Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba! Kolay kilo alan, çabaladığında da verebilen biriyim, tabii aldığım kadar hızlı veremiyorum :) Hedefim 60 kilo olmak. Herhangi bir tarih belirlemedim kendime, 60 kilo olana kadar pes etmeden devam diyorum
Merhaba! Kolay kilo alan, çabaladığında da verebilen biriyim, tabii aldığım kadar hızlı veremiyorum :) Hedefim 60 kilo olmak. Herhangi bir tarih belirlemedim kendime, 60 kilo olana kadar pes etmeden devam diyorum
Tebrik ederim, ne kadar zamanda ve nasıl verdiğiniz öğrenebilir miyim? :) Ramazan dolayısıyla iştahımı kontrol etmekte oldukça zorlanıyorum bu yüzden aktif olarak neler yediğimi paylaşamıyorum günlüğümde
kızlar imreniyorum size ne güzel saglıklı yiyip kilo kontrolü yapabiliyorsunuz. bende çok kiloluydum eskiden o halimle bile kendimi en güzel görürdüm sonra bi arkadaşım pat diye vurdu suratıma halimi patates çuvalı gibisin git zayıfla diyee ben bi taktım takış o takış tam 9 yıldır her halim kilolu gelir gözüme yemelerden kesiliriimm isveç diyetinden tut beyonce diyetine kadar denerimm sonra bi baktım yeme bozukluğu teşhisi koydular boy:160 kilo 47 bana sorsalar yine şişmanım derim yakında düğünüm olacak sonra çocuk isteyeceğim ama kilo alırımda veremezseemm.