• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi :(((((((((((((((((((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kayınvalidem aramız iyidir ama mesafeliyiz... öyle her şeyi derine indemen konuşuruz.. beni arar kapatırken hayırlı haberkerinizi bekliyorum der... çocuk muhabbetine hiç girmez neden olmuyo falan filan??? anneme söylemiştim sperm düşüklüğünü şimdi bana kızdı kesinlikle bu testinizdeki sonucu kayınvalidenle paylaş ,onun da bilmeye hakkı var dedi... eşimde hayır kimseye söylemeyeceksin diyor... kafayı yiycem ya:(((

bende seninle aynı duyguları yaşıyorum canım...ama kimse bilmiyor bebek istediğimi herkezden saklıyorum...sırf o acımasız yorumları duymamak için...benden sonra evlenen herkez hamile ...ama ben hala boş boş bekliyorum..

kızlar çevremde akdaşalardan falan hamile haberi alınca çok garip oluyorum yüreğim yanıyor böyle bir acaip oluyorum ya ...kıskanmak falan değil bu başka bir duygu gerçekten sizdede oluyormu

hadi gözün aydın kocişine kavuştun:)))) belki de belirtiler hamilelik belirtisidir canım:)))) yarın da gelmesin bat :)))))

canım yarına kalmaz gece gelir aybu ay deli etti beni gelsede rahatlasam sters gerginlik kociş bile gelir gelmez daha hastalanmamışın anlaşıldı dyo ama bu ay çok akıntım oldu ya iyi üşüttüm heralde

kızlar çevremde akdaşalardan falan hamile haberi alınca çok garip oluyorum yüreğim yanıyor böyle bir acaip oluyorum ya ...kıskanmak falan değil bu başka bir duygu gerçekten sizdede oluyormu

bizde aynı yollardan geçtik canım bende çok üzülüyorfum ağlıyordum ama nekadar üzülsen olcak dye bişey yok allah olderse olcak atlattım yani şimdi tek duam hayırlı zamnda hayırlı olması atlatırsın sende millete bakma neler neler dyolar hepsini yaşadım kocana ve evlilihine bak bebek zaten allahın yazdıhı zamanda olcak üzme kendini bi sorununuz varmıydı

bende seninle aynı duyguları yaşıyorum canım...ama kimse bilmiyor bebek istediğimi herkezden saklıyorum...sırf o acımasız yorumları duymamak için...benden sonra evlenen herkez hamile ...ama ben hala boş boş bekliyorum..

ya valla millet ne kadar meraklı.. e artık sizde sıra düşünmüyonuz mu diye başlar cümleler. düşünüyom desen olmuyo mu?????*** tarzında 2. soruyla karşılaiırsın... yok düşünmüyoruz daha desen bi ton nasihat yersin... sanki bizim onlar kadar aklımız çalışmıyo... haftasonu memlekete gitcem şimdiden onu düşünüyom. bi de düğün war.oooooooooooooo al başına belayı... o yüzden en güzeli kimseyi takmamak... hayat bizim hayatımız...Allah ım inşallah bizlere de en kısa zamanda verecektir. daha zamanı gelmemiş demek ki... sen de sıkma canını arkadaşım:)))))

kızlar ya gündüzleri hiç uramıyosunuz olmazki gece çalısıyo bu topik heeee yarımdan sonra entrika dram komedi macera ilkiler ne ararsan var sansürlü gibi ama gündüz hiç bişey yok puf

ya valla millet ne kadar meraklı.. e artık sizde sıra düşünmüyonuz mu diye başlar cümleler. düşünüyom desen olmuyo mu?????*** tarzında 2. soruyla karşılaiırsın... yok düşünmüyoruz daha desen bi ton nasihat yersin... sanki bizim onlar kadar aklımız çalışmıyo... haftasonu memlekete gitcem şimdiden onu düşünüyom. bi de düğün war.oooooooooooooo al başına belayı... o yüzden en güzeli kimseyi takmamak... hayat bizim hayatımız...Allah ım inşallah bizlere de en kısa zamanda verecektir. daha zamanı gelmemiş demek ki... sen de sıkma canını arkadaşım:)))))

aynen canım yaa..bazen diyorum ki olmuyor desem de kurtulsammı acaba..ama ozaman daha beter olur...dedikodu yaparlar anca bak bak çocuğu olmuyor yazık ..kısır...bunları diyen çok..insanlar çok acımasız...derdini sölemeyen derman bulamaz ama bunda dermanı bana kim vercekki milletmi..rabbim ol deseydi olurdu şimdiye kadar...sır gibi saklıyorum..ama nereye kadar

aynen canım yaa..bazen diyorum ki olmuyor desem de kurtulsammı acaba..ama ozaman daha beter olur...dedikodu yaparlar anca bak bak çocuğu olmuyor yazık ..kısır...bunları diyen çok..insanlar çok acımasız...derdini sölemeyen derman bulamaz ama bunda dermanı bana kim vercekki milletmi..rabbim ol deseydi olurdu şimdiye kadar...sır gibi saklıyorum..ama nereye kadar

canım senin ewlenelin 7 ay olmuş galiba.,daha çok erken hiiiiçççç sıkma canını, hayırlısıyla olcaktır inşallah:))

kızlar ya gündüzleri hiç uramıyosunuz olmazki gece çalısıyo bu topik heeee yarımdan sonra entrika dram komedi macera ilkiler ne ararsan var sansürlü gibi ama gündüz hiç bişey yok puf

uğrayamıyorummm ben malesef canım:(((((( tatil olsun da bol bol gündüzleri de konuşuruz:))))))))))))) bu arada bat mat ne alemdesim:)))

uğrayamıyorummm ben malesef canım:(((((( tatil olsun da bol bol gündüzleri de konuşuruz:))))))))))))) bu arada bat mat ne alemdesim:)))

canım batın asıl günü bugün ama bir haftadır ağrım vardı ha bugün ha yarın olcam dye bekliyom üşütmüş olabilirm akıntım oldu çünkü yani hamilelik şüpemde yok hayel kurmayı bıraktım ben artık bugün sparişi verdim çarşamba elimde olur çok ilgilendiler onlar ayarlıcak ilişki günlerini ve saatini ben onlara bat zmanlarını olduhum saatleriyle beraber bilgilerini vercem işte hastalanıyım bittsin pndan sonra başlıcaz bakalım hayırlısı

Back
X