Merhaba ben de geldim. Bir haftadır diyet yapıyorum, kendimi elbette daha iyi hissetmeme rağmen ilk defa bu sefer çok yavaş gidiyor kilolar.. 35i geçince kg zor gidiyor efsanesi doğruymuş kızlar. 37 yaşındayım, 1.64 boyundayım, diyete geçen cumartesi 61 küsur kg ile başladım, şimdi hala 59.7 gözüküyorum. Kilom kağıt üstünde fazla gözükmemesine rağmen 61 kg.yi gördüğümde karnım mideden itibaren hamile gibi şişmiş haldeydi ve sırtım belim her yerim epey yağlandı. E hala da öyle tabii. 55i geçince rahatsız hissediyorum.
Genel olarak , sabah kahvaltım da yumurta ya da bol peynir, domates salatalık zeytin ceviz.
öğle akşam protein ağırlıklı, ızgara buğulama haşlama olabilecek her türlü et, tavuk, balık, yumurta, yoğurt.
Fırında ya da bir yemek kaşığı zeytinyağı ile kavura kavura yapılmış sebze yemekleri ve mezeler.
Unlu mamuller, şeker ve kızartma hiç yok, tuza kafayı çok takmıyorum, günde ortalama 2 lt su içiyorum.
Akşam 20.00den sonra hiç birşey yememeye çalışıyorum. Sade çay kahve epey tüketiyorum.
Bu düzeni genel olarak beslenme düzeni yapmak istiyorum, ciddiyim, çünkü dedim ya 35ten sonrası bu konuda kabusmuş! 25 yaşındakiyle aynı miktarda yesem de devamlı kg alıyorum.
Sabah bol yediğim için akşamüstü yiyor ve şimdilik 2 öğün besleniyorum.
Bugün kahvaltıda nerdeyse 50 gr peynir, domates salatalık yeşil zeytin 5 adet ceviz içi yedim.
Akşamüstü yoğurtlu pancar salatası, közlenmiş patlıcan salatası ve peynir yedim yine.