ya arkadaşlar biz durumumuzu kimseye söyleyemiyoruz
daha doğrusu eşim için farketmiyor da... ona erkeklikten düşmüşsün deseler umrunda olmaz:) hiç takıntılı değil.... ama ben herkese açıklama yapmak zorunda kalacağımız için kimseye söylemeyelim dedim. 3 sene evli kaldıktan sonra istedik çocuk, çocuk isteyeli de 9 ay falan oldu ama tedavi oluyorz. öncesinde şiddetle karşı çıkıyorduk söyleyenlere... şimdi de bizi hala istemiyor biliyorlar.
şimdi anneme söylesem çok üzülcek benden berbat olacak, kayınvalideme söylesem ne tepki vereceğini bilmiyorum açıkçası. Ama sürekli tedavi hakkında soru soracaklar. bunları yaşam yeterince sıkıcı, bir de anlatıp sıkıntıyı katlamak istemiyorum. ama bu süre uzun sürerse ya da tüp bebeğe giderse ne açıklama yaparız bilmiyorum.....

şimdi anneme söylesem çok üzülcek benden berbat olacak, kayınvalideme söylesem ne tepki vereceğini bilmiyorum açıkçası. Ama sürekli tedavi hakkında soru soracaklar. bunları yaşam yeterince sıkıcı, bir de anlatıp sıkıntıyı katlamak istemiyorum. ama bu süre uzun sürerse ya da tüp bebeğe giderse ne açıklama yaparız bilmiyorum.....