- 15 Mart 2010
- 3.700
- 6.605
- 683

tabloyu güncelledim yine,bugün ki bildirimlerinizi de yapınca akşam yollarım...
ama bir analiz yapacak olursam,
ben yazın kilo verip ve buna güvenip sizle bu başlığı açmışım ama ancak 1 kilo vermişim...
sempatik_kız cok seri kilo verip (telaşesi vardı) yine almış,nesli-m şu an duraksama dese de güzel kilo veriyor ve güzel besleniyor...
vel hasıl iki ileri bir geri sayıp duruyoruz sanki
elene elene bu kadar kişi kalmışız.
he unutmayayım bir hazın macera bu geldi aramıza,seri bir sekilde hedefine ulaştı ve gitti,çok imrenilesiydi değil mi :)
benim simitlerimle,sizin boyoz,tatlı,probis,bisküvi,tatlı vs le olmuyor bu iş anlamadık mı hala :)
o kadar üşengeçim ki il dışından geleli 1 hafta oldu,hala dolap boş arada besleniyorum,dün gece hiç bir sey yoktu akşam yemeği,paynırle ekmek yedim :)
şimdi gelelim önlem planımıza...
1)buraya sırf görevimizi yerine getirmek için değil,bazen keyif almak,bazen dertleşmek bazen de öneride bulunmak için kullanalım...
2)herkes 1 adet egzersiz bulsun,cumaları kilo bildirimiyle birlikte bu hafta şu sporu şu kadar gün yaptım desin ve diğerleri de gerekiyorsa eleştirsin,kızsın :)
bizim buradan bir çekincemiz yok ki yiyoruz yediğimizide cekinmeden yazıyoruz...
3)plana eklemek istedikleriniz varsa ekleyebilirsiniz...
benim artık 57 lere inmem lazım ve bugünden itibaren de sporla sıkılaşmam lazım...
(bu hafta :62.5)