedıgın kıloya ulasırsın...

kızlar imreniyorum size ne güzel saglıklı yiyip kilo kontrolü yapabiliyorsunuz. :3: bende çok kiloluydum eskiden o halimle bile kendimi en güzel görürdüm sonra bi arkadaşım pat diye vurdu suratıma halimi patates çuvalı gibisin git zayıfla diyee ben bi taktım takış o takış tam 9 yıldır her halim kilolu gelir gözüme yemelerden kesiliriimm isveç diyetinden tut beyonce diyetine kadar denerimm sonra bi baktım yeme bozukluğu teşhisi koydular boy:160 kilo 47 bana sorsalar yine şişmanım derim :14: yakında düğünüm olacak sonra çocuk isteyeceğim ama kilo alırımda veremezseemm. :5: :5:

Back
X