Hersey bu sabah basladi tum kotlarim dar nerdeyse sinava gitmeyecektim o derce moralim bozuldu sinav donusu magnum pogaca abur cubur alip yedim sonra kafama dank etti..fistik gibi fizigimi neden bu hale getirdim die uzuldum kendme.cuma sinavm var ama aklim bana olmayan kotlarim da..tam 60gun sonra eve gitcem tum arkadaslarim ailem kilo aldigimi bilmeden vermeliyim..bu sureyi iyi degerlendircem.hayatimdan içinde un olan herseyi ki ekmekte dahil makarna pilavv.. ama herseyi pakette satilan tum market urunlerini cikariyorum..cuma son sinavm var ondan sonrada spora başlıyorm..onerilerinize acigim kizlar daha cok planm var ama simdi uzun uzun yazamayacam..bugun gunlugumu acmak istedim cunku bugun suan bnm için donum noktasi. ..bismillahirrahmanirrahim diyip basladim
Ayyy ilk yorum heyecanlandim:))cok saoll diğer yarisinida bitircem ins:)
başlamak bitirmenin yarısıdır bravo
Ayyy ilk yorum heyecanlandim:))cok saoll diğer yarisinida bitircem ins:)
inşallah zaten kararlısın belli..
pilav makarna hamur işini kolayı ve aburcuburu kes..
bol bol su iç..acıktıkça susadıkça sürekli iç..
bir de üzerine spor yaparsan bitti gitti...
Zaten su ve yesilcay konusunda cok sansliyim surekli icerim spor desenz normalde bi saat yururum yada bisiklet surerim ama bu kis hic yapmadim ondan kilo aldim oyuzden tekrar spora baslamak zor gelmez bana irade deseniz cok sukur oda var benim kilo veremem icin hic bi neden yokama Yavas vercem cunku idael kilomda cikiyorum 170boyundayim 58im suan ama hep 52ydim o halimi istiyorum 2ayda 6kilo verirmiyim?
verebilirsin neden olmasın vücut daha önce o haldeymiş bilmediği bişey değil yanitekrar o haline gelebilir...
Hahhaa haklisinn:))vucudum suan şokta sevgi bu ne kilo diyo zaten; ))ama kiyamam onu bu yükten kurtaracam;D
2.GüNN:
Kahvalti 1 eti form biskuvi
Ara 6 yeni dunya meyvesi
Ogle tonbalik yesillik
Ara elma bi bardak sut
Aksam 8 yk sebze yemegi yogurt salata
♥ 1 saat bisiklet surme
♥ 2 Yeşilçay
♥ 3 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?